Mrcha jemně uzená

Mrcha jemně uzená
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447732/bmid_hana-svejnohova-je-puvodni-profesi--B8O-447732.jpg 4 56 56

Zestárneme spolu… Ale budeme šťastní? Intimní i absurdní momenty jednoho manželství. Helena neumí salta a Hubert nelpí na starožitnostech. Na rozdíl od slavné dvojice v kultovním filmu Válka Roseových prožili dobře situovaní dlouholetí manželé kus života v předešlých vztazích a minulost je stále dohání. Jejich osudová láska časem nabere neočekávanou podobu, oba však trvají na svém a Helena si klade otázky většiny žen ve zralé etapě manželského soužití: Kompromisy, nebo svoboda? Není věrnost přežitek? Jak zkrotit mrchu uvnitř své duše?... celý text

Šánka
15.10.2020 5 z 5

Senzační prvotina! Tuto útlou knížečku jsem si vypůjčila tak nějak do počtu, abych ji zařadila mezi čtení thrillerů, a také na doporučení naší milé paní knihovnice. Včera jsem jen nakoukla a již ji nepustila z ruky.
Reálně a mnohdy vtipně popsané vztahy, myšlení i vývoj hlavní hrdinky Heleny od jejího mládí až po zralý věk. Řekla bych, že každý si tam může něco svého najít. Asi příběh spíše osloví a pobaví ty, kteří již mají něco odžito, než mladší čtenáře, i když....Není špatné vědět do čeho jdete :-).
V této covidové době báječný relax, doporučuji !!!