Osudová zákruta
Nicholas Sparks
Od spisovateľa, ktorý napísal dielo ako Odkaz vo fľaši, ktoré sa stalo bestsellerom a bolo aj sfilmované. Ďalší román z jeho pera o strate manželky pri nehode, o novej láske a hľadaní vinníka.
Literatura světová Romány
Vydáno: 2001 , CestyOriginální název:
A Bend In The Road, 2001
![Lenka.Vílka Lenka.Vílka](https://www.databazeknih.cz/img/users/56_/56305/m_lenka-vilka-65420d14001ae.jpg?v=1698827540)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Premyslela jsem, co jsem o Sparksovi jeste nerekla a nic me nenapada. Zboznuju ho, prectu od nej vsechno, myslim, ze je genius. Jsem rada, ze od nej ctu knihy. Myslim, ze nikomu jinemu bych tuhle romantiku tak nezrala.
![amysa amysa](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/30525/30525-2kg.jpg?v=1500230215)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nicholas mě opět nezklamal, jeho styl psaní mi hodně připomíná další mou oblíbenou autorku Sandru Brown. Oba umí tak pěkně a čtivě skloubit romantiku, napětí a nikdy nezapomenou přihodit i pár vtipných střípků:-) Osudová zatáčka se mi líbila, byla pro mě sice celkem i předvídatelná, ale i tak se to moc hezky četlo a chvílemi jsem ani já netušila, jak to nakonec dopadne...
Zatím má knížka podle počtu hodnocení celkem málo čtenářů, proto jí neváhám doporučit k přečtení. Nudit se určitě nebudete a těch 320 stran přelítnete jako nic, věřte mi:-)
2010 | ![]() |
2013 | ![]() |
2010 | ![]() |
2013 | ![]() |
2012 | ![]() |
Asi se v těch komentářích u Sparkse opakuji, ale opět úžasná knížka. Posledních sto stránek jsem vzala na jeden zátah a ani u toho nedýchala. Na začátku jsem se bála, že už nemá čím překvapit a že se jeho příběhy budou podobat, ale opět předvedl nečekaný zvrat a ještě překvapující závěr.