Na druhý pokus

Na druhý pokus
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478866/na-druhy-pokus7pmMJA-0zk-.jpeg 5 902 902

Milesův klub série

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitelně přitažlivý?! Jen tři dny po zmíněném mítinku mi nečekaně zavolal – a pozval mě na rande! Samozřejmě bych radši umřela, než bych se sešla s chlápkem, jako je on. Ačkoliv musím uznat, že mi to docela polechtalo ego. Hlavně ten moment, kdy jsem ho odmítla! Jenže teď, o šest měsíců později, jsem se vypravila na konferenci do Francie, a co čert nechtěl – jedním z přednášejících je on. Příšerný, odporný, samolibý Tristan Miles! Až na to, že zatím není ani příšerný, ani odporný ani samolibý. Naopak, je překvapivě okouzlující a vtipný, a když se na mě podívá, navzdory svému přesvědčení se celá chvěju… Já se jím ale nedám uchvátit. Je to jenom sukničkář v nažehleném obleku. A já jsem zas jen vdova se třemi neukázněnými kluky na krku… Bože, ať už ta konference skončí! Každý totiž ví, že Tristan Miles vždycky dostane, po čem zatouží – a právě teď zatoužil zrovna po mně!... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Metafora

The Takeover, 2020

jinbr
05.11.2021 5 z 5

Rovněž tento díl jsem přečetla v angličtině. Příběh byl slušně zpracovaný, mohla tam být i trochu silnější vazba na události z prvního dílu. Popis sbližování s dětmi byl místy opravdu vtipný a několikrát jsem se opravdu s chutí zasmála. Na další díly se opravdu ráda podívám.

lenka7679
29.10.2021 2 z 5

Z této série jed mi smutno. Neuvěřitelně protahované utrpení. Opakování a motání se v kruhu. Zbytečné plýtvání písmenky a papírem.
Do děje ani do postav se nedá vžít. Konec byl jasný už z prvních deseti stránek. Žádné překvapení se nekonalo.

Gabriela143
29.10.2021 5 z 5

Kniha sa číta veľmi dobre, príbeh je zaujímavý. Aj keď má hlavná hrdinka už niečo za sebou, niektoré myšlienkové pochody nechápem. Tristan je veľmi sympatický a záver je super. Uvítala by som príbehy aj ostatných Milesovcov.

Dellphi
29.10.2021 5 z 5

Pane jo, tak tohle byla jízda! Asi nejlepší knížka, kterou jsem četla za hodně dlouhou dobu! Autorku si okamžitě řadím ke svým oblíbeným a doufám, že začnou překládat další její knihy. Rozhodně to stojí za to. Dávám plný počet hvězd, ale kdyby to šlo dám jich i dvojnásob, i trojnásob, když na to přijde.
Ze začátku jsem se nemohla přestat smát a při vzpomínce na toho prostředního, toho čaroděje se směju ještě teď… Vůbec nechápu, jak to autorka vymyslela, ale je teda skvělá a klobouk dolů před jejím spisovatelským umem.
Kniha byla prostě skvělá a moc se mi líbilo, že byla psaná jak z pohledu Claire, tak i Tristana. I když se musím přiznat, že jsem se vždycky strašně těšila, až přijde na řadu ten Tristanův. (Bože kéž by opravdu existovali takoví chlapi…) Jeho reakce byly boží a boj s Harrym ještě lepší.
Občas to bylo i dojemné až i slza ukápla, autorka prostě umí ve čtenáři vyvolat emoce všech typů a já jsem vděčná, že se mi tato kniha dostala do ruky.
Vydavateli radím ať rychle začne pracovat na vydání další knihy od této autorky… a to fofrem, nebo …tik tak…

Banni37
28.10.2021 5 z 5

Ještě lepší, než předchozí díl. Úžasný příběh, skvělé postavy a dlouho už jsem se u knihy tak nenasmála!

Hatshepsut
24.10.2021 5 z 5

Tak u této knihy jsem se neskutečně bavila. Rozhodně ještě lepší než první díl. Úžasné vtipné dialogy hlavních postav Tristana a Claire a ty komické chvíle, které Tristan prožíval s dětmi, no to bylo prostě skvělé. Určitě nelituji, že jsem tuto knihu zakoupila a až budu někdy potřebovat zvednout náladu, rozhodně se k ní vrátím.

gambáčová
21.10.2021 5 z 5

Po delší době top kniha. Opravdu od srdce jsem se nasmála a tu romantiku to krásně doladilo. Všem krásnou zábavu.

Ralemo
20.10.2021 5 z 5

První díl super, ale ten druhý pecka naprostá! :) Emoce, smích, dojetí, Přečteno za pár hodin, nešlo se odtrhnout. Krásně napsané. Doporučuji všemi 10. Stojí to za to! :)

knihomolkaL
17.10.2021 5 z 5

(SPOILER) Tohle byla naprosto báječná emocionální jízda! Strašně jsem se některým situacím smála, že jsem skoro nemohla přestat, abych vzápětí nad něčím jiným šíleně brečela dojetím.
Tristana jsem si oblíbila už v prvním dílu a jsem ráda, že mě má intuice nezklamala, když jsem se na jeho příběh těšila. Tak báječný muž - tak milující, tak vyrovnaný. Jeho sbližování s Fletcherem, Harrym a Patrickem - prostě nádhera. Claire jsem zkraje chápala a obdivovala ji, abych pak skoro před koncem absolutně nevycházela z úžasu, jak se - s prominutím - chová jako pitomá nána.
Bylo to báječné čtení, romantické a plné citů, moc jsem si to užila. A předpokládám, že další díl bude o Elliotovi a malířce Harriet, jak bylo naznačeno. Těším se.

jana5696
11.10.2021 5 z 5

Ještě nemám dočteno a jen díky tomu, že jsem ve dvě ráno usnula, ale jsem nadšená jako už dlouho ne. Ze začátku jsem byla trochu v rozpacích, než jsem si zvykla na ten jejich humor, teď mi bude neskutečně líto, až knížka skončí. Je to boží!!!!

happy19
04.10.2021 5 z 5

Úplný ohňostroj emocí!Pecka prostě!
Žrala jsem to od první stránky...neskutečně se (po)bavila:-D
Chválím překlad,tohle čtivo nemělo chybu,-)

„Rodina je jednou z nevyhnutelných podmínek štěstí.“

Rudolf14
02.10.2021 5 z 5

Dlouho jsem se takhle u knihy nezasmála! :)

Nuttelka
02.10.2021 5 z 5

Teda... To byla emoční jízda... Jak jsem předpokládala, Tristan je prostě úžasný, neuvěřitelný a abych se přiznala, jeho vztah s kluky mě chytil za srdce úplně nejvíc, než vztah s Claire. Claire jsem i chápala, ale jak začala moc přemýšlet, mé sympatie k ní šly lehce do kopru :-)
Moc krásný příběh, smála jsem se i brečela, a myslím si, že Tristan zůstane mým favoritem z bratrů Milesů... no, uvidíme :-)

Jeanine8
01.10.2021 5 z 5

Neskutečně vtipné, svěží, romantické.....A Tristan? Lidi, ten by se měl povinně klonovat.....A že už jsem toho přečetla dost!

astra3
30.09.2021 5 z 5

No to bylo boží. Nejvíc mě bavily interakce s dětmi. Čaroděj a ostatní.

Ditules
28.09.2021

Podle obálky si řeknete, že to bude porno, ale ono to mělo daleko větší hloubku. To seznamování Tristana a kluků. :) Obzvlášť s Čarodějem to bylo neskutečně vtipné a pak dojemné. Bavila jsem se a místy i skoro slzela. Už se těším na další díl.

Lofda
27.09.2021 5 z 5

Upřímně? Víc než do poloviny knihy jsem si párkrát řekla "to si teda Claire pomohla, vždyť ona si pořídila ke svým třem klukům další dítě?!" ;-) .. Ale páni, tahle autorka mě vážně baví, její knihy rozhodně nejsou tuctovky a mmch. souhlasím s většinou, druhý díl byl ještě o něco lepší než první. Jo, vážně už se těším na další díly. Tušíme asi všichni, kdo bude Elliotova tajemná umělkyně ;-)

MarKy95
24.09.2021 5 z 5

Po dlouhé době zase pěkná kniha. Mnohem lepší než první díl.

tittanie
24.09.2021

Jsem ráda, že jsem se pustila i do čtení druhého dílu. Jsem totiž docela nadšená. Líbí se mi jak autorka píše.
Příběh měl děj. Posunoval se. Což u tohoto typu knih vidím málokdy. Líbilo se mi, že autorka nevybrala jako hrdinku blondýnu s hezkým tělem, ale fajn babu, která měla děti. Zápletka na konci mi přišla už navíc a kniha byla předvídatelná.
Už vyhlížím třetí díl.

peta88
19.09.2021 5 z 5

Wow! Nemám slov, jak to byla úžasná knížka. Od začátku do konce jsem hltala každé slovo a Tristan s Clair mi neskutečně přirostli k srdci. U některých chvilek, které zažíval Tristan s dětmi jsem se nemohla udržet a smála jsem se nahlas.
Pokud někdo váhá, zda knihu přečíst, doporučuji ji na 100% - já dlouho na tak skvělou knihu nenarazila!