Plán
Elle Kennedy
Off-Campus série
Sabrina Jamesová má svoji budoucnost přesně naplánovanou: nejdřív promoce, potom práva a práce v nemilosrdné advokátní kanceláři. Její útěk před ostudnou minulostí rozhodně nezahrnuje pohledného hokejistu, který věří na lásku na první pohled. Johnu Tuckerovi je ochotná věnovat jen jedinou noc vášně a nečekané něhy, jenže někdy stačí jediná noc, aby se vám změnil celý život. Tucker věří, že být týmový hráč je stejně důležité jako být za hvězdu. Nevadí mu, že se mu nedostává tolik slávy jako jeho spoluhráčům. Jestli se má ale ve dvaadvaceti stát otcem, nehodlá se držet stranou. Neuškodí, že nastávající matka jeho dítěte je krásná a chytrá a plná překvapení. Problém je, že Sabrina má srdce na zámek a je příliš tvrdohlavá, než aby přijala jeho pomoc. Pokud chce Tucker strávit život s ženou svých snů, bude ji muset přesvědčit, že některé plány se líp plní ve dvou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
The Goal, 2016
Opět skvělé počtení jako předešlé díly. Tucker neměl chybu, kde se dá takový ohleduplný a úžasný chlap sehnat? Opět musím dát plný počet hvězdiček. Každý díl má něco do sebe a každý řeší něco jiného. Líbilo se mi, jak zde autorka popsala realitu těhotenství a následné péče o novorozence. Opět některé kapitoly byly super vtipné a smála jsem se na celé kolo. Tuhle sérii prostě nejde nemilovat. Příjemné čtení.
Dala by som menej, ale Tucker bol prosto dokonaly. Sabrina mi trosicka nesedela ale inak spokojnost. Najviac ma pobavili Logan s Garretom to som sa smiala nahlas a koniec mi prisiel prilis rychli. Ale inak spokojnost
Během čtení tohoto dílu jsem měla smíšené pocity, bylo to něco jiného, než předchozí díly, ale Tucker je opravdové zlatíčko. Takového chlapa by si většina žen přála. Nakonec, ale knihu hodnotím kladně. Velmi krásný příběh se šťastným koncem. :)
Doporučuji stejně jako předchozí díly :)
První kniha od Elle, která mě zklamala... až se mi chce skoro brečet. Píše nádherně, to se jí musí nechat, ale samotná kniha je pro mě jedno velký sci-fi. Je mi líto, ale ať můžou být Tucker i Sabrina ty nejbáječnější podstavy, tak to, co se dělo a jak se chovali v té knížce nedává hlavu ani patu. Nejspíš chtěla autorka napínat a připravovat čtenáře na velké finále. Mě to ale připadalo jako moc dlouhá předehra s povadlou výbavičkou, která se ke konci smilovala a dotáhla to do konce.
(SPOILER) Rikam si super, konecne hlavni hrdinka s poradne ctizadostivym planem, to beru! Ale od ty doby, co s mizernym hlidanim ve veku ditka 1(!) mesic bez problemu studovala Harvard, zatimco muz rozjizdel podnikání, to je teda scifi uplny. Pobavilo, tak akorat na jednu hvezdu.
Ďalšie skvelé pokračovanie série. Ku knihe som sa dostala skôr ako ku Skóre, a tak som rada, že príbehy idú viac menej paralelne. Kniha zahrňuje aj neplánované tehotenstvo, čo nemusí byť každému po chuti, vrátane mňa, ale myslím si, že aj tak to autorka napísala brilantne a určite sa oplatí knihu prečítať. Jediné, za čo strhávam bod bolo, že tento diel mi prišiel menej zábavný/humorný ako predchádzajúce dva. Všetky knihy mali aj dramatické a smutné momenty ale prišlo mi akoby medzi Tuckerom a Sabrinou nebola až taká veselá chémia. Aj napriek tomu bolo tu dosť romantiky aj intímnych momentov, dôležitosti priateľstva, rodiny a drámy. Odporúčam.
Pro mě asi nejhezčí díl ze všech a to hlavně kvůli představě Tuckera a miminka. Knihu jsem přečetla skoro na jeden zátah. Děj je psaný opět poutavě jako ostatní autorčiny knihy a je tam spoustu vtipných situací.
Tucker a Sabrina, čtvrtý kluk ze čtyř. Krásné propojení a vyústění příběhů. Líbilo se mi jak se děj prolínal se třetím dílem a poté na něj navázal. První polovina knihy je napsána podobně jako předchozí tři, ovšem druhá polovina knihy je už taková dospělejší. Což je logické, když se jedná o dítě.
Tucker byl hodně trpělivý člověk, většina lidí by to se Sabrinou vzdala, proto jsem ráda, že Sabrina svou povahu změnila, ustoupila a stala se lidštějším člověkem.
Príbeh o veľmi tvrdohlavej holke, čo nič v živote nedostala zadarmo a chalanovi, ktorý je stelesnením snového manžela (krásny, očarujúci, sexi, vytrvalý a ešte i gantleman).
Z tejto série som čítala len prvé dva diely a potom som tretí diel preskočila a vrhla sa na posledný, pretože ma zaujal anotáciou. Nom, tú anotáciu som si asi nemala čítať, pretože som celý čas čakala, kedy sa príbeh rozbehne, ale i dovtedy som si príbeh veľmi užívala. To, že som nečítala predchádzajúcu sériu svedčí i o tom, že som so Sabrinou už od prvej stránky sympatizovala a preto mi bolo doslova úzko pri čítaní ako sa k nej osataní chovajú. V stránkach, kde sa objavoval jej otčim Roy mi bolo naozaj zle.
Som veľmi rada, že príbeh bol písaný z pohľadu oboch, pretože to mi ponúklo pochopiť správanie oboch hrdinov. Veľmi som im držala palce a hlavne Sabrine, ktorá sa držala doslova len tak tak a schovávala svoje srdce za arogantnú pretvárku. Kiežby, každý takýto príbeh končil takto :)
Moc hezký romantický příběh posledního že čtveřice úžasných hokejistů. Sabrina se nakonec ukázala jako dobrá a láskyplná duše. A Tucker? Ten byl takové zlatíčko hned od začátku. Krásný příběh s romantickým koncem za který jsem moc ráda.
Když jsem začala knihu číst, tak mi bylo líto, že v třetím díle jsme se dozvěděli na konci velkou novinu, protože čtvrt knihy byla vlastně o tom, jak se poznali a já pořád čekala, kdy zjistí tu osudnou věc.
Tucker byl vážně miláček a tak moc trpělivý, že to snad není ani možné a Sabrina, tak ta byla teda pěkně tvrdohlavá a v některých věcech zbytečně. Občas mi tím lezla na nervy.
Určitě se mi tenhle díl líbil více než druhý a třetí, ale na první prostě za mě nemá.
S odstupem po druhém přečtení přidávám hvězdičku a vztah k Sabrině je teď úplně jiný. Má mé sympatie.
"Miluju Jamie a miluju Tuckera, a jestli někdy - kdykoli - Harvard nebo práce nebo cokoli jakkoli ohrozí jejich štěstí, bez váhání se toto vzdám."
Poslední kniha ze série Off-campus. Tentokrát byli hlavními aktéry Sabrina a Tucker. Ona měla plán, avšak jeden okamžik a vše se změní. Ač si o ní všichni myslí, že je mrcha, on věděl své, viděl totiž JÍ, nejen tu vrchní schránku. A Tucker, ten byl prostě dokonalý, vytrvalý a milující. Rozhodně jsem si tento díl, jako i všechny předešlé, užila, můžu jen doporučit.
Tak tohle byla absolutní bomba.
Na téhle knížce mě bavilo snad úplně všechno. Zamilovala jsem si tu atmosféru a hrozně se do toho vžila.
A hlavní hrdina? Ten by byl absolutně dokonalý manžel, takže mi proswím řekněte, kde ho mám koupit?
Sabrina byla taky skvělá, občas sice moc tvrdohlavá, ale jinak jsem ji rozuměla.
Konec se mi moc líbil, i když jsem se tak musela smířit i s koncem série.
Zkrátka to bylo vážně skvělý.
Johna Tuckera si okamžitě oblíbíte a zamilujete. Já ho vnímala jako pana úžasňáka.
Jedna vášnivá noc v autě se Sabrinou a obou se od základů změní život. Sabrina už tak ma ten svůj těžký, ale je velmi houževnatá ,odhodlaná, pilná, pracovitá ,neskutečně sexy..... no na mě pusobila až moc tvrdě nic nechci nic a nikoho nepotřebuji všechno musí zvládnout sama!!!!
Jenže měla po boku pana úžasňáka,hodného, laskavého ,milujícího zodpovědného a táááá trpělivého.
Krásné pokračování o studentech hokejistech a jejich láskach, trápeních,prohrách a hlavně o tom najít si v životě to správné místo a mít po boku tu pravou ženu.
Opět skvělý díl. Bavila jsem se, např. vtipné scény, kdy Garrett soupeří s Loganem o titul kmotra nebo pletařské schopnosti kamarádky Sabriny. :-) No a Tucker coby otec, tak to byl doják. :-) Jsem moc, moc zvědavá na nový díl, který letos vyšel, jelikož tato série je velmi pohodová a zábavná!
Tuhle sérii jsem si zamilovala. Užívala jsem si náramně každý ten příběh. Je to plné sexu, humoru, přátelství i hokeje. Poslední díl byl dle mého nejslabší. I když jsem si ho užila mezi postavami se to strašně dlouho táhlo. Chápala jsem Sabrinu, proč byla taká jaká byla, ale ruku na srdce, kdybych potkala Tuckera hned mu padnu k nohám! Strašný andílek . Jsem ráda, že jsem se dostala k této sérii. Dlouho jsem nečetla něco tahle úžasného.
láska pro ženy USA (Spojené státy americké) těhotenství lední hokej prostředí školy, studentské prostředí hokejisté kanadské romány erotické romány
2018 | Hodnej kluk |
2016 | Omyl |
2019 | Lov |
2017 | Skóre |
2019 | On |
(SPOILER) Sabrina mě štvala už od Skóre, ale když se podíváme hlouběji, není špatná. Vlastně má dost dobrý důvod být cílevědomá a tvrdá na sebe i svoje okolí. Když se jí stane nejvíc nepředvídatelná věc na světě, má docela kliku, že při ní stojí Tuck, který se zachoval jak nejlíp dovedl. A dohromady tvoří super dvojku.