Nepřítel v mé mysli
Jill Hathaway
Děsivé splynutí série
< 2. díl
Středoškolačka Vee má mimořádnou schopnost - během stavů bezvědomí se ocitá v těle jiných lidí. Svoje nadání se učí postupně ovládat. Najednou se ale probudí za volantem auta, které se řítí do neznáma. Zdá se, že se někdo „naboural“ do jejího vědomí a snaží se ji ovládnout. Kdo je tento vetřelec?
Knížka mě svým dějem překvapila, říkala jsem si, co autorka vymyslela. Líbilo se mi, že autorka nechodila kolem horké kaše, zbytečně se přespříliš nepitvala v citech a celkově měl děj spád a čtivost. Na konci mě mrzelo, že knížka už končí, chtěla jsem vědět, jak to bude pokračovat a ne čekat na další díl, ale co nadělám? Budu se aspoň těšit, co autorka vymyslí.
Knížka mě mile překvapila a nabídla zajímavý příběh, plný zvratů a napětí. Nemůžu hodnotit jak jinak než kladně. Vee je sympatická hlavní hrdinka, která má i své temné stránky a není jednou z těch uječených a upištěných hrdinek. Za mě 4 hvězdičky.
Přečetla jsem ji jedním dechem a do poslední chvíle jsem si myslela, že vrah je někdo jinej...skvělý čtení :-)