Předurčena do hrobu
Jeaniene Frost
Noční lovci série
Poloviční upírka Cat Crawfieldová a její nemrtvý milenec Bones se potkali před šesti lety a od té doby bojovali proti zákeřným nemrtvým, utkali se s pomstychtivým Mistrem upírem a stvrdili své vzájemné pouto krví. Nyní je čas dát si oddych. Ale naděje na bezchybnou dovolenou v Paříži se zhroutí v okamžiku, kdy se Cat jedné noci probudí z hrůzostrašného snu. Pronásledují ji vidiny, v nichž se zjevuje upír jménem Gregor. Ten je mocnější než Bones a má vazbu na její minulost, o níž neví ani sama Cat. Gregor věří, že Cat patří jemu a nedá si pokoj, dokud ji nedostane. Začíná bitva mezi upírem, který ji straší ve snech, a tím, kdo má její srdce. A je to jedině Cat sama, kdo dokáže Gregorovu moc zlomit. Aby zničila nejhoršího upíra, jakému kdy čelila, bude muset sebrat veškerou možnou sílu. I kdyby takové síly mohla dosáhnout jedině předčasnou cestou do hrobu... 1. vydání. – zdroj: www.legie.info –... celý text
Romány Fantasy Dívčí romány
Vydáno: 2013 , Fantom PrintOriginální název:
Destined for an Early Grave, 2011
Velice neobvyklá, ale čtivá a zajímavá série. Poprvé jsem ji četla na střední škole a přímo mě uchvátila, nicméně zpětně si uvědomuji, že se jedná o poměrně vulgární a drsnou sérii.
Ach jo, vztahy jsou někdy fakt peklo a žárlivost spolu s nejistotou je jako bomba s hodně krátkou rozbuškou. Tenhle díl je plný emocí a napětí a opravdu nečekaných zvratů. Cat mi přišla trošku labilní, ale i tak jsem si knihu se všemi jejími členy moc užila. Vlada začínám mít čím dál raději - je to sekáč a vždy je tam, kde je ho potřeba. Těším se na další díl!
A Mencheres? Fakt se snažil..
Cat: "Co kdyby ses už vysral na vznešený kecy a začal mluvit jako v jednadvacátým století?"
Mencheres:" Týý krávo, tak to jsi ve sračkách až po uši." Spadla mi brada. :-)
Napínavé, nabité akcí a erotikou. Příběh se odvíjel úplně jiným směrem, než jsem předpokládala a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Gregor se zhostil role padoucha bravurně a Cat s Bonesem mu dali pěkně zabrat. Těším se na další díly a hlavně na to, jak bude Cat rozvíjet své schopnosti.
Cat je Mařena. Strašná... na začátku mě štvala jen ona, ale postupem série mě štve i Bones a celkově to celé jejich duo. Je fakt, že knihu jsem přečetla za pár hodin, ale po pár měsících si už ani nevybavím, o čem byla.
Nakonec... nejlepší jsou stejně vedlejší postavy.
Tohle byl zatím nejemotivnější díl ze všech. Četla jsem téměř jedním dechem a nemohla se dočkat, jak to skončí. A bylo skvělé, že do poslední stránky nebylo jisté, jak to všechno dopadne. Prostě skvělý díl.
Tak tady jsem se musela vážně držet... napětím jsem skoro nedýchala, kdy se ti dva už konečně umoudří!!
Po delší době jsem se pustila do dalšího dílu a opět jsem byla mile překvapena. Kniha mě udržela v napětí od začátku až do konce a jsem moc zvědavá, jak se budou příběhy odvíjet dál. No a nakonec nesmím zapomenout - Bones je prostě neodolatelný.
Moc pěkná série. Jen si dovolím podotknout pro ty, kteří se chystají se vrhnout na 5. díl, aby si nejprve přečetli dvě knihy ze série Svět nočních lovců, kde se dozví něco víc o Spadeovi a Mencheresovi. Já se po čtvrtém díle vrhla hned na pátý a pak jsem se divila, jak to, že mi nějaké informace utekly. Následně jsem zjistila, že to co mi uniklo je napsáno právě v této sérii.
Túto sériu kníh mam strašne rada . Aj keď som si myslela, že 4. časť bude trošku nudnejšia ako predošle lebo som si nevedela predstaviť o čom by autorka mohla ešte písať ale mýlila som sa tato autorka ma vie vždy niečím prekvapiť. Proste dokonala séria knih :) :)
Super upířina, kdo to má rád, tak si polibuje, jednoznačně doporučuji stejně jeko předchozí díly.
2012 | Na půl cesty do hrobu |
2011 | První rudá kapka |
2011 | Věčný polibek temnot |
2013 | Nenávist až za hrob |
2012 | Jednou nohou v hrobě |
Pěkný díl, zápletka je zajímavá.