Příběhy ze země, kde gekoni dávají dobrou noc

Příběhy ze země, kde gekoni dávají dobrou noc
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458644/bmid_pribehy-ze-zeme-kde-gekoni-davaji-d-tet-458644.png 4 53 53

Tato knížka vznikla díky mým fanouškům z Facebooku. Všechny tyhle vtipný, veselý a někdy i neuvěřitelně bizarní příběhy, který se mi na Bali staly a stále dějí, je baví natolik, že skoro v každém komentáři pod příspěvkem čtu: „Hoď to na papír! Já chci knihu! Kdy už konečně vyjde...“ A já se nakonec těmi komentáři a fanoušky nechala vyhecovat a knížku napsala. A vy ji teď držíte v ruce a já věřím, že se budete bavit stejně dobře, jako se bavili oni…... celý text

libuse1124
28.11.2020

Včera mi knížka přišla, strašně jsem se na ní těšila a nezklamala mne. Přečetla jsem jí jedním dechem. Zjistila jsem, že ji musím objednat ještě jako dárek k vánocům. Tahle knížka prostě nesmí chybět v žádné knihovně. Snad bude i druhý díl. Za mě super počtečníčko.

1724
28.11.2020

Tahle knížka mě oslovila už hned na úvodu. Dlouho se mi nestalo, abych přečetla knížku takhle rychle (na dva dechy). Je naprosto skvělá a všem jedině doporučuji. Dlouho jsem se takhle nenasmála. Autorce Sarah moc děkuji za pobavení a doufám i v druhý díl. ????

vladka1506
26.11.2020 5 z 5

Krása jedním slovem... Odpočinková knížka... Četla jsem ji jedním dechem????doporučuji

Sarah Hlousek (p)
česká, 1973