Odsuď mě

Odsuď mě
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479808/bmid_odsud-me-Wve-479808.jpeg 3 266 266

KNIHA, KTERÁ NENÍ PRO SLABŠÍ POHAVY | Od prvního setkání s Hrdinou Millerem mi bylo jasné, že jsem nikoho podobného v životě nepotkala. Odjakživa jsem vyrůstala zavřená jen se svou rodinou a jeho temná povaha mě neskutečně přitahovala. On vyrůstal obklopen násilím, které dosud prýští z hlubin jeho duše. Mě vychovali s pomocí Bible, takže jsem teď dost naivní na to, abych se ho snažila zachránit. Děsí mě a vzrušuje zároveň. Je mnou posedlý a přitom uzavřený. Chrání mě a zraňuje mě. Odhání mě od sebe, ale jen proto, že si myslí, že není dost dobrý. Varuje mě před sebou. Vypráví mi o své minulosti a o tom, koho zabil. Říká mi o tom, co mi chce dělat… co mi bude dělat, když s ním zůstanu. Moje povaha mě nutí léčit tu temnou skvrnu na jeho srdci, ale asi na to nejsem dost silná. Čím blíž mu jsem, tím hlouběji mě vtahuje do svého temného světa, až se v něm nakonec začnu úplně ztrácet. Vraždy. Zločin. Peníze. Sex. Obklopuje nás to ze všech stran, a když nás dostihne Hrdinova temná minulost, zaplatím za to místo něj já...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red

Convict Me, 2019

Majka1979
06.08.2021 5 z 5

On je ten, ktorý si ju nezaslúži, chlap, ktorý má na rukách krv svojho otčima. Hovoria mu Hrdina. Ale on sa s tým menom nestotožňuje.

Ona je krehké stvorenie, nevinné dievča, neskazané. Odchádza z domu pred rodičmi, pre ktorých bitka je na dennom poriadku.

Ich svety sa stretnú, zamiluje sa doňho. Ani ona mu nie je ľahostajná. Vie však, že nie je pre ňu. Zničí ju, ak zistí, čo je zač. Zasvetí ju do tajov vášne, sexu, nikdy to nezažila,ale už vie, to chce stále viac a viac.

Bude sebec a stiahne ju so sebou na dno? Bude ona dostatočne silná na to, aby zvládla život po jeho boku?

Jej život bude po jeho boku v ohrození, on ju však stoj čo stoj bude chrániť. Stačí to? Naozaj bude stačiť ich láska, aby to všetko prekonali?

Veľmi dobre napísaná kniha, osobne som čakala možno aj niečo iné, ale určite nie som sklamaná. Ten kto má rád tento druh knih, tak si príde na svoje. Mne sa kniha páčila a neľutujem, že som si ju kúpila a prečítala ;)

terryaknihy
02.08.2021 2 z 5

Po nějaké době mě zklamala kniha, ve které jsem měla vcelku velké očekávání. Jedna z nejduležitějších věcí, kteoru v knihách hledám je, souznít s nějakou postavou. Abych se dokázala vžít do příběhu. Ani Elyse, ale Hrdina (ano, ten překlad je hodně nezdařený, bohužel :() mi nepřirostli k srdci. Příběh byl naprostý fofr a od 10. strany se milovali? Nešlo jim to věřit :(...
Odsuď mě oficiálně prý není 1. díl, ale prequel, který nám má představit mafiány. Uvidíme, co přinesou další díly, ale musím říct, že nebýt té čtivosti, tak knihu nedočtu :(....

Kešu1981
31.07.2021 ztráta času

Ztráta papíru, peněz i času!!!

Ellinek
24.07.2021 2 z 5

No. No. Já vážně nevím. Mafiánským příběhům jsem se vždycky vyhýbala, ale od doby, co jsem začala číst ty romanticko žensko erotické romány nebo jak to nazvat, jsem si teď řekla, že nastal čas to změnit a Odsuď mě vypadalo celkem lákavě. Ale...to bylo asi tak všechno. Já nemám problém s postavami typu Hrdina, ale tenhle týpek mi nijak k srdci nepřirostl a Elyse taky ne. Celý ten příběh byl takový plochý, nijaký, neslaný nemastný. Samozřejmě, že největší ťunťu pod sluncem začne přitahovat děsivý namakanec a ten namakanec pocítí něco, co ještě nikdy necítil, a jeho potřeba chránit svou novou květinku hraničí téměř s obsesí. Závěrečné ztrojení už bylo jen očekávaným...výplachem. Tohle mě vůbec neoslovilo, ale umím si představit, že větší část ženského publika to možná chytne. Já bych si spíše přečetla následující díl o Damonovi, protože jeho postava mě zaujala mnohem víc.