Nebezpečná touha
Marcy Jell
Gabriela: Žila jsem si svůj život po svém, měla jsem skvělou práci, úžasné rodiče, dokonalou sestru, okouzlujícího přítele. Perfektní byt v centru města, byl už jen třešničkou na dortu...Začínalo se mi dařit a měla jsem šanci stát se opravdu dobrou redaktorkou...Jedna vteřina může s přehledem změnit váš život, otočí vám ho naruby, zničí vaše sny a vy už nikdy nebudete stejní... Tyler: Žil jsem perfektní život, měl jsem svojí práci, ve které jsem byl opravdu třída. S.W.A.T. byly přeci ti nejlepší z nejlepších. Zvládal jsem plnit úkoly jako nikdo jiný... A pak se to všechno posralo... Jedna vteřina změnila můj život a já musel změnit sám sebe...... celý text
Prekvapeni v podobe dvou pribehu v jedne knize,ale nevadilo to bylo to ctive.
Jen se autorka mohla vice rozepsat a neosekat to tolik. Jeji styl psani se mi libil a proto me to docela stve,ze ze dvou pribehu udelala pouze 200stranek. Dva pribehy tak snad dvojnasobek stranek neee:)
Nemůžu říct že to bylo špatný ale ani na
5 ⭐ .
Jsou to dva příběhy ze 6 hlavními hrdiny který do sebe pasují jako puzzle . Možná si řeknete že tolik hlavních hrdinu je moc ale věřte že po pár stránkách se orientujete a vše bude do sebe zapadat. Podle mého názoru by si každý z hrdinů zasloužil svou knížku
a svojí ,, Love story “
Styl psaní a žánr romanticko-detektivní s kapkou sexuálního podání se mi zamlouval ale autorka vzala příběh tak nějak zrychleně a to jí u mě vzalo ⭐ k plusu .
Raz za čas treba trošku prevetrať aj čítačku a to sa teraz stalo.
Keďže kniha je len vo forme e-knihy a teda veľmi som si ju túžila prečítať, tak som sa včera do nej pustila a dnes aj dočítala.
Príbeh troch sestier, dvoch bratov a jedného takmer brata. Jednoducho partia, ktorá sa časom rozhodne spolu fungovať. Zo začiatku nútene, aby odhalili zločin. Avšak počas toho sa spoznajú a vytvoria sa medzi nimi silné putá - láska, priateľstvo a hlavne dôvera.
Odhalenie zločinu nie je jednoduché a keď sa odhalí, kto v tom má prsty a o čo všetko mohli prísť, o to je ich puto silnejšie.
Avšak láska prekoná všetko, alebo v tomto prípade to bude inak?
Vrelo odporúčam, za mňa jeden naozaj vydarený príbeh, teším sa na ďalšie od autorky ;)
Uřezané ruce a nohy, hromadné těhotenské testy, minutový porod v potravinách, hloupí hlavní hrdinové, spousta zvratů, které nebyly dotažené do konce..
S trochou péče, méně rádoby šokujících momentů a stylistické korekce by to byl slušný román. Nevím, jestli jen autorka není vypsaná, ale svým způsobem to určitý potenciál má. Jen to chce ve velkém krotit nápady a vypilovat chování postav.
@hanybooks
První příběh mezi Gabi a Tylerem byl skvělý.
Tyler má dva bratry. Jeden není bratr a ten druhý je, poznala jsem ho dneska v noci.“
„Děláš si prdel, Gabi? Máš za zádama celou policejní flotilu? Víš, že hulím trávu?“
Druhý mezi Elenou a Cameronem, no tam už to drhlo. A ta kriminální zápletka, tak to bylo hodně z rychlíku, spíše fraška.
U knížky jsem se rozhodně nenudil, slupla jsem ji během dne, závěr mohl být lépe propracovaný a chyběl mi pohled i poslední 2,ale jinak za mě super počteníčko
Tak jsem to dočetla a jen mi chybi Trish a Scott, jinak parada i akce tam byla a to kdo je v tom zapleteny ,no to jsem si nemyslela...
Moje první kniha od této autorky, byla jsem hodně zvědavá... Je to lehké čtení, takové oddechové, řekla bych,, startovní,, :-), doufám, že se dočkáme dalších, ale byla bych pro, aby byla více akčnější, více napínavá, samozřejmě kromě romantiky, ta tam má své místo...
2021 | Nebezpečná touha |
2022 | Dej mi Království |
2021 | Stůj při mně |
2021 | Zachraň mě |
2022 | Boss |
Kniha mela slusnej potencial dvou pribehu s nadechem akcnaku, jenze to bylo tezce nedotazene. Oznacila bych to za slusnej koncept, kterej by si zaslouzil vic rozpracovat a rozvinout. Bylo to jako sledovat film na fotkach. Vite sice o cem to je, ale unikaj vam detaily. Tady ty detsily doslova chybely a navic se autorka dle meho nazoru nema tuseni jak funguje policie. Nebo aspon ja si nedokazu predstavit ze by fungovala takhle….
Takze jak prisu potencial tam je, jen znacne nedotazeny. Ja si rozhodne dalsi knihu autorky neprectu…