Posledné interview
Sandra Brown
Krásna Andy Maloneová, reportérka káblovej televízie, túži získať miesto vo významnej televíznej spoločnosti. K tomu jej má dopomôcť rozhovor s jedným z posledných generálov druhej svetovej vojny. Má takmer deväťdesiat rokov a môže každú chvíľu zomrieť. Jeho syn Lyon Ratliff s tým nesúhlasí a nikomu nechce dovoliť, aby rušil pokoj chorého otca. Z tohto dôvodu má k Andy od začiatku nepriateľský postoj, aj keď ho nesmierne priťahuje. Obaja sa zmietajú v rozporných pocitoch vzájomnej nedôvery, sklamania a lásky...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , Media klub (SK)Originální název:
Prime Time, 1996
Autorka mě totálně zklamala. Naivní příběh bez hlubší myšlenky. Dočteno pouze ze zvědavosti jestli nenastane obrat k lepšímu, který se však nekonal.
Ale, tak jo, pokud nehledáme žádné velké myšlenky. Jinak za přečtení určitě stojí, dokáže prostě "vcucnout" :)
Příběh byl hodně citový a emotivní. Starého generála mi bylo velmi líto, byl to moc příjemný pán. Jen Lyon mi chvílemi v určitých pasážích lezl na nervy - byl protivný a strašný hulvát.
Úžasná knížka. Přečetla jsem jí jedním dechem a to doslova. Začala jsem odpoledne a skončila ve tři ráno, i když druhý den byla škola :D Prostě jsem nemohla přestat. Doporučuji :)
Od této autorky trochu vybočení, ale celkem pěkné. Trochu "limonádový" příběh a nebojím se to napsat - hraničící s červenou knihovnou.
Hezky napsané, trochu i "zápletka", líbí se mi, když se v někom odehrávají dva rozporuplné pocity :-))) a čtenář si říká, no, tak sakra, už to řekni :-)))
Taková normální kniha. Čte se pěkně jako skoro vše od Sandry Brown.