Hledám Colina Firtha

Hledám Colina Firtha
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400835/bmid_hledam-colina-firtha-QYj-400835.jpg 4 78 78

V městečku Boothbay Harbor se potkávají tři ženy. Novinářka Gemma sem přijíždí udělat rozhovor s Colinem Firthem, od kterého si slibuje záchranu kariéry i manželství. Místo toho ji zcela pohltí psaní o místních ženách, které jí převrátí život naruby. Dvaadvacetiletá Bea Craneová se ze závěti své zesnulé matky dozvídá, že byla hned po porodu dána k adopci. Vydává se proto najít svou biologickou matku Veroniku, která je v městečku legendou, a zjišťuje, že na setkání s ní není ani trochu připravená. Servírka Veronika, široko daleko proslulá svými „léčivými“ koláči, se vrátila do města, aby čelila své minulosti. Když je však přijata jako kompars do filmu s Colinem Firthem, který se zde natáčí, napadne ji, zda by si sama neměla najít vysněného pana Darcyho. Tyto tři ženy naleznou v malém přístavním městečku mnohem víc, než si kdy dokázaly představit. Naděje na příjezd báječného Colina Firtha je inspiruje, napravuje jejich komplikované životy a dává jim energii nalézt své vlastní romantické konce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)

Finding Colin Firth, 2013

alzbeta4340
28.06.2019 5 z 5

Příjemný společenský román o rodinných poutech, který se mi četl až nečekaně dobře.
A v jednom odstavci na závěr knihy se objeví i Colin Firth :-).

anezka1473
06.05.2019 4 z 5

Pokud od knížky neočekáváte víc než "oddychovku", potom se vám bude líbit. Knížka se četla příjemně. Děj není nijak neočekávaný, hlavním tématem je tu mateřská láska. Dobře zpracované, ačkoli víc zvratů a originality by neuškodilo :-)

kikies
04.05.2019 4 z 5

Moc příjemné čtení na zklidnění. Propletenec mezilidských vztahů, prostředí letního přímořského městečka, trocha lásky, trochu napětí při pátrání a velká spousta koláčů. Za mě ano. Při čtení jsem se cítila fakt skvěle a úplně pohodově.

GeekyMom
08.04.2019 1 z 5

Snažím se rozšířit svůj čtenářský obzor a tahle kniha, ač romantika, vypadala, že by mohla mít i hloubku. Bohužel tomu tak nebylo. Příběhy tří hrdinek byly ploché, bez jakékoliv inovace. Romance byla předvídatelná, nudná. Celkově jsem doufala v něco víc.

Ivuska.09
05.04.2019 5 z 5

Hledám Colina Firtha je skvělý román pro ženy, které se chtějí zaměřit na něco jiného, než na klasickou romantiku a lásku. Ano, je v něm i láska. Ale má trochu jinou podobu. Třeba láska mezi rodičem a dítětem. Příběh byl svěží, originální a laskavý. Pečení koláčů přidává trochu té sladkosti, která v by v románech přece jen neměla chybět. Já jsem moc spokojená.

bookcase
30.03.2019 5 z 5

Moc milá pohodovka, kterou oceníte, když potřebujete odpočinek od něčeho náročného. Objevují se tam i hrdinky z předchozí autorčiny knihy. A co Colin Firth? ;-).

Annnulika
18.03.2019 4 z 5

Kniha je psaná z pohledu všech tří hrdinek: Bei, Veroniky a Gemmy. Takže to jsou tři příběhy, který se vzájemně prolínají. Čekala jsem trochu víc romantiky, ale bylo to spíš o řešení vztahů. Nejen mezi mužem a ženou, ale i matkou a dcerou a všeobecně v rodině. Ale romantika tam byla taky a celkově to bylo příjemný počtení ;)

rodinné vztahy herci koláče romance

Mia March
americká