Nočný lovec

Nočný lovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474651/bmid_nocny-lovec-cpU-474651.jpg 5 3058 3058

Robert Hunter série

Do losangeleskej okresnej márnice privezú telo neznámej ženy. Príčina jej smrti je záhadou. Nijaké jasné stopy, len hrubá niť, ktorou páchateľ zašil obeti najintímnejšie partie. Patológa však najviac zaskočí ohavný predmet, ktorý vrah zanechal v jej tele. Predmet, kvôli ktorému detektíva Roberta Huntera zo zvláštneho oddelenia vrážd stiahnu z iného prípadu, aby sa ujal vyšetrovania. O niekoľko dní nato sa nájde ďalšie telo. Aj táto žena má v sebe zašitý bizarný, dômyselne zhotovený predmet. A zďaleka nie je vrahovou poslednou obeťou. Keď pri pátraní Hunter narazí na prípad zmiznutej ženy, ktorú hľadá ostrieľaná súkromná vyšetrovateľka Whitney Myersová, dospeje k podozreniu, že páchateľ svoje obete unáša a drží ich nejaký čas v zajatí, než ich napokon zabije. Hunter sa čoskoro ocitá v honbe za vrahom, ktorý ho šokuje svojou brutalitou – fanatickým lovcom s desivým tajomstvom, ktorý sa nezastaví, kým každá z jeho obetí nespozná krutú pravdu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Aktuell

The Night Stalker, 2011

orangerose
10.08.2021 5 z 5

Pěkně akcni, husí kůže jak popisovány vrazdy, dokonalost :)

darbujan8924
07.08.2021 5 z 5

Počteníčko bylo super. Sice o něco slabší ,než jednička ( můj názor) ,ale četlo se to samo. Carter je skoro jako King...vše do detailu popisuje a někdy se to trošičku táhne. A jinak klasika " American cop " chlast, kofein ,nedostatek spánku, hrozná životospráva = nesmrtelný Hunter . Ale jinak za mě plná palba hvězdiček , Carter nezklamal a jde se na třetí knihu...Bob a Garcia to určo zase pěkně rozjedou :)

NikolOt
06.08.2021 4 z 5

Všimli jste si, že v každém díle se někde v první polovině s vrahem setká tváří v tvář? Nicméně až do poslední chvíle netuším, kdo je vrahem. Máte to taky tak???

monishek
04.08.2021 5 z 5

Co to bylo?! Hned ten zacatek - Winston a dal jako proste WTF. A u te kapitánky se mi take na chvili zastavil dech, jako nee, proc i ona. Cely pribeh skvele napinavy a nechapu, jak tohle nekdo muze vymyslet. Na ty veci (MAS TO V SOBE) prisel jak? Asi nikdy nepochopim, jak tohle muze spisovatele napadnout (opet … co to ku*va melo znamenat?). Kazdopadne se to cte fakt dobre a ja diky Carterovi HODNE CTU (hi,hi)

heavy66
01.08.2021 5 z 5

Se srdcem na obálce jde o romantický příběh, ve kterém Robert zjistí, co je opravdová láska, a zkušenost to bude k nezaplacení! Zatím v každé carterovce nacházím inspiraci klasickým hororem. Tentokrát jsou to motivy z Mlčení jehňátek, a také starý vtip o zlaté rybce a chlapečkovi, který si přeje domácího mazlíčka. Nevím, jestli chce autor v dalších dílech ještě přitvrdit, ale podle věty „Takovou pekelnou díru by nevymyslel ani Stephen King“, soudím, že sebevědomí mu rozhodně nechybí!

mirinda973
25.07.2021 4 z 5

Opět napínavé, brutální, šokující. Jen tentokrát o hvězdu míň. Ne že by byl příběh horší než předchozí,ale tak nějak už jako čtenář vím,kam to bude směřovat a to mi trošku začíná vadit. Každopádně opět skvělá zápletka, čtivé ani chvilku nuda

postrach
09.07.2021 4 z 5

Trochu natahovani,zaverecny souboj prehnany.Ale dobry a morbidni pribeh a vrah Andrew se autorovi,zase povedli.

Kopretinka784
08.07.2021 5 z 5

Jedná se o moji první knihu tohoto autora. Vždy mě udiví, jaké zvrácenosti autoři čtenářovi předloží. Jak mu budou brnkat na nervy. Kdepak "pouhé " zatřelení nebo bodnutí nožem. Otrava ? To už nefrčí. Jakoby se v dnešní době předháněli, čí pachatel bude zvrácenější. A ne, že bych po přečtení anotace knihu odložila. Pustila jsem se do čtení. A neudělala jsem chybu. Po určité době jsem měla podezření, kdo je pachatel a můj typ vyšel. Přesto po přečtení určitých částí ( " Pod postel ses nedívala.") jsem měla problém jít se v noci do kuchyně napít. Shodou okolností při četbě této detektivky po bouřce v noci přestala jít elektřina a to byly zážitky. Přesto určitě po další knize tohoto autora v knihovně sáhnu.

whiolet
02.07.2021 5 z 5

Mám ráda styl psaní Chrise Cartera a rozhodně miluji hlavní dvojici vyšetřovatelů.
Opět super čtení.
Vraha jsem odhalit nedokázala, o to víc se mi ten propletenec líbil.
Rozhodně se brzy pustím i do dalšího dílu.

knihomolkadorfa
26.06.2021 5 z 5

Perfektní čtení.

girdi
21.06.2021 5 z 5

Za mě už nepřekvapivě za pět hvězd. Zvláště ten začátek mně teda vzal dech. Byla to zase zběsilá jízda. Pecka!

Mousí
21.06.2021 5 z 5

Moje první kniha od tohoto autora a jsem mile překvapena. Kniha má děj, je napínává a čtenář se nemůže od knihy odtrhnout. Trošičku mi vadí, že když zjistí nějakou novou informaci, musí si čtenář na ni počkat o pár stránek dál, ale aspoň to zvyšuje napětí a chtít nepřestávat číst. Vřele doporučuji.

Avila
18.06.2021 5 z 5

I když jsem knihu četla déle než je běžné, tak jen z důvodu že jsem měla málo času.
Ale to každopádně nemění nic na tom že je kniha čtivá, napínavá a se skvěle vymyšlenou zápletkou.
Carter nezklamal a nechápu kam na ty nápady chodí a co se mu odehrává v hlavě když příběh píše....... už se těším na další díl.....

VerczaV
14.06.2021 2 z 5

Nedotčeno, je to všechno na stejný brdo.

Abikk
05.06.2021 5 z 5

Moje první kniha od Cartera a nezůstane u jedné. Skvělá práce, skvěle napsané, napínavé. Nemám ráda krátké kapitoly, ale vždy poslední věta kapitoly vás nutí číst dál a dál. Nechápu jak může někdo vymyslet takové pachatelovy metody, originální. Z mne hodně dobrá jízda.

Bax9
01.06.2021 5 z 5

Tak třetí Carter v řadě, zase audiokniha (Jakub Saic je super), poslechnuto v autě (těšila jsem se na dopravní zácpy). Musím říct, že jsem si ústřední dvojici a kapitánku fakt oblíbila. Carterův styl mi sedí, je to napínavé, v knize nejsou hluchá místa, prostě to odsýpá. Na ty brutální popisy jsem si zvykla a snažím se je moc nevnímat a už vůbec si to nepředstavovat, protože to je opravdu mazec... Sice mě vždycky udivuje, že jakákoliv podobná kniha musí skončit soubojem "muže proti muži na život a na smrt", ale to k tomu asi patří. Čtenáři by asi neocenili, kdyby policie zatkla vraha stylem: zvonek, dobrý den, jdeme si pro Vás. :-)

slaska77
22.05.2021 4 z 5

Detektivky, kde je masovým vrahem nějaký šílenec, mi často připadají až absurdní, často proto, že autoři málokdy věrohodně vysvětlí původ jeho poruchy, tady to ale fungovalo a motiv i původ byl vysvětlen opravdu bravůrně, za mě 3,5 hvězdičky. Ale nenudila jsem se ani vteřinu a o to u detektivek tak trochu jde.

martineknatasa
22.05.2021 5 z 5

Přečetla jsem 3 díly. Paráda, moc se mi knihy líbí. Jdu číst 4. díl. Doporučuji.

Jerry H
18.05.2021 5 z 5

Tak zase parádní kousek od Cartera. Ať čte člověk od něho jakoukoliv knihu, ví co ho čeká, takže si opravdu pak nemůže stěžovat :-). Hafo brutality, psycho, sado-maso, mučení, umírání v bolestech, atd. Na druhou stranu neuvěřitelná čtivost a krátké kapitoly, které už prostě "musím to dočíst", dělá z jeho knih ty nej v mé knihovně. Takže bezprostředně po přečtení a ještě s trochu staženými útroby mu dávám zasloužených pět hvězd, jelikož si to určitě zaslouží.

Alena129
18.05.2021 5 z 5

Opět napínavé od začátku do konce. Kde ten člověk na ty náměty chodí to fakt nechápu a navíc to detailů popíše. Prostě Carter. Každá kniha jiná a velice čtivá.