Operace mé dcery
Stanislav Rudolf
![Operace mé dcery Operace mé dcery](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109919/operace-me-dcery-109919.jpg?v=1328784641)
Příběh vtěsnaný do pouhých dvaceti čtyř hodin je citlivou psychologickou sondou do života rodiny, kterou postihl nečekaný zvrat dosud spokojeného soužití. Po dopravní nehodě, při níž jsou zraněny matka s dcerou, se znenadání odkrývají skutečnosti, které neměly být nikdy odhaleny. Jak se vyrovná milující otec s faktem, že dcera není jeho? Jak zareaguje matka, které jde o život dítěte i o lásku svého muže? Dá se lež prominout? ... celý text
![maximka maximka](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/26512/m_maximka.jpg?v=1725310012)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
zajímavý námět, přijít až po autonehodě dcery na to, že to není vlastní dcera, je prostě strašné. zpracování už kapku horší, ne moc čtivé. škoda že jsem nikdy neviděla stejnojmenný film.
![skulenka skulenka](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/15830/15830.png?v=1381127955)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha trochu vybočující z klasických dívčích románů Stanislava Rudolfa. Zajímavý příběh i konečné rozuzlení, klasika ze života. Může se to stát i vám...
![maryzka maryzka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Pokud si pamatuji tak na škole to byl povinný film. Po shlédnutí filmu na hodině českého jazyka, kdy jsme měli rozbor filmu jsme se shodli na názoru ,, Otec neznámý,matka jistá. Takže jak vidím podle anotace je to stejný děj jako ve filmu. Harapes, Šulcová a mladičká herečka Klara Polertová- Trojanová byli jedinečný.
![Dandulka Dandulka](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19830/19830.jpg?v=1381127956)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělá knížka o otci, který se po havárii dozví, co neměl! I film je moc pěkný, doporučuji.
zfilmováno nemoci tajemství zdravotní sestry nemocnice, špitály chirurgické operace nemocné děti prolínání minulosti a současnostiAutorovy další knížky
1973 | ![]() |
1977 | ![]() |
1989 | ![]() |
1984 | ![]() |
1980 | ![]() |
Moc hezké. Kniha se mi možná zalíbila hlavně, protože pan Rudolf skvěle popisuje všechny postavy.