Ostrý střih
Sandra Brown
Mitchell a společníci série
1. díl >
Mrazivý příběh, ve kterém je vše jinak, než se zdá. Když je milionář Paul Wheeler zavražděn ve výtahu plném lidí, jeho krásná milenka Julie má jasno v tom, kdo za tím stojí – Wheelerův podivínský synovec Creighton. Právník Derek Mitchell se na něj tedy zaměří a stejně jako Julii mu na něm něco nesedí. Proč ho tak fascinují filmové krváky a béčkové horory? Jsou na stopě vrahovi, který se snaží převést nejkrvavější scény stříbrného plátna ve skutečnost? A kdo dostane hlavní roli příště? V legendárním thrilleru Sandry Brown není jisté nic – dokonce ani happy end...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
Smash Cut, 2009
Místy předvídatelný děj, místy překombinovaný, ale kniha se mi četla celkem dobře. Jen tedy to množství překlepů a chyb ve větách, že dokonce nějaký čtenář, který měl knihu vypůjčenou z knihovny přede mnou, všechny chyby tužkou opravil. A bylo jich opravdu požehnaně.
Tak bohužel já asi budu jedna z mála, kterou kniha nijak extra nenadchla. Bohužel za mě palec dolů. Měla jsem problém se do knihy začíst. Dočetla jsem dokonce pouze proto, abych se dozvěděla, jak rozmazlenýho, bohatýho "hajzlíka" dostanou. Na můj vkus to bylo zbytečně natáhlé a vrah byl znát cca od půlky knížky. Určitě má autorka lepší knihy :-)
Pěkná, svižná detektivka , tenhle styl se mi u Sandry Brown líbí :-) Romantika nechybí, ale není to slaďárna :-)
Zase jedna podařená kniha od autorky. Výborný děj, spoustu zvratů a zápletek. Konec byl tak napínavý, že knihu dát z ruky nebylo možné. :)
Jak se píše v předešlých komentářích. Vrah je odhalen brzy,ale vůbec to neubírá na chuti pokračovat ve čtení. Napínavý to bylo i tak dost.
I když jsem poměrně brzy věděla vraha, tak hon na něj byl napínavý až do konce. Nechyběla milostná zápletka. Čtivá kniha.
Většinou nemám moc ráda, když známe vraha hned,nicméně tady to bylo zajímavé a závěr pěkně gradující. Hvězda dolů, protože mám doma taky fenku Meggi a nelíbilo se mi, co se v knize stalo :'(:'(:'(
Opět napínavá kniha od autorky. Tentokrát je od začátku jasné, kdo je padouch, ale i tak nechyběly překvapivé momenty.
Zase skvělá detektivka. Čtivý, napínavý, má to děj, má to spád. Hezky jsem si početla.
Tato spisovatelka mě zatím nezklamala a i u této knihy si milovníci detektivek přijdou zcela jistě na své. Aby to nebylo tak drsné, je děj protkán i touhou po lásce.
Citát z knihy. Zlomit srdce není zločin. Když se spojíš s ďáblem , už se musíš vždy dívat přes rameno.
To byl teda střih :D Příběh se mi MOC líbil, i když některé "hororové" pasáže byly na mě moc...
I když od začátku vlastně víte kdo je padouch, stejně kniha neztratila napínavost. Ke konci si myslíte, že vás již nemůže nic překvapit, ale omyl. Pak přijde OSTRÝ STŘIH..... a je vymalováno! Konec - to je již takové romantické klišé, ale čte se to dobře a tragédie je na světě i tak dost.
A ve stále svižném tempu i celý obsah knihy, kde nechybí mimo napětí ani romantika a propletené vztahy. Občas trochu předvídatelné, občas trošinku překombinované, ale stále je to "stará" dobrá Sandra Brown. Kdo si ji ze čtenářů oblíbil, tomu netřeba doporučovat, kdo nikdy nečetl, tak to klidně riskněte.
Pro chvíle dovolené s knihou, podle mne, ideální autorka.
Dala jsem si od mé oblíbené Sandry pauzu a dobře jsem udělala, protože tahle věc mi úžasně sedla, moc se mi líbila a vůbec jsem se ani na chvíli nenudila... Ano, pro někoho to může mít pořád stejný, předvídatelný, možná i lehce laciný nádech a scénář, ale mě to během čtení této knížky ani na chvilku nenapadlo... Písmenka jsem doslova hltala a stále mě udržovala v napětí a čekání, kdy už se ty karty konečně spravedlivě obrátí... Dávám 4,5*, tenhle příběh je pro mě zkrátka povedený, takhle se mi Sandra prostě líbí!
Sem si říkala, že je docela škoda, že je vrah už půlky knihy jasný, ale zas na druhou stranu aspoň to tentokrát vzala z jiného pohledu a mohla zakomponovat co se mu v té choré hlavě honilo. Nicméně, člověk si myslí, že už ví všechno a ona tam zase na závěr vybombí překvapení jako blázen ???? Celá Sandra, to prostě nepochopíš.