Ofélie se učí plavat

Ofélie se učí plavat
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273741/bmid_ofelie-se-uci-plavat-dZM-273741.jpg 4 131 131

Teprve ve čtyřiceti mě to začalo opravdu bavit, říká Ofélie, krásná Kanaďanka, která během svého pracovního pobytu v Paříži, kouzelném městě na Seině, prožívá neuvěřitelná dobrodružství. Na přání své příbuzné Nelly zde totiž sbírá materiál pro její novou knihu. Má za úkol studovat milostný život Francouzek, neboť Nelly se zdá, že stárnou pomaleji než ženy jiných národností, a je přesvědčená, že to nějak souvisí s francouzskými muži. Ofélie se tedy vrhá do jedné aféry za druhou, aby na vlastní kůži okusila šarm smyslných Francouzů. Vedle osvědčených ženských zbraní, které na muže zabírají všeobecně, se pomocí oddělené stravy snaží pečovat i o svůj zevnějšek a udržet si psychickou a fyzickou svěžest.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Ophelia lernt schwimmen, 1987

lapagerie
19.04.2016 5 z 5

Touto knížkou se dokážu vždycky pobavit. Těžkopádná Kanaďanka se během pár měsíců změní v chic Pařížanku. Sexy a otevřenou všem lákadlům života.

Zuziiik
17.01.2016 5 z 5

Četla jsem ji uz třikrát a nebylo to naposledy.....je to prostě lék na špatnou náladu :-)

Dixinka
29.11.2015 5 z 5

Četla jsem ji na jeden zátah. Líbil se mi děj a zejména závěr.

stehlicek
17.08.2015 4 z 5

Dost dobrá kniha! Hodně sexu :-) Četla jsem ji poprvé, když mi bylo cca 25 let a strašně jsem chtěla být jako Ofélie. Její schopnost balit chlapy... mmmm!

Edit169
07.08.2015 5 z 5

Ze začátku jsem knihu dvakrát odložila, zase nějaka kniha o slečně dokonalé. Nedalo mi to , vrátila jsem se k ní.Výsledek byl, že děj mě úplně uchvátil. Optimistická kniha pro ženu , která si myslí že po 30tce vše končí. Mohu jen doporučit pro ženy, kterým nějakým způsobem ublížil muž. Kniha mě inspirovala, navštívíla jsem výživovou poradkyni , koupila si opravdové krásné šaty pro ženu a začala věřit, že není nic ztracené. Opravdu pozitivní knížka.

midlajs
15.06.2015 3 z 5

Ctiva, ale mam rada knihy se zapletkami. Je to denik veledokonale ctyricatnice. Lezlo mi to krkem. Ale autorce dam jeste sanci.
A ta "Nova romantika" nemusi byt vubec spatna.

Sofi4332
13.05.2015

Zrzka okolo 40ceti let, spolupracuje se svou tetou NELY a ta ji pošle do Paříže zhubnout a zazit dobrodružství. Kniha píše o zdravém životním stylu. Bezvadná!

Adlethka
31.01.2014 4 z 5

Oddechová knížka, místy vtipná a hlavně moc čtivá ;)

vendulkaa2
02.06.2013 5 z 5

Velmi čtivě napsaná, optimistická kniha, a komu nevadí podrobněji popsané erotické scény, je skvělá na "vypnutí".

liskarysava
19.06.2012 5 z 5

Vtipná , svižná, čtivá.

Ona
03.05.2011

Téhle knihy se nikdy "nepřejím"...