Percy Jackson: Příručka pro polobohy

Percy Jackson: Příručka pro polobohy
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537010/bmid_prirucka-pro-polobohy-6627d80885a84.jpg 5 2 2

Zábavná kniha plná příběhů, her a zajímavostí ze světa Percyho Jacksona. Jak přežít setkání s Arésovými syny v zoo? Jak zvládnout rozzuřeného Titána? Na tyto a další životně důležité otázky vám poskytne odpovědi originální příručka z univerza Percyho Jacksona. Kromě toho vás čekají také příběhy a rozhovory s Percym, Groverem, Annabeth a dalšími oblíbenými postavami. Nechybí ani mapka, luštění a další bonusový materiál. Staňte se s tímto nepostradatelným průvodcem odborníkem na Percyho svět!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Percy Jackson and the Olympians: The demigod files , 2009


více info...

Přidat komentář

Kate3003
dnes 4 z 5

Já mám doplňkové knihy k různým sériím ráda a proto jsem byla zvědavá i na Příručku pro polobohy, která patří k sérii o Percy Jacksonovi. Už úvodní slovo autora v knize mě zaujalo tím jak bylo napsané. Autor sám se označil za součást příběhu, který nám prostřednictvím knihy předává.
Kniha obsahuje dvě povídky ze světa Percyho Jacksona ve kterých se znovu setkáme se známými postavami z této série i když to asi nebudou zrovna ty, které byste čekali. Děj povídek je svižný a nechybí mu akce ani pár zvratů a i přestože je prostor velmi omezený nepůsobí zbytečně uspěchaně.
Kromě povídek je v knize i další bonusový materiál například informace o jednotlivých bozích řeckého panteonu, něco k vyluštění nebo mapka tábora polokrevných. Takže za mě povedená doplňková kniha, která potěší hlavně mladší čtenáře této série, ale i ti starší si v ní najdou své.
Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji Albatros media

Autorovy další knížky

Rick Riordan
americká, 1964
2016  90%Prastarý meč
2009  89%Zloděj blesku
2011  93%Poslední z bohů
2012  90%Proroctví
2010  88%Moře nestvůr