Vyhlídka na věčnost

Vyhlídka na věčnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51734/bmid_vyhlidka-na-vecnost-L7m-51734.png 4 1662 1662

Noční klub série

< 3. díl

Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Pan Mluvčí totiž příliš nemluví, pan Mluvčí pouze vyřizuje vzkazy, a když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Trojsměnný.... celý text

AURIL
26.11.2013 5 z 5

Začátek knihy pro mě byl trochu... no byla jsem rozpačitá, nicméně po pár přečtených stranách opět přišlo to správné kulhánkovské nadšení. Jeho humor prostě žeru. Velmi oceňuji návrat na "klubovské dějiště".

Nemůžu říct nic jiného, že bavilo a dobře se četlo.

Bača
11.11.2013 5 z 5

Vyhlídka na věčnost... Co dodat, Mistr Kulhánek to opět chrlí ze všech stran, nedá oddychu a člověka totálně přikotví a nepustí! Jediné, co mě trochu mrzelo bylo, jak dopadli někteří členové Klubu, ale co naplat. Kulhánkův popis pekla je něco neskutečného! A co dodat k panu Mluvčímu, jak autor nenechá čtenáře chvilku v klidu, tak Mluvčí nenechá jednoho démona vcelku... =) A... Rozhovory Mluvčího s Devlinem, no comment!!! =D Dlouho jsem se takto nepobavil! Rozhovory na úrovni, cesta, dávání Devlina do jednoho kusu a dorazil mě doznáním, že pan L si najme psychologa =D Celá kniha neskutečně čtivá a už jen kvůli konečné fázi s Devlinem (panem L) vřele doporučuji přečíst!!! =)

Eigis
02.10.2013 5 z 5

Ačkoliv se jedná o výbornou knihu, kterou jsem opět přečetl jedním dechem, tak si tentokrát myslím, že Kulhánek přeci jen ujel o trochu víc než je zdrávo. Taky mě mrzí vybití mých oblíbených hrdinů z nočního klubu.

fanczy
25.09.2013

První dílo od Kulhánka, které se mi dostalo do ruky, no a co na to říct, asi hodne lidí má podobné zkušenosti - ihned odstartovala maraton dychtivosti po dalších a dalších a dalších \"Kulhánkách\".

tesar_dali
22.09.2013 4 z 5

velmi dobre pasaze sa striedali so slabsimi. za humor a Fionu musim dat 4*

MartinH
10.09.2013 5 z 5

Dlouhé čekání se vyplatilo, Pan Mluvčí je neuvěřitelnej krutor a celou knihu mu to s nadšením žeru. Návrat starých postav a zvlášť jednoho záporňáka z minulých knih vyvolalo široký úsměv na tváři. Kulhánkovo peklo je naprosto parádní a to jak Mluvčí vyřešil zapeklitou situaci s převozníkem je velkolepá taškařice. Teď už jen počkat pár desetiletí na další titul

Liina
07.09.2013 4 z 5

Jak mě zklamalo Stroncium, tak jsem si u téhle knížky (ale až asi po 50 stranách) oddechla. Kulhánek je zpět a znovu se dostává do formy:-)

Ocas
07.09.2013 5 z 5

Za jednu z nevýhod bych asi považoval načasování. Kniha vyšla relativně chvíli po Kopřivově Asfaltu. A pokud dva takoví autoři zvolí podobné téma je to trochu škoda. Jinak to byla pecka. Trochu mě mrzí jak autor smetl NK ale co už to je minulost. Za mě plné body bez ztráty kytičky. Jo co mě nepasovalo byl název Slíďák, za celou dobu sem nepochopil proč ho Kulhánek zvolil.

Cibak
12.08.2013 5 z 5

Pan Mluvčí a Kulhánkovo peklo! Super nenáročné čtení pro pobavení.

Eslem
27.07.2013 2 z 5

No páni... Takhle nějak si představuju červenou knihovnu zastydlého puberťáka, stoprocentně akční a prošpikovanou kchůl humorem... :D

Alouette
18.07.2013 5 z 5

No mně se to teda líbilo strašně moc. Jedna z jeho nejlepších (aspoň pro mě)

markuc
03.07.2013 4 z 5

Skvela knizka, dobre cteni a pobavilo, skvela odpocinkova literatura - nic intelektualne narocneho.

Ronin Roujin
24.06.2013 4 z 5

nakonec jsem se rozhodl, že Asfalt vítězí o prsa korejské plavkyně ale není to vůbec špatné, jen mne trošku zarazil ten konec jak od Nory Roberts

SuperFrankie
08.06.2013 4 z 5

Občas až moc velká fantasmagorie, která dokáže překvapit zajímavým prostředím a dějem.

Misan1993
27.04.2013 5 z 5

Skvělá dějovka, fakt že jo!

Vikina333
05.04.2013 2 z 5

Možná by to nebyla špatná 1. verze knižky, kdyby byla osekána o "segalovský" bojový scény (tím zkrácena nejmíň o 200 stránek) a děj by byl domyšlený.. autor má vypravěčský talent, ale já si od něj dám nejspíš velmi dlouhou pauzu ..

xdantex
01.04.2013 4 z 5

Kolikrát jsem si říkal že je i poznat že je kniha napsaná za měsíc. Ze začátku jsem se do toho ne a nemohl dostat....Mluvím hlavně o Kulhánkově dokonalém popisování situací do detailů které tady prostě mnohdy poKulhávalo. Nakonec se mi to ale dostalo parádně pod kůži a dočetl jsem to rychlostí blesku:) Paráda...už aby tu byla další knížka mistře Jiří..a pokud se bude zase motat v okolí Klubu...jenom dobře! ;P

Stinger78
28.03.2013 5 z 5

Po Stronciu opět majstrštyk se vším, co ke Kulhánkovi patří. No a když se vrátila i parta z pražského "podzemí", tak to jsem si vrněl naprostým blahem. Už aby se objevilo jeho další dílo.

Sisi11
25.03.2013 4 z 5

Když pominu ty zmatené a trošku méně záživnější pasáže, stejně musím prohlásit, že tato kniha je naprosto skvělá. Nejlepší děj se odehrává v Pekle a s Devlinem, totálně tyhle pasáže žeru, je to bomba! Smlouva mezi Janem a Devlinem je suprová, ještě když tu vidíme, že Jan se potrestání stejně nevyhne, ač udělal všechno to, co udělal. Parádní myšlenka, parádně zpracovaná! A ještě ten předzávěr, ten mi vyrazil dech a úplně jsem se do něj zbláznila! Fantastické čtení ;)

I zlomil anděl Páně čtvrtou pečeť, a hle, kůň plavý a jeho jezdec Smrt, a peklo šlo za ním! (Ach!)

arne
20.03.2013

Moje první knížka od Kulhánka. Chvíli jsem tápala, moc se neorientovala v postavách, ale i přesto bych ji na 100% doporučila všem.