Otrokyně lásky
Bertrice Small
Mladé vdově po zavražděném zemanovi se narodí dvojčata Gruoch a Regan. Prvorozenou dceru přiřkne vrah jejího otce svému synovi, zatímco Regan odejde v den svých čtrnáctých narozenin do kláštera. Matka představená však prodá krásnou plavovlasou dívku na trhu s otroky, kde ji koupí bohatý obchodník, aby ji věnoval jako vzácný dar svému příteli, córdobskému kalifovi. Nejdřív ji nechá zdokonalit v milostném umění u mladého učitele lásky Karima al Malina, syna ze vznešeného rodu. Regan, která přijme nové jméno Zaynab, pod jeho vedením zvládá nejen všechny milostné praktiky, ale učí se i vybranému chování, jaké se očekává od otrokyně lásky. Během roční výuky se do sebe Zaynab s Karimem zamilují, jejich láska je však zcela beznadějná. Karim musí odvést Zaynab kalifovi, který z ní učiní svou favoritku. Karim však ví, že na svou osudovou lásku nemůže nikdy zapomenout. A řada dramatických zvratů oba milence po letech opět svádí dohromady.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1999 , BaronetOriginální název:
The Love Slave, 1995
![kvádr kvádr](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/38071/38071-ocJ.jpg?v=1478984172)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
pátrala jsem roky po knížce, která ve mě nechala vzpomínku už před 15 lety a mám ji - zde. Super čtení i když nejsem velký fanda romantiky, ale tato knihy je velice krásná.
![cocci_nella cocci_nella](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/31900/31900.jpg?v=1381127974)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
První kniha kterou jsem kdysi od autorky četla... Teď jsem se k ní vrátila a musím říct, že nezklamala... Hezký, romantický příběh... Sice je jasné, jak příběh skončí, že všechno dobře dopadne, ale i tak se kniha čte jedním dechem :-) dávám všech 5 hvězdiček :-)
![pikacka pikacka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
dějově zajímavá a hodně erotická kniha. Určité pasáže by si mohli přečíst partneři společně , protože autorka vykresluje některé erotické praktiky velmi živě a inspirativně :-). Určitě doporučuji přečtení
![doliv doliv](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/18613/18613.jpg?v=1381127919)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
kdo by to byl řekl, že už ve středověku znali všemožné sexuální praktiky :o)) super čtení!
1999 | ![]() |
2002 | ![]() |