Netušená láska
Barbara Cartland
Růžová kolekce série
Když se John Chester dozvídá, že jeho strýc náhle zemřel a odkázal mu titul vévody a zároveň zchátralé panství, rozhodne se vrátit do Anglie. V tu chvíli už ví, že se jeho život změní – netuší však, jak moc. Gina Wilsonová ztělesňuje vše, co ho na ženách odpuzuje – je nezávislá, sebevědomá, vzdělaná a vždy připravená mu oponovat. Její nápady ohledně renovace hradu jsou však velice chytré a John zjišťuje, že se bez její pomoci neobejde. A čím více času spolu tráví, tím jasněji si uvědomuje, jak je krásná, chytrá a zábavná. Jenže Gina je podle všeho zamilovaná do jiného muže… a Johnovi navíc navrhne, aby svou tíživou finanční situaci vyřešil sňatkem s její bohatou spolužačkou. Získá John lásku své vyvolené? Jenže když půjde za hlasem svého srdce, bude muset peníze získat jinak…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , BaronetOriginální název:
Love Finds the Way, 2012
Je pravda, že je to psané jiným stylem než jak psala Barbara Cartlandová, ale i tak se mi kniha líbila. Příběh mě bavil, dokázala jsem se do něho vžít. Takže si myslím, že alespoň pro mě kniha svůj účel splnila.
Když jsem tuto knihu četla, tak splnila svůj účel - zabavila mě. Bohužel mě nezabavila natolik, abych se k ní ještě někdy vrátila.
Táto kniha už nie je ten pravý text, na ktorý sme zvyknuté u Barbary Cartlandovej. Už to píše zrejme niekto iný. Veľmi v tom cítiť stratu royalistických myšlienok. Príbeh je skôr pretkaný sociálnymi myšlienkami 20. storočia, takých tých myšlienok, že všetko patrí všetkým.
Mam rada historicke romany....i kdyz je toto je tak trochu cervena knihovna. Jako oddechova cetba se mi to vsak moc libilo, jelikož o této době velmi rada ctu, velmi mě uchvacuje doba baronu, vevodu a chovaní můžu i dam :)
2009 | Srdce v sázce |
1992 | Sissi - Soukromý život Alžběty, císařovny rakouské |
2002 | Nádherná svatba |
2003 | Krása není všechno |
2020 | Bezcitný hrabě |
(SPOILER) Velmi krátké milostné vzplanutí, ale to pouze do počtu stran. Příběh a jeho průběh, načasování, tím jak se děj vyvíjel - skvělé, odpočinkové čtení, napsáno přesně tak, jak má román vypadat. Gina od první chvíle padla Johnovi do oka a to i přesto, že to byl zpočátku takový cynik, bylo naprosto zřejmé. Hlavní zápletka, snaha o zachránění hradu mě velmi bavila, ale nesobeckost a starost nejen bohaté Giny, ale také těch "zbloudilých oveček", to byla v dnešní sobecké a bezohledné době, opravdová radost pro oko.