Podraz
Sandra Brown
Strhující romantický thriller, kde všechno je jinak, než jak se na první pohled jeví, a cokoli vyjde najevo, odhalí další temnou lež. Když na sebe Jordie a Shaw pohlédnou v zastrčeném baru, přeskočí jiskra. Ale každý z nich je tam z jiného důvodu. Ona přišla, aby se něco dozvěděla o svém bratrovi. On přišel, aby ji na objednávku zabil…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno:Originální název:
Sting, 2016
![Květi62 Květi62](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/126718/m_126718-Olz.jpg?v=1516471876)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knížka, jak od Sandry známe. Trochu napětí, lásky a sexu, postupná překvapivá odhalování, v závěru vše jinak, než se celou dobu jeví. Hlavní hrdina Shaw, po setkání s Jordií, mění zásadně svůj dosavadní pohled na život. Kniha se dá použít do čtenářské výzvy pro bod 15, ale také bod 7 nebo 5.
![mysterygirl mysterygirl](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/11349/m_mysterygirl-6Z4.jpg?v=1691392960)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Opravdu se neco dit zacalo od strany 120.
Hodne slaba kniha je i předešlá Pomsta.
Uz to neni Sandra Brown,co byvala.
![mirunda mirunda](https://www.databazeknih.cz/img/users/60_/60764/m_mirunda-75K.jpg?v=1543848466)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Dneska bych dala tak 3- takže zaokrouhluji dolů. Dlouho jsem se do knihy nemohla začíst, až skoro po sto stránkách to konečně sedlo kam mělo. Ale i tak mi některé pasáže přišly přitažené za vlasy.
![Lennji Lennji](https://www.databazeknih.cz/img/users/53_/53777/m_lennji-yzo.jpg?v=1551529194)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nebylo to zlé, druhá moje kniha od této autorky a začínám si na její styl psaní teprve zvykat. Začátky každé knihy byly moc dlouhé, zamotané, spousta postav, jak se vše rychle snaží vysvětlit a zatáhnout vás do děje..pak už je to ale frkot a do konce jen s napětím čtete, jak to vlastně dopadne a kdo je ve skutečnosti ten zlý :-D
![kusma kusma](https://www.databazeknih.cz/img/users/54_/5462/kusma-A4j.jpg?v=1540832986)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Ale jo. Začátek byl pro mě trochu matoucí a nad jiskřením hlavních hrdinů jsem se musela usmívat. Závěr měl spád a dokonce i překvapení. Ale asi mě to nepřesvědčilo k přečtení další autorčiny knihy.
Mrzí mě chyby v textu, včetně občas chybějících uvozovek přímé řeči.
![abilea abilea](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/229930/m_229930-JI9.jpg?v=1527841277)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Sandra Brown ve své obvyklé skvělé formě. Tahle autorka mě snad zklamat nemůže. Kniha se četla skvěle a jedním dechem.
![Bíčko Bíčko](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Kniha se četla dobře, ale děj mě moc nechytil...je to taková spíš oddechovka než napínavé čtení. Asi jsem uz zvyklá na jiný level thrilleru.
![Šánka Šánka](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/23876/m_sanka.jpg?v=1720339434)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Podraz je další typický Sandřin čtenářský balíček, ve kterém najdeme sympatickou dvojici, mezi níž to správně jiskří (jak jinak :-)), trošku napětí (moc neočekávejte, je to romantický thriller), padoucha (toho nejspíš uhádnete), s vkusem napsané erotické scény (těch tam tentokrát tolik není (škoda :-(), a (ne)očekávaný závěr.
Jo, pěkné to bylo, romantika pro ženy nebo thriller ? Nevím, autorku mám moc ráda a stále mě baví, takže je mi jedno, jak se tomu říká :-).
![peitho.1 peitho.1](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/109601/m_109601-Yn1.jpg?v=1459855097)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moje oblíbená autorka opět nezklamala. Skvělá kombinace napětí, akce a detektivní zápletky, to vše okořeněno o trochu romantiky. Příběh je sice celkem předvídatelný, zejména pro toho, kdo už od S. Brown někdy něco četl, ale mně to vůbec nevadí a nějaké to překvapení se i tak najde.
Knihu mohu vřele doporučit hlavně těm, kdo mají rádi romantické thrillery a oddechové čtení. Dávám plný počet a budu se těšit na další knihy od této autorky.
![georginaa georginaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19133/georginaa-FTk.png?v=1657799882)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Začátek knihy byl takový matoucí. Než se rozuzlilo, kdo je kdo a o co vlastně jde. V další třetině to už dostalo pěkný spád. Fingovaný únos, boj o život, přetvářky, vzrušení.....vše co by skvělá kniha měla mít. A i tajný agent, když najde ženu, která mu rozproudí krev pouze při jejím pohledu, musí zvážit, zda práce je vše co chce a nebo má na výběr žít s ženou kterou miluje?
![Modrina Modrina](https://www.databazeknih.cz/img/users/58_/58180/m_58180-lW6.jpg?v=1459854938)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Romantický thriller - tak to jsem si fakt neuměla představit. A vůbec to nebylo špatné. Zvraty byly zajímavé, byť ne zcela nečekané. Tedy až na překvapení v tašce, to jsem fakt nečekala. Kniha se četla dobře, mohu ji jen doporučit.
thrillery pro ženyAutorovy další knížky
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2007 | ![]() |
2008 | ![]() |
Tentokrát od Sandry-trochu dějově slabší.V knize nechybělo napětí ,sex a romantika ,ale za mě je to jedna z průměrných knih.