Rezistencia: Zberateľské vydanie

Rezistencia: Zberateľské vydanie
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406196/bmid_rezistencia-zberatelske-vydanie-U8k-406196.jpg 4 3761 3761

Exkluzívne zberateľské vydanie najpopulárnejšej dystopickej série Divergencia - Rezistencia - Experiment s bombastickým bonusovým materiálom. Toto vydanie by nemalo chýbať v knižnici žiadneho fanúšika a knihomoľa! Tris prežila brutálny útok na svoju pôvodnú frakciu. Cena za prežitie je priveľká. Nová budúcnosť sa jej protiví, a tak sa radšej utápa v žiali a sebaobviňovaní. V mysliach a dušiach frakcií sa rozhostil nepokoj a napätie medzi preživšími každým dňom narastá. Konflikt je už takmer neodvratný - a v čase hroziaceho boja, si musí každý zvoliť jednu stranu barikády, odhaliť najhlbšie tajomstvá a zžiť sa s činmi, ktoré už nemožno zvrátiť. Toto zberateľské vydanie obsahuje bonusový materiál: poviedku Slobodu Štyrimu - Ako to videl Tobias, rozhovor s Veronicou Roth, esej Veronicy Roth o smrti postáv, zoznam piesní, ktoré počúvala Veronica Roth počas písania Divergencie a Rezistencie, tipy a triky ako usporiadať párty v štýle každej frakcie a plagát, ktorý je súčasťou obálky!... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)

Insurgent, 2012

koki.veru
07.04.2015 4 z 5

Oproti prvnímu dílu mě tato kniha spíše zklamala, rozhodně je horší než první díl, ale i přesto jsem to přečetla během pár dnů. Kniha plná emocí, napětí, dobrodružství, musím ale říct, že chvílemi jsem v ní byla docela ztracená a nebyla jsem si jistá, jestli jsem to dobře pochopila. Jsem zvědavá na třetí díl.

Sabka123
07.04.2015 4 z 5

Dobrá kniha, akorát jsem od toho čekala více. Četla jsem ji docela dlouho a myslím, že Divergence byla lepší. Ale i tak se těším na třetí díl.

Stirek45
03.04.2015 4 z 5

Oproti prvnímu dílu fakt obrovský rozdíl. Z prvního dílu jsem byla nadšená a jelikož jsem knihu dočetla až po zhlédnutí filmu, tak jsem trošku zklamaná. Film je totiž úplně jiný a možná se mi líbil o trošku více než kniha. Uvidíme, co přinese třetí díl.

tinka99
02.04.2015 5 z 5

Stejně jako první díl...BOŽÍ...nedávno jsem byla na filmu v kině a ikdyž se kniha od filmu hodně liší, musím obojí doporučit

Eryl
01.04.2015 3 z 5

Druhá kniha série jen potvrdila můj názor. Jak už jsem psala u prvního dílu, kniha není špatná, skrývá zajímavé myšlenky, ale zdálo se mi, že ten okamžik, kdy ucítíte její dotek u srdce, stále nepřichází.

kacenka7206
30.03.2015 3 z 5

Divergence se mi líbila víc, už to nebylo ono.

Always a reader
29.03.2015 5 z 5

Během soboty a nedělního rána přečtené. Já se nemohla odtrhnout, prostě jsem pořád musela pokračovat dál a dál. Je to skvělá knížka, alespoň pro mně je vážně fantastická! Já jsem prožívala všechny Trisiny a Tobiasovy doteky, pohledy a trpěla jsem, že si pořád lhali i když proto, že se chtěli ochránit. Hned jsem se vrhla na další díl, nechci to dočíst jsou to vážně skvělé knížky. Úžasná spisovatelka!

lapetitedeny
29.03.2015

Tak jako, nebylo to zas tak hrozný, jak jsem očekávala, po tom, co mi bylo řečeno. Ale pořád nechápu, proč tuhle sérii všichni tak žerete.

Jo a ten konec - tywole, to zas byl nápad jak něco. Naše Tris totiž musí bejt něco spešl, že jo. A to jsem si řikala, jak je bezva, jak je tu hlavní hrdinka, která prostě... neni nějak extra výjimečná nebo tak, že je prostě výjimečná asi stejně jako Uriah, že to není hrdinka, kterou všici znaj a obdivujou, že je jen jednou z davu. Ok. Tak nic no.

Aingeal
26.03.2015 5 z 5

Velmi zdařilý druhý díl ze série. Ještě akčnější a dynamičtější než ten první:), a opět spoustu napínavých momentů! Vřele doporučuji.

sisi koblizc!
26.03.2015 5 z 5

Skvělé pokračování ještě lepšího prvního dílu. Myslím že tahle kniha je takové to mezi dvěma různými příběhy.

Kao
26.03.2015 4 z 5

Myslím, že první díl byl malinko lepší, ale to vůbec neznamená, že by tenhle byl špatný! Mě přijde, že je dobře, že to takhle hezky popsala co všechno se dělo a bude dít, a že tím ten příběh zacelila mohla jsem si více věcí dát dohromady:) A hlavně mě totálně dostal konec. Bylo to něco, co jsem absolutně nečekala a bylo to prostě skvělé!
Ten pocit když čtete, čtete to největší překvápko, končí strana, otočíte a... Nic!
Měla jsem pocit, že umřu když jsem zjisitla, že tím ta kniha končí:D

ThrisaManx
25.03.2015 5 z 5

Stejně skvělé jako první díl.

Laki_Laki
24.03.2015 5 z 5

Skvělá jako první díl. Akorát mi vadí, že k sobě Tris a Tobias nejsou upřímní a téměř si nikdy neřeknou celou pravdu. Jinak úžasná kniha. Doporučuji

Nikiny
22.03.2015 5 z 5

Stejně dobrá kniha jako první díl, už se teším na filmové zpracování

John2048
21.03.2015 4 z 5

Trošku jiná než Divergence. Tris je mnohem odvážnější a Tobias docela něžnější. Dnes jsem viděl i film a ten se od knihy docela liší.

kacka29
20.03.2015 5 z 5

Napínavé, dechberoucí dobrodružství plné nečekaných zvratů!

adnov
19.03.2015 1 z 5

Nechápu to nadšení. Vždyť se tam jen bojuje a řeší se: já mu to neřekla, ale měla jsem a on mi zas zatajil to a to. (proč si neříkali vše mi nebylo jasné). Tris je v ohrožení života, ale někdo ji zachrání nebo ona někoho zachrání. A spousta lidí zemře. A to vše stále dokola. Spousta nelogičností. Přečetla jsem to jen se sebezapřením. Byla jsem zvědavá jak to dopadne. BOhužel je nutné si přečíst ještě jeden díl, pokud chci vědět zda se vezmou :)

Arya26
15.03.2015 4 z 5

Tato kniha se mi líbila ,ale víc se mě líbil první díl. Druhý díl byl sice víc akční ,ale děj v některých úsecích vázl. Nelíbilo se mi to že Tobias vyměkl ( V jedničce to byl tvrďák Čtyřka).
Tris někdy měla až přehnaně sebevražedné sklony. Kniha se mi líbila ,ale byla o něco slabší než jednička.

natalie2171
14.03.2015 4 z 5

Mívám takovou smůlu, že u knižní trilogie bývá vždy ten 2. díl takový méně záživný. Jsem ale moc ráda, že tady to bylo naopak a autorka mě nenechala se nudit! Knihu jsem si užila, měla z ní smíšené pocity, možná jsem trošku, ale jen trošku nepochopila konec, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Doufejme, že bude stejně dobré i filmové zpracování :)

Petttra
14.03.2015 5 z 5

Po přečtení prvního dílu Divergence mi to nedalo a musela jsem vědět, jak to pokračuje. V knihovně to nebylo k zapůjčení, takže jsem si to stáhla do mobilu v pdf. Nikdy bych neřekla, že jde tak rychle přečíst knihu. Do knížky jsem se zamilovala. Je to úžasná kniha plná dobrodružství, překvapení, napětí a lásky. Určitě doporučuju!! :)