Otevřené manželství

Otevřené manželství
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222663/bmid_otevrene-manzelstvi-222663.jpg 4 229 229

Mia Allenová si na život v Anglii nikdy nezvykla. Všichni její přátelé zůstali za oceánem, zatímco ona se dusí v nudě maloměsta kousek od Oxfordu. Návrat nepřipadá v úvahu, poněvadž její muž Kit si zdejší pospolitost a především práci učitele na soukromé škole navýsost užívá. Trochu vzruchu do rutiny běžných dní by ráda vnesla také Kitova nadřízená Charlie. Nekonečná frustrace z manželství s odtažitým Robem ji stále častěji přivádí k úvahám, jak by mohla od života získat něco víc. A pak se seznámí s Miou. Hned první setkání obě ženy utvrdí v tom, že konečně našly spřízněnou duši. Obě rodiny se začnou scházet, vše se zdá být na nejlepší cestě. Zdání ale klame: vzájemná přitažlivost zamotá vztahy všech čtyř aktérů do nepřehledného uzlu. Až příliš pozdě si někteří uvědomí, že při sexu neobnažujeme jen tělo, ale i duši – a že když se přestaneme ovládat, je to hlavně duše, kterou dáváme všanc.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Domino

An Open Marriage, 2014

Azala
08.02.2018 5 z 5

Hodně silného čtení. Divila jsem se, brečela, bála a opravdu jsem si to užila.

Jordyz
12.10.2017 4 z 5

Pěkná, čtivá, odpočinková četba. Zajímavý námět i zápletka, nečekaný konec - co víc si od knihy na víkend přát.

hroneczek
29.09.2017 3 z 5

Kniha se velice dobře a rychle četla - za den hotovo. Z počátku vypadá hodně zajímavě, ale v průběhu ztrácí určitou uvěřitelnost. Téma sexu bylo v knize zajímavě zpracováno.

HankaZ13
22.09.2017 3 z 5

Knihu jsem přečetla za dva dny proležene v posteli při chřipce. Žádná superintelektualni četba, ale oddychovka s dobře napsanymi erotickými pasážemi. Btw překvapuje mě, kolik čtenářů v komentech tvrdí, že nemají sex v knížkách rádi.

mirunda
02.09.2017 4 z 5

Kniha mě bavila, konec byl pro mne velkým překvapením, ale číst znovu bych ji už nemusela.

zbožňuju_knihy
05.08.2017 3 z 5

Knihu jsem zakoupila ve standardním knihkupectví za 89Kč...! Proto mne překvapilo, že se kniha dala číst, měla celkem dobrý děj (no na ty kačky, myslím, luxusní).
Takže máme tu erotickou knížku, kde se erotika vymkne kontrole a chvíli je naprosto jedno kdo s kým spí, jelikož to každý z členů schvaluje..
Dávám 3*, jelikož jsem přízemní suchar ;-D a až takový nadhled na sex mít nedokážu. Jinak to bylo celkem čtivé: erotika, zápletka ani překvapení nechyběly, smysl to dávalo a dokonce jsem byla zvědavá na samotný závěr.

Sofós
20.06.2017 4 z 5

Kniha plná překvapení! Nejdříve to vypadalo na Padesát odstínů šedi ve čtyřech. Skoro jsem si říkala, jestli to vůbec chci číst. Naštěstí druhá půlka knihy byla jiná a právě pro tuto půlku knížku doporučuji k přečtení. Autorka ukazuje, jaké důsledky může mít snaha o "malé" rozptýlení v manželství. Závěr překvapivý, naprosto nečekaný.

katka9574
30.03.2017 5 z 5

Skvělé čtení!!! Sexu je tam dost, ale to mně osobně vůbec nevadilo, naopak ;) A není to jenom o něm, jak tady někdo zmiňuje, příběh všech čtyř hlavních aktérů je zajímavý a konec překvapivý - takže určitě doporučuji.

Aneleh
29.03.2017 5 z 5

Do půlky samý sex a protože čistě erotické knížky moc nemusím, trochu jsem cítila zklamání, ale druhá půlka vlastně vysvětluje tu první. Museli jsme poznat, jaký vztah k sobě všichni čtyři aktéři mají, a to nejen po fyzické, ale i duševní stránce. Pak už mě děj opravdu zaujal, protože ani psychologická stránka zde nechyběla a konec mě tedy úplně sebral. Z této knihy si vlastně lze vzít ponaučení, kam až to může dojít, když nám přece jde jen o pouhé pobavení... Knížka ve mě vzbudila zájem o další díla spisovatelky, která si určitě hodlám také přečíst.

Irsaf
14.03.2017 4 z 5

Četlo se to rychle, ale zase tak moc pekny to nebylo.

maličkán
06.02.2017 4 z 5

Jsem trošku na vážkách, kolik dát hvězdiček, ale nakonec jo, 4 dám, protože jsem se už těšila, až si knížku otevřu a budu pokračovat. Konec mě teda pořádně překvapil. Jako oddychovka to není špatné čtení.

hanča34
11.12.2016 2 z 5

Podle mně nejhorší kniha od Tess. Nemám nic proti tomu, když je v knize nějaká ta "šukačka", ale musí to mít nějaký smysl vzhledem k ději knihy. Toto bylo mnoho šukaček olepených nějakým tím dějem, splácanina nejhoršího zrna. Asi jsem to s těmi 2 hvězdičkami docela přehnala.

baterka.gs
04.11.2016 5 z 5

Jestli se hodí použít termín Výměna manželek, tak je to právě u této knihy. Musím říct, že jsem toto nečekala a vlastně nevím dodnes, bylo-li nezbytně nutné popisovat detaily až tak obrazně, nicméně kniha byla velmi čtivá a měla v sebe i určité poučení. Byť si takto nějak představuji padesát odstínu šedi, kterým se zatím úspěšně vyhýbám.

niknikita
26.05.2016 5 z 5

Čtveřice téměř nesourodých postav před vámi rozehraje příběh, kde skoro nic nemá hranice a sotva se shoduje s vaším postojem k životu a lásce. Přesto všechno přijímáte bez pohoršení a nakonec možná zjistíte, že i vám schází opravdová kamarádka. Kniha plná smyslnosti a vášně napsaná tak, jak to umí Tess Stimson.

jluky
16.05.2016 4 z 5

Horúci zemiak na okomentovanie........Tess sa témy, kde samozrejme nemohli erotické scény chýbať, vynikajúco zhostila. /To, čo si o takomto spolužití ja myslím, nie je podstatné! /. Kniha sa mi veľmi dobre čítala....

Jaruce
11.04.2016 3 z 5

Docela dobrá kniha když nechcete u toho přemýšlet.

alnahu
17.03.2016 2 z 5

Tato kniha se mi příliš nelíbila .Téma skupinový sex mě nějak neoslovil ,nejsem puritánka ,ale toto není můj šálek.

petra4080
08.02.2016 2 z 5

Kniha mě dost zklamala, ale je to asi moje chyba, netušila jsem totiž, že je to erotická knížka a tento žánr příliš nemusím. Přesto jsem ji dočetla, zajímalo mě, jak vše nakonec dopadne.

kika 13
17.10.2015 4 z 5

Váhala jsem z hodnocením opravdu dlouho.
Téma neobvyklé,ale dostalo mě to napětí jak to dopadne.

Jitaku
14.10.2015 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila... čekala jsem "klasickou" zápletku s nevěrou jednoho z partnerů, ale tohle předčilo moje očekávání:-). Rozhodně doporučuji přečíst!