Náš manžel
Jo Jakeman
Tři různé ženy spojuje jediné: stejný muž. Imogen opustil Phillip kvůli mladší a hezčí ženě. Během nepříjemného rozvodového řízení se u ní najednou objeví a vyhrožuje, že ji připraví o syna, jestli do konce měsíce nezmizí z jejich domu. Vyděšená Imogen provede něco šíleného. A pak jí nezbývá než bojovat o život. Nečekané spojence najde v bývalé a budoucí ženě svého manžela. Všechny se chtějí pomstít…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , MottoOriginální název:
The Exes' Revenge, 2018
Tak tato kniha mě nenadchla, pravda je, že se čte velice lehce, ale celé se mi to zdálo bez napětí a dosti nesmyslné.
Já už jsem tímto typem thrillerů asi přesycená. Mám k ději několik podstatných ale. Řada momentů byla uměle vykonstruovaná a řada situací až příliš vyhrocených. Jednu věc ale knize upřít nemohu: byla čtivá. Přes všechny výtky, které se mi při čtení honily hlavou, jsem vůbec nepřemýšlela o tom, že bych ji nedočetla. Takže pokud hledáte knihu, která vás do sebe vtáhne a budete chtít vědět, jak vše dopadne, je tahle ta pravá.
Přečetla jsem za dva dny a náramně jsem se pobavila. Kniha je bez debat skvěle napsaná, velmi dobře se čte a má spád. Rozhodně doporučuji k přečtení. Myslím, že to bude rozhodně víc bavit ženské čtenářky, než muž, i když výjimky se jistě najdou.
Kniha me bavila. Precteno za dva vecery. Doporucuji. Po dlouhe dobe kniha, od ktere jsem se nemohla odtrhnout.
Kniha se četla velmi plynule. Je napsaná napínavě, nutí vás číst dál a dál. I když mi některá rozhodnutí ústředních postav přišla krajně nepravděpodobná, knize to neubralo na čtivosti.