Můj klenot

Můj klenot
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484556/bmid_muj-klenot-gKl-484556.png 4 438 438

Můj klenot série

1. díl >

Ne, nejde jen o to divadlo, dámy. Rozhodně jde i o VELIKOST kašpárka. U mě jede oboje na plný obrátky. Vlastně mám VŠECHNY ty správný přednosti. Vzhled, mozek, svoje vlastní peníze a velkýho ptáka. Možná si myslíte, že jsem kretén. Zním tak, že? Jsem sexy až běda, královsky bohatej, zatraceně chytrej a mám kládu jako kůň. Hádejte co. Můj příběh jste ještě neslyšeli. Jasně, můžu být playboy, jak mě nazývá newyorskej bulvár. Ale já jsem takovej ten playboy, kterej je náhodou i bezva chlap. Což mě dělá jedinečným. Jedinej problém je, že táta potřebuje, abych trochu přibrzdil. S konzervativníma investorama ve městě, který chtěj koupit jeho hlavní klenotnictví na pátý avenue, potřebuje nejen, abych zapnul poklopec, ale taky abych se trochu choval jako oddanej chlápek. V pohodě. Pro tátu to můžu udělat. Koneckonců, jemu vděčím za rodinný klenoty. Takže nabízím svojí nejlepší kamarádce a obchodní partnerce na týden zásnubní prsten. Charlotte do toho jde. Má svoje vlastní důvody, proč říct ano tomuhle obřímu klenotu. A velice záhy všechno tohle předstírání na veřejnosti vede k naprosto žádnýmu předstírání v ložnici. Protože prostě nemůže předstírat takový orgasmický výkřiky, který vydává, když ji v peřinách dostávám do novejch výšin, takový, který zkroutí prsty na nohách a tříští okenní tabulky. A já nemůžu předstírat, že k ní cítím něco skutečnýho. Do čeho jsem se to sakra s tím svým... klenotem dostal?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Big Rock, 2016

Ellinek
12.03.2022 4 z 5

Není to žádná vysoká literatura, zkrátka obyčejný román pro ženy, ale víte co? Bylo to super. Milé a odpočinkové čtení, kde na vás autorka nehází zvraty co druhou stranu, aby to ústřední dvojici udělala co nejtěžší. Žádné rádoby obří sesypání se na konci, když všechno praskne. Naopak, bylo to prostě takové...lidské. Obyčejné. Jako všední život každého z nás. Sice nejsme všichni boháči jako Spencer, ale co. A navíc oceňuji, že je to knížka vyprávěná veskrze mužským hrdinou, to mi tady už dlouho chybělo. Tahle knížka vás zkrátka pohladí na duši, donutí vás se usmívat a culit a oběma hrdinům budete fandit. Za jedno odpoledne máte přečteno, ale když do toho jdete s tím, že se chcete pobavit a uvolnit se, přesně tohle taky dostanete. :)

georginaa
07.03.2022 4 z 5

Návod jak si věčně leštit své ego, v podobě dlouhé chvály. V podstatě to je skoro v každé kapitole. Příběh nijak nevybočuje z normálu. Jsou dlouholetí kamarádi, co si pomáhají v různých situací, až to jednoho dne přejde v něco víc. Pak už není cesty zpět. Na jeden večer k pobavení to stačí. Víc od toho čekat se nemusí.

ptavichripkaa
05.03.2022 4 z 5

Mě se to líbilo. Připomnělo mi to knihu od Emmy Chase Zkrocený. Bylo fajn to číst jako vyprávění od Spencera. Taková pohádka pro dospělé.

Terez9119
25.02.2022 3 z 5

Milé a absolutně odpočinkové. Z průměru to ale nijak nevybočuje.

New York pro ženy erotika lhaní, lži

2022  74%Můj klenot
2022  74%Pan O