Pan Romantik
Leisa Rayven
Mistři lásky série
1. díl >
Paul Riley je mužem vašich snů. Nebo alespoň bude… za odměnu. Paul Riley je, stejně jako jeho alter ego Pan Romantik, trošku jiný společník. Žádný sex, jen dokonalé schůzky, kvůli kterým stojí za to i zemřít… Chcete miliardáře, zlobivého kluka se zlatým srdcem nebo sexy motorkáře? Paul to umí zařídit. Přitom si ale velmi pečlivě střeží své soukromí. Na scénu ale přichází investigativní novinářka Eden Tateová. Když se k ní donesou zvěsti o Panu Romantikovi, je rozhodnuta odhalit jeho skutečnou identitu, proslýchá se totiž, že dokáže i obírat osamělé paničky o jejich jmění. Paul se zoufale snaží zůstat v anonymitě, a tak Eden vyzve, aby s ním šla třikrát na rande. S podmínkou, že pokud se do něj nezamiluje, může s jeho svolením celý příběh zveřejnit. Pokud jeho kouzlu podlehne, ze sólokapra nebude nic. Cynická Eden nepochybuje, že jeho rolím odolá, ale když se Paul přizná, že se do ní zamiloval, Eden se musí rozhodnout, jestli jí tenhle profesionální lhář říká pravdu, nebo se jí jen dalším hereckým výkonem snaží zabránit ve zveřejnění celého příběhu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , KanopaOriginální název:
Mister Romance, 2017
Kniha sama o sobě byla super a měla originální příběh. Je jistě všem jasné, jak toto všechno dopadne....Vyvíjelo se to krásně a slibně, jen ten obrat přišel na můj vkus hrozně uspěchaně a vlastně ráz naráz...Což je trochu škoda. Jinak příjemné čtení.
Pan romantik přišel s originálním příběhem, který jsem ještě nečetla. Tajemný společník pro ženy, bere si neskutečné peníze za schůzky, ale žádný prostitut to není. Postava Eden mi nesedla, líbila se mi ze začátku, když byla skeptická a svá a nechtěla o romantice nic slyšet. Chápu, že se zamilovala, ale takový obrat jsem opravdu nečekala a zkazilo mi to dojem z knihy. Jak už je zde řečeno, vedlejší postavy jsou nejlepší a nejvíc top! Těším se na ně i v příštích dílech.
(Audiokniha)
Naprosto souhlasím s komentářem pode mnou od Knihomolky_176.. Ráda bych dala plný počet, kdyby Eden nebyla taková jaká je.. tvrdohlavá, zabejčená, slepá a místy opravdu bezohledná.. Občas mi docela fakt štvala. Zato Paul a jeho všechny podoby jsem úplně "žrala" a rozplývala se :-) Kniha je skvěle načtena a já si poslech opravdu užila..
Musím říct, že mě tohle téma neskutečně bavilo. Bylo to originální, nikdy jindy jsem nic podobného nečetla a hlavně kvůli tomu jsem knížku ohodnotila tak vysokým počtem hvězdiček.
Knížka je čtivá, stránky vám utíkají pod rukama a vy si celou dobu říkáte, jak může existovat někdo takhle dokonalý.
Jediná věc, která mi vadila, byla její až příliš velká zarputilost ohledně toho, že nechce vztah. Že ona na romantiku prostě není.
Dobře napsaná kniha, zezačátku to šlo trošku pomaleji, za to od půlky jsem se těšila na konec a zajímalo mě jak to skončí.
Toto sice není "moje " literatura, ale musím říci, že je to pěkně a lehce napsaná kniha.
Začátek knihy byl pomalejší a já měla problém se začíst, ale po tom, co se pan Romantik prozradil, se příběh krásně rozjel.
Hlavní postava Eden se mi líbila! Byla správně negativní, i když to už někdy přeháněla.
Pan Romantik byl doslova spíše pan Herec a já bych tedy s někým takovým být nemohla, i když to nakonec napravil...
Něco mi na něm prostě nesedělo a byl mi nakonec nesympatický.
Ale chemie a celková romantická linka mezi Paulem a Eden měla správný šmrnc a moc se mi líbila.
Vedlejší postavy byly snad úplně nejlepší. Hlavně babi (ta byla přímo hustá!) a její mazlíček Moby!
Příběh je místy dost citlivý a smutný, ale přesně to, dělá knihu čtivou. Nakonec je ale přeci jen ukončen krásným happyendem, jak už to u romantik bývá.
Kniha není nic totálně přeslazeného, z čeho by jste dostali cukrovku a u čtení si krásně odpočinete. Doporučuji!
V ramci zanru je to za me prumer. Nedalo se mi zacist, prokousavala jsem se tim nekolik dni. A to kolikrat prectu romantarnu za den. Eden byla dost nesympaticka, chladna a jeste ke sve divne povaze navic vykreslena jako nehezka seda myska bez boku a zadku, takze nejak nevim, co presne na ni Paul videl? Nemam rada, kdyz je (vetsinou zena - proc?) jedna z postav popsana negativne, osklive a druha postava je v totalnim opaku naprosto dokonala, bozska.
Eden byla porad v nejakem zaporu, porad neco bylo spatne, neverila tomu a onomu, nechtela to a ono, branila se cokoliv citit a najednou voila! Miluji te a nemuzu bez tebe zit.
Zachranuji to aspon vedlejsi postavy a hlavne Moby. :)
Nějak jsem nevěděla, co chci číst a říkala jsem si, že bych si dala něco milého, odpočinkového a hlavně něco u čeho se pobavím a myslím, že všechny tyhle kategorie Pan romantik splnil na výbornou.
Do knihy jsem se začetla velmi rychle a už jsem se neodtrhla (do dvou do rána). Prostě se nedala odložit a já byla nadšená.
Jedná se doopravdy o velmi příjemnou romantiku, která má neobvyklou zápletku, když Pan romantik poskytuje dokonalá rande ženám. Obě dvě postavy jsem si velmi rychle oblíbila. Eden byla skvělá a strašně jsem si užívala hlášky a komentáře její sestry i babičky - byly taková správná trojka. Eden byla správně skeptická a velmi mi sedlo i vysvětlení, proč tomu tak bylo. No a co říct více o Panu romantikovi? Že mě doopravdy bavil a bavilo mě i jeho fungování.
Knize nechyběl ani správný zvrat a musím říct, že mi zatrnulo a i jsem si lehce pobrečela. Happyend asi nikoho nepřekvapí. Celkově knihu hodnotím velmi pozitivně, je to skvělé napsaná romantika, která vás doopravdy pohladí po duši.
Rozhodně mohu doporučit všem, kteří vyhledávají romantické knihy a nechtějí úplně přeslazenou blbost a chtějí si u knihy dobře odpočinout.
Samozřejmě se těším na další díly této série
4/5
Tuhle knihu jsem měla doma už faaaakf dlouho a pořád jsem ji odkládala. Když mi přišel Pan profesor věděla jsem, že bych se měla pustit do prvního dílu, protože se mi už celkem kupily resty.
Příběh jsem si užila a moc mě bavila romantická linka mezi hlavními hrdiny. Příběh byl napsaný opravdu čtivě a ubíhal rychle. Paul mi byl od začátku sympatický, ale k Eden jsem si hledala cestu do půlky knížky.
Knížka byla super a čtivá, prostě klasická dobrá romantika, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Potřebovala jsem oddechovku a ke čtení zrovna této mě nalákalo vysoké hodnocení. Tak tedy, účel splněn. Romantika, místy úsměvně naivní, místy totálně neuvěřitelné, ale četlo se lehce. Jako stvořené pro letní čtení. Jen myslím, že je spíše pro čtenářky ve věku pětadvacetileté hlavní hrdinky.
Oddychovka na dovolenou. Děj předvídatelný, příběh sladký jako cumel, ale přesto jsem si to užila.
IG: @books_by_dee
Už dlouho jsem nebyla tak příjemně překvapená z knížky, jako jsem byla z Pana Romantika. Tahle knížka už mi nějaký pátek, stejně jako zbytek série, leží v knihovně, smutně na mě kouká a přeje si abych ji vytáhla. Romantika je na 10 z 10, ale erotika tak na 1 z 10 (ale sexuálního napětí na milion) :D
Za mě naprosto úžasná romantiku, sedlo mi to krásně do nálady a během jednoho dne jsem tuhle skoro 400stránkovou knížku zhltla. Sedly mě postavy, děj, humorBavilo mě to od začátku do konce. Na začátku jsem milovala tu scénu, kdy se Eden dozvěděla, že Paul je P.R. a pak celá ta jeho pravidla, že ji nepolíbí, pokud nebudeme jít její písemný souhlas. Já se culila jak malá puberťačka. Miluju příběhy, kdy se chlap zamiluje první, ale tady naprosto chápu Eden, že už vlastně ani nevěděla, zda mu věřit. Mě tam chybělo trochu víc sexu, ale jinak jsem naprosto spokojená.
Dlouhe, neoriginalni, preslazene... Misty dobre, zaver zbytecne dlouhý. Erotika zadna... Jedine plus je seznameni hlavnich hrdinu...
Bylo to jako na vlnách - chvíli mě to opravdu bavilo, chvílemi jsem se nudila a někdy jsem si říkala, co je to za paskvil (hlavně ke konci se ten cukr už opravdu nedal). Mohlo by to být dobré a originální čtení, ale autorka to zabila dvěma věcmi - pro mě nesympatickou hlavní hrdinkou a právě tou přeslazenou poslední cca čtvrtinou, to bylo utrpení.
Romantika jak vyšitá. Konec sladší než med. Zajímavý domácí mazlíček. Hlavní hrdinka mi šla občas pěkně na nervy - někdy jsem si říkala, že je už taková poloviční lehká děva a alkoholička v jednom. Zkrátka úplně "urvaná" z této knihy nejsem. Občas jsem se do čtení musela nutit a říkala si, tak ať už jsou spolu. Osobně bych si asi nikdy nebyla jistá, zda to na mě chlap hraje (je to jeho role) nebo ne. Reálnost se samozřejmě nedá hodnotit. :-) Tady bych to viděla tak na 3,5 *.
Tak tohle byl dost originální a neotřelý nápad na romantickou knihu. Vážně si nejste jistí, jaký vlastně hlavní hrdina je, vždyť pořád hraje nějaké role. Kromě toho že je ve všech perfektní a sexy. První půlka knihy mě bavila asi víc ale od autorky si ráda něco dalšího přečtu.
Na odreagování je tahle kniha vážně skvělá, příběh se mi moc líbil a Paul je neskutečně sexy a zajímavý charakter. Nebudu lhát, Eden mi naopak první kapitoly byla dost nesympatická a ani jsem jí to moc nepřála, ale jak se to rozjelo a začala se měnit, změnil se i můj názor na ni. Nakonec jsem si užívala, jak se to mezi nimi krásně vyvíjí a rozhodně mezi sebou měli tu správnou chemii. Taková moderní pohádka pro velké holky, za mě spokojenost.
No už jsem četla lepší knihy tohoto tématu. Eden si moje sympatie moc nezískala. A takové to ne ne ne a nebo radši jo, bylo moc. Jelikož čtu tohle téma jako oddechovku, tak účel to splnilo. Ale fakt takový průměr no.