Můj život s Karlem Kachyňou (i bez něj)
Alena Mihulová , Alexandra Stušková
Ve své otevřené autobiografii odhaluje herečka mnoho ze svého soukromí, s láskou líčí společný život s Karlem Kachyňou a popisuje svoji hereckou kariéru se všemi zdary i nezdary. Ačkoliv by se mohlo zdát, že se na ni po smrti jejího manžela pozapomnělo, dál se objevuje v úspěšných filmech a seriálech. Její portrét proto dokreslují vzpomínky hereckých kolegů a dosud nezveřejněné fotografie jak ze soukromého, tak z profesního života.... celý text
Herečku Alenu Mihulovou mám ráda už od mládí a filmy pana Kachyni taktéž. Takže tato kniha pro mě byla jasnou volbou. A byla jsem nadšená. Přečteno za dva večery. Přála bych paní Mihulové více rolí, dost mi jako herečka chybí.
Milá knížka, zajímavé rozhovory, tak by to mělo vypadat! Autorku mám ráda pro její schopnost při rozhovorech s osobnostmi ještě najít téma, které není tolik známé, a zpovídaného člověka představit jinak, než ho dosud máme zažitého. Paní Stušková je laskavá, lidská a v žádném případě bulvární. Ať se jí daří!!
Velmi krásná kniha, která se úplně nádherně četla. Řadím ji k jedné z nejlepších knih, které jsem četl.