Prozření

Prozření
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247066/bmid_prozreni-247066.jpg 4 203 203

Nejtemnější síly série

< 3. díl

Chloe Saundersová je se svými přáteli na útěku, probouzí nejtemnější síly a... je zamilovaná. Totálně. Jmenuju se Chloe Saundersová. Je mi patnáct a chtěla bych být normální. Ale normální nejsem. Jsem geneticky modifikovaná nekromantka a vidím mrtvé a dokonce je dokážu i probouzet, aniž bych se o to snažila. Tohle rozhodně není normální. Teď momentálně jsem se svými třemi přáteli na útěku před organizací, která nás stvořila. Jsme k smrti vyčerpaní a nevíme, komu máme věřit. A jako by tohle nestačilo, já ještě k tomu všemu bojuju se svými city… Fakt nejsem normální.... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Galatea

The Reckoning, 2010

MagdalenaHalow
13.08.2015 4 z 5

Kdyby to byl jen další knížka série, rozhodně dám 5 hvězdiček. Ale díky tomu, že to je konečný díl, takové hodnocení dát nemůžu. Je tam spoustu nedořešených věcí ohledně Chloeiny matky, polodémonky apod. Skoro mi to připadá, že si autorka připravovala půdu pro další díl, ale nakladatelství už jí odmítlo další knížku vydat...

1259
04.08.2015 4 z 5

Tak na tady to jsem přesně čekala. Derek s Chloe to dají dohromady a budou šťastní až do smrti.

zuzana13
17.06.2015 5 z 5

Romantické, napínavé. Škoda že je konec knížky. doporučuji.

Marillee
08.06.2015 4 z 5

Musím se přiznat, že ačkoliv je mi 19, milostná linka v tomhle ději pro mě byla asi zatím ta nejsilnější, co jsem kdy četla. :-| :D V prvním díle mě nadchnul i samotný děj, ale autorka se do toho trochu zamotala, nebo mi to tak aspoň přišlo, a mohla z toho teda vytřískat víc, co si budeme nalhávat... Ale ta láska!!! :D Ta stojí za to si dát re-read.

ciniminisek
19.05.2015 4 z 5

Knihu Prozření i celou sérii Nejtemnějších sil doporučuji především čtenářům, kteří prahnou po nepředvídatelném příběhu, lásce i přátelství až za hrob a hlavních hrdinech, kteří porazí nejen protivníky, ale hlavně sami sebe.

ciaram
03.05.2015 4 z 5

Čekala jsem, že se autorka do závěrečného dílu opře a nějak to celé uzavře. Zůstala však otevřená vrátka na případný spin-off či přímé pokračování série.
Všechny tři díly si drží stejnou úroveň - není znát žádný pokles, ale ani posun. Více méně se dvě třetiny knihy skoro nic neděje, ta třetí je akčnější, ale jak už jsem psala - rozhodně neodpoví na všechny otázky. Za mě byla asi nejhezčí scéna s Chloe a černým vlkem :o)
I když to vyzní ode mne jako kritika - tak faktem zůstává, že mi autorčin vypravěčský styl vyhovoval a neměla jsem problém si k postavám vytvořit vztah - zejména k Chloe, Derekovi a Tori.

Adele02
02.05.2015 4 z 5

Od posledního dílu jsem asi čekala trochu víc, ale ten konec příjemně překvapil. Je fajn, že se tu vždy ukáže něco jiného (a že se to vždycky tak zamotá :D)
Jen ty poslední strany se mi zdály trochu přeslazené. Když už, tak to mohlo být od začátku! :D

Kelley Armstrong
kanadská, 1968
2014  81%Přivolávání
2015  86%Prozření
2014  83%Probouzení
2018  64%Město ztracených
2015  85%Nejtemnější síly (komplet)