Pan Spencer
T. L. Swan
Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. Poprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. Podruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila ze svého domu. Potřetí jsme si vyšli na dvojité slepé rande. Dokážete si asi představit mé překvapení, když jsem u stolu, kde na mě a mou kamarádku čekali dva krasavci, spatřila povědomé modré oči. Ale… ne… Byl sarkastický, vtipný a ať se propadnu, jestli to nebyl ten nejrajcovnější parchant, jakého jsem kdy viděla. Pak mi poslal e-mail s třiceti důvody, proč bych si s ním měla vyjít na rande. Čekala jsem imponující a inteligentní seznam. Zvědavě jsem se dala do čtení. 1. důvod – Mám bílé zuby. 2. důvod – Mám rád svoji babičku. 3. důvod – Nosím boty velikosti 46 – sama si dej dvě a dvě dohromady. Ten muž je trouba a jeho seznam obsahoval ty nejbizarnější věci, jaké jsem kdy četla. A nejlegračnější. Smáli jsme se ostošest… a milovali se ještě víc. Všemu se dá utéct… kromě minulosti. A ta jeho nás dohnala. Divocí a krásní sukničkáři přece o nevinné holky, jako jsem já, nestojí, nebo ano?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
Mr. Spencer
Dávám 4 hvězdy za čtivost a hlavně za to, že mám autorku ráda. Ale tohle je zatím její nejslabší kniha.
Narozdíl od předchozích komentářů mě nerozčilovala Charlotte, ale Spencer. Od začátku se choval jako nadržený čokl a na to, jaké měl být báječné oduševnělé zlatíčko, tak k Charlotte v jejich začátcích teda moc ohleduplný nebyl.
Děj byl slabý a zároveň místy překombinovaný jako mexická telenovela. Navíc už vidím skoro čtyřicetiletého milionáře, jak neustále cítí potřebu někoho přesvědčovat, že je skutečně zamilovaný.
Ti dva se neustále střídali v tom, kdo je zrovna naštvaný a kdo se doprošuje.
Prostě mi to tentokrát nesedlo tak jako obvykle, přesto se na pana Garciu těším a věřím v lepší zítřky ;-)
Četla jsem to skoro 3 týdny. Tak moc mi to nesedlo. Musela jsem se k dočtení opravdu přemlouvat, protože neodkladám prostě knížky nedočtené... nesedla mi ani jedna postava, děj byl šílený. Za mě i 3 hvězdičky jsou moc.
Těšila jsem se na tento díl moc ale nebyl tak dobrý jako pan Masters. Bylo to jako na houpačce. V jedné chvíli super čtení a ve druhé bych některé postavy za jejich chování propleskla. Proto dávám 4*.
Skvělé...Svižné tempo, vtipné dialogy při setkáních Spencera, Juliana a Sebastiana.Charlotte se v tom trochu plácala, ale nakonec díky Spencerovi dozrála v silnou a sebevědomou ženu. Spencer byl bezkonkurenční, jen to na konci moc protahoval. Už se těším na příběh Sebastiana.
"Každý den s Tebou je fantazie.Každičký den......."
No... Po prvním díle celkem zklamání. Charlotte mě neuvěřitelně vytáčela. Její postava mi vůbec nesedla. Navíc hodně věcí není vysvětleno. No uvidíme co další díly.
(SPOILER) Znovu jsem si s tímto dílem přečetla Masterse. A i po druhé se mi líbil, ale tohle bohužel pokulhávalo za ním. Charlotte postupně dozrává v sebejistější ženu. Díky Beth, která jí postrčila poprvé, aby vylezla z ulity, díky Spencerovi, který s teď cituji Beth ,,Spencer Ti stál celou dobu po boku. Ani jedinkrát si o jeho lásce nezapochybovala." A co ona při každé ,,krizi "dělala? Pochybovala. Takže nemít je za zadkem, aby jí podporovali sama by asi neudělala nic. A to její žárlení na minulost a ty její myšlenky a představy co s nimi dělal. Jako fakt? A to si jako představovala, že to zmizí? Vždyť věděla co je zač. A ke konci musí opět přijít někdo a říct jí, že je sobecká mrcha co si nenechá nic vysvětlit a je zaslepená vlastními zájmy a tím jí zase nakopne, aby se vzpamatovala. Takže je jasné, že tahle postava se mi moc nelíbila. Nebýt Spencera a jeho přátel, tak by mě to moc nebavilo.
(SPOILER) První díl byl super a moc jsem si jej užila. Proto jsem se moc těšila na druhý díl. Ovšem tento díl byl zklamání :( Nějak mi vadila Charllot a celkově mi to nějak celé nesedlo. Bylo tam hodně neuzavřených věcí (jak tedy zemřela matka Charllot když naznačovali nějaké jiné auto? A co její bratr, s kým jej tentokrát v noci Charlott na tom stromě videla?)
T.L. je jedna z mích nejoblíbenějších autorek. A to až tak moc, že její knížky čtu hned ve třech jazycích. A pokaždé je to jiný zážitek.
Série Mr. Tom mě sice nebaví tak, jako Milesův klub, ale je to pořád stará dobrá TL. Romantický příběh, který je okořeněn peprným milováním, až je jednomu stydno. Tato Australanka umí příběh hezky natáhnout a čtenářům doručit ty správné emoce a konce... ty teda umí.
No u Spencera mě až tak nesedlo to prostředí aristokracie a předchozí díl mě bavil víc. Co mě ale mrzelo nejvíc, že TL neuzavřela několik příběhových linek, které nebyly důležité pro dokončení příběhu, ale jakmile posloužili svému účelu, tak šli zcela do ztracena, ať už její práce, nebo zvýšená ochranka, na kterou se v knize pořád poukazuje a jeden by čekal, že v tom bude nějaký háček.
Charlotte samotná mi pak přišla až příliš nezkušená (ale jsme v pohádce, takže realita jde stranou ). Závěrečný zvrat byl tentokrát hodně dobrý, až mi to jeho vyrovnání se s ním přišlo až moc snadné.
Nakonec všichni milujeme tyto knížky pro jejich pohádkovou atmosféru a šablonovitost, která někomu může připadat až hloupá, no dostáváme pořádnou dávku emocí a přesně o tom tyto knížky jsou. O emocích. A ty dostaneme.
Neskutečně krásné čtení. Starý mládenec střídající ženy, alespoň podle bulváru, se zčistajasna zamiluje do mladší a nezkušené Charlotte. Rázem se jeho život změní o 180°. On si uvědomí, co od života chce, a získá si postupně její důvěru a lásku. Ona se zároveň odpoutá od dosavadního života ve své rodině a dozraje v sebevědomou ženu.
Bylo hezké sledovat, jak Spencer dodává své milé postupně sebevědomí a jak si ji hýčká, aby se cítila spokojená. Každý muž dojde ve svém životě do bodu, kdy zahodí svůj dosavadní způsob života a upřednostní svoji lásku - a to bylo v knize velmi poutavě popsáno. Celoživotní kamarádi známí z předešlého dílu ho přitom podpoří. Skvělé!
Pan Spencer ... super žhavé čtení,které jsem si pekelně užila.
Je to příběh o zkrocení zhýralého playboe a naprostého dozrání,nevinné a rozmazlené dědičky.
Ona mu totiž vstoupila do života jako dokonalý anděl a změnila vše co si o sobě myslel,že ví. A on z ní vykřesal silnou, sebevědomou,sexy úspěšnou ženu.
Doporučuji a už netrplivě vyhlížím pokračování Pan Garcia.
Tak jo, opět jsem nadšená.
Příběh mě sice zaujal o něco méně jako Pan Masters, ale itak, je to naprostá bomba a autorka opět vůbec nezklamala.
Hl. hrdinka 24letá Charlotte pochází z bohaté rodiny a po nešťastné události ji její otec a bratři střeží jako oko v hlavě. Charlotte jednou potká Spencera, 37letý starý sexy mládenec.
Charlotte je oproti němu hodně nezkušená a proto ji Spencer odmítne. Jednou se ale opět setkají na dvojitém rande naslepo a je jasné, že to mezi nimi začne opět jiskřit.
Spencer má pověst děvkaře, ale kvůli Charlotte se začne měnit.
Charlotte chce konečně začít rozhodovat sama za sebe a ne si nechat diktovat od její rodiny. Je zajímavé sledovat, jak se z nevinné Charlotte stává sebevědomá žena.
Příběh jsem hltala od začátku do konce a proto můžu jedině doporučit.
Pohádka na dobrou noc pro dospělé. Někdy to prostě potřebujeme.
Příběhy T. L. Swan jsou vždy super a já nezapomenu žádný z nich vzít do ruky a přečíst. Vždy si je užívám.
Bylo příjemné číst příběh mezi Spencerem, který je neskutečný playboy a nesmělou Charlotte. Kniha hýří neskutečným vtipem, který pobaví při sledování zklidnění Spencera a dozrávání Charlotte. Je to příběh nesourodé dvojice, jako když chcete, aby se kruh podobal čtverci. A nakonec to přesně zapadlo do sebe jako kostičky lega.
Je to jednoduchý příběh, kdy můžeme mít sny a věřit na pohádky.
Já se rozhodně těším na Sebastianem. Celá série je povedená.
T.L.Swan je sázka na jistotu. Všechny její knihy mají svižný děj, vtip, chemii a ačkoliv je linka příběhu všude více méně stejná (seznámení, zamilování, pár karambolů a zvratů a nakonec happy end), pro mě osobně je to v tomto žánru nejlepší spisovatelka.
A ano, může se stát, že vám při čtení hlavní hrdinka nebo hrdina sedne tu více a tu méně, ale čtivost má každá z knih.
Konkrétně k této knize, Spencer, playboy a sukničkář, v jádru dobrý člověk, kterého negativně zformovaly události v dětství. Charlotte, bohatá lady, která měla vše na zlatém podnose a občas se chovala jak malé rozmazlené děcko, což se dalo pochopit, podle zacházení s ní její rodinou. Líbil se mi její vývoj, nicméně několikrát za knihu jsem nad ní kroutila hlavou.
A ten zvrat ke konci v restauraci.... To jsem teda nečekala!
Rozhodně stojí za přečtení a šup sem další díl
Neeee.....
Netuším, jestli se pustím ještě do dalšího dílu. Ten první byl slabší, ale dalo se to číst. Tohle byla bída.
Charlotte je naivní hysterická nanynka a Spencer?? Já nevím, vůbec jsem neměla pocit, že by byl takový macho, za kterého je popisovaný. Navíc chemie mezi hlavníma postavama nebyla vůbec žádná, styl psaní je strašný. Už dlouho jsem nečetla takovou bídu. Když už to vypadalo, že se začne Charlotte chovat trochu normálně, tak se zase vrátila ke svému hysterickému a nedospělému chování.
Na tenhle díl jsem se těšila, víc než na předchozí a po dočtení, jsem zklamaná.
Strašně mi vadila Charlotte. V závěru knihy se chovala jako pěkná krá..a.
Neříkám, že to čím si procházela nebylo těžké, ale na druhou stranu věděla, jaký je a jakou má minulost a úplně ho odepsala.
Navíc chápala jsem Charlottinu fascinaci Spencerem, ale proč byl tak odvařenej on z ní, jsem nepobrala.
První díl jsem přečetla jedním dechem a klidně bych si ještě pár stran přidala, tady bych to o pořádný kus zkrátila - pro mě to bylo zbytečně dlouhé. Na třetí díl se ale i tak moc těším.
Takže přivírám obě oči a dávám 3,5 *.
Za mě jednoznačně jedna z nejlepších autorek mých oblíbených knih
- všechny její knihy jsou skvěle napsané, přeložené a výborně se čtou.
Ve všech jde o příběh s jasným směrem - vždy se ale nechávám překvapit autorčinou fantazií, jak se tou cestou propletou.
Právě jsem dočetla pana Spencera a musím říci, že knihu od knihy si její příběhy užívám čím dál víc.
Bylo to opět vtipné, romantické, sexy
a rozhodně dávám 5* a doporučuji
láska rodinné vztahy vášeň miliardáři
2021 | Jednou za život |
2021 | Na druhý pokus |
2022 | Bez zábran |
2023 | Jen mezi námi |
2024 | Pan Masters |
Tento díl mě oproti 1.dílu tolik nezaujal. Na mě je moc sladký a pohádkový. Moc rychle se dali dohromady a hned se milovali, což mi na postavě Spencera nesedělo vzhledem k jeho minulosti proutníka.
Co bylo ale překvapivé a nečekané, byla spojitost Spencera s její rodinou v minulosti. Tato zápletka byla asi nejzajimavejší.
Jsem zvědavá na 3.díl. U mě stále vede 1.díl