Nesnáším tě
Vi Keeland , Penelope Ward
Od nejprodávanějších autorek New York Times Vi Keeland a Penelope Ward přichází nečekaná love story o odložených srdcích a druhých šancích… Všechno to začalo záhadným modrým vzkazem všitým do svatebních šatů. Něco modrého. Vydala jsem se do luxusního butiku prodat své vlastní svatební šaty. Tam jsem zase našla „něco starého“, co patřívalo jiné nevěstě. Do podšívky nádherných šatů s motivem ptačích per tam byla všita ta nejkrásnější zpráva, co jsem kdy četla: Děkuju ti, že jsi mi splnila všechny moje sny. Na modré papírové cedulce bylo vyraženo jméno Reed Eastwood. Očividně to byl ten nejromantičtější muž, jaký kdy žil. Rovněž jsem zjistila, že je to ten nejnádhernější muž na světě. Kdyby jen moje fantazírování o pravé lásce tady skončilo. Později jsem totiž o tom zamilovaném pánovi zjistila ještě další věci. Je arogantní, cynický a má nesmyslné požadavky. Vím, o čem mluvím. Vlivem nečekaného zvratu osudu je z něj můj nový šéf. To mě ale nezastaví, abych odhalila příběh, jenž se za tím milostným vzkazem skrývá. Milostným vzkazem, po němž spolu nežili šťastně až do smrti… Ten příběh se však nedá srovnat s tím naším, každým dnem zajímavějším, něžnějším a víc sexy než cokoliv, co bych si kdy dokázala představit. Něco nového. Nemám ale nejmenší tušení, jak to skončí…... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
Hate Notes, 2018
Wau, za mě super knížka, od které se nedalo odtrhnout. Krásný, emotivní příběh dvou mladých lidí, plný lásky, romantiky, ale i smutku, porozumění a vášní. Bavil mi námět a styl psaní autorek, dokonce i slzičky ukáply. Určitě doporučuji.
Skvělý příběh, který začal svatebními šaty. Charlotte byla zkrátka divoká střela. Pobavila jsem se, bylo to vtipné, milé, romantické a sedlo mi to.
(SPOILER) Vůbec jsem nevěděla do čeho jdu, po knížce jsem sáhla abych splnila téma do Výzvy. A paní! To bylo super. Nejdříve jsem si myslela, že to bude takové plytké, červená knihovna. Ale tajemství Reeda - to byl vážně šok. V podstatě to pro mě byla skvělá jízda a od autorek si ještě někdy přečtu. Takže dík za výzvu!
-musím vyzdvihnout jak se postavy příjemně rozvíjely
-krásný příběh, líbila se mi povaha hlavní hrdinky Charlotte
-hlavní hrdina Reed, který skrýval tajemství
-vážně jsem nečekala, o jaké tajemství se jedná. Čekala jsem něco jiného a byla jsem překvapená. Hodně.
-konec byl vážně nádherný.
-za mě doporučuji
-příběh čtivý, odsýpal
Další strašně krásný a emotivní příběh od těchto autorek. Opravdu jsem si čtení tohoto příběhu užila. Reed byl sladký a Charlotte byla správně potrhlá. Velké plus za epilog po 26 letech... To i slza ukápla. Roztomilé.
Příběh krásný, čtivý, vtipný a na mě ted s hormony moc emotivní :-D
Ale knihu jsem si užila.
Ne, prostě ne. To nemělo chybu. Dojemné, krásné. Kam na to ty holky spisovatelky chodí? Moc se mi to líbilo…
Přemýšlím, ze si taky udělám “nějaký seznam” :)
Bylo to krásné čtení, knížce nic nechybělo. Moc se mi líbil nápad se seznamem. Všichni byli sympatičtí a super ukázka po 26 ti letech. Jdu na další knihu od autorek.
Začínam byť pomaly závislá na týchto dvoch autorkách a postupne si dokupujem ich knihy. Táto bola v hodnotenia veľmi vysoko, ale anotácia ma nejako veľmi nelákala, až zhodou okolností som po nej siahla, že si prečítam niekoľko strán a uvidím či jej dám šancu. No ale uff! Nemusím hovoriť, že som skončila zaborená do gauča v neskorých hodinách a nemohla som sa prinútiť prestať. Tu som tú zápletku naozaj nečakala a hoci ma to veľmi zabolelo, tak som rada, že sa otvárajú i takéto témy. Veľmi sa mi páčila potrhlosť hlavnej hrdinky a jej zoznam, ktorým dokázala obmäkčiť i takého zatrpknutého chalapa ako bol Reed. Najviac ma však dostal epilog. Ten sa mi veľmi páčil, že bol viac než skutočný a predstaviteľný. Táto kniha má už čestné miesto v mojej knižnici a mylsím, že bude niekoľkokrát čítaná.
Tak to byla teda jízda! Příběh i styl psaní autorek mě moc bavil a už se těším až se vrhnu na další knížky. Epilog byl strašně sladký. Nechybělo vůbec nic. Akce, dojemné chvilky ani sex. Všechno, co od knih toho typu očekáváte, tady najdete.
Krásná kniha. Příběh se mi moc líbil, i když Reedovo popírání bylo občas dlouhé, ale asi se dalo pochopit. Babička Iris byla skvělá. Závěr knihy byl opravdu sladký a i slza ukápla.
Romantická jednohubka bez složité zápletky - musím se přiznat, že ačkoliv nerada čtu české autory, série Bavettovi od Petrusové mi přišla v rámci podobných knih o dost lepší.
Ou, tohle bylo zlý. Možná, kdyby to bylo o půlku zkrácené a vypustily se ty největší hovadiny, byla by z toho slušná, průměrná Harlekýnka. Největší peklo byl ten konec.
Tak tohle bylo dobré. Moc dobré. Příběh vystavěn ve velmi hezkých kulisách. Tajemný vzkaz, pečovatelka Iris a záchrana jednoho zlomeného muže. Těžko se mi píše po deseti knihách, protože upřímně je to pořád ta samá struktura, ale bavilo. :)
Skvělé čtení! Opravdu jsem si i nakonec trochu pobrečela. Moc se mi to líbilo, občas mi děj připomněl "Odstíny", ale to dnes asi většina erotických románů.
Krásné čtení, úplně mne mrzelo, že už mám knížku přečtenou. Měla v sobě úplně všechno, romantiku, smutek, štěstí, trošku toho sexu. Moc mne bavilo, jak se mezi sebou pošťuchovali a zároveň si pomáhali. Babička Iris byla dobrá dohazovačka. Moc ráda si přečtu i další knížky těchto autorek.
Knihu jsem dočetla včera večer a musela jsem si dát noc na rozmyšlenou, jestli dám 1 nebo 2 hvězdičky. Tohle bylo fakt špatné...Tak nesmyslná zápletka, nesmyslné setkání postav, to neustálé probírání a řešení věcí s lidmi, kterých se to netýká, sexuální scény taky úplně nahlavu...
Moc hezký příběh plný romantiky i smutku. O osudu, který není vždycky fér, ale jde o to, jak se k němu člověk postaví. Příjemné čtení.
Ze začátku jsem měla pocit, že v tom absurdním začátku není žádný smysl a že jsem šlápla vedle, ale Charlottina vřelost, soucitnost i potřeštěnost mě dostaly.. Reed neměl šanci :-)