Dětské duše

Dětské duše
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464928/bmid_detske-duse-8zb-464928.jpg 5 1100 1100

Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit. Poté co policie objeví další dvě oběti se stejným znamením, je jasné, že hledají sériového vraha, bezcitného a nemilosrdně krutého. Stopy vedou ke každoroční soutěži talentovaných dětí, na níž se scházejí malí géniové, doprovázení někdy velice ambiciózními rodiči. Zabíjel snad někdo z nich, kvůli neúspěchu? Nebo ze žárlivosti na ostatní? A koho chce ještě potrestat?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr

Child's Play, 2019

Eliška82
13.06.2021 5 z 5

Za mě to tato kniha opravdu bez chyby.Četla jsem ji jedním dechem.Dala bych klidně hvězdiček víc.Uz aby byl další díl série

katst
13.06.2021 4 z 5

Pro mě je toto jeden z nejslabších dílů série. Děj tentokrát není nijak zvlášť napínavý a závěrečné odhalení pachatele mi přišlo takové moc náhlé… Rušivě působí i druhá dějová linka, kdy Penn řeší svůj starý případ.

Každopádně to ale nic nemění na tom, že jde opět o čtivou a promyšlenou knihu, která nijak neubírá na kvalitě celé série.

Aligator805
12.06.2021 5 z 5

11. díl a opět skvělé a strhující čtení. Tato série si drží velmi vysokou úroveň. Skvělé jsou krátké kapitoly i střídání s Pennovo případem.

Anna27
11.06.2021 5 z 5

Opět strhující, rychle plynoucí děj. Kdo má tuhle sérii s Kim fakt rád, tak mu čtení jde úplně lehounce. Nechybí druhý vedlejší příběh, soukromé detaily ze života ostatních členů týmu. Už se těším na prosinec na další díl.

ellescorpio
10.06.2021 4 z 5

Stále vysoká úroveň, ale byly i lepší díly. Úplně mi nesedlo stálé střídání dějové linky s Pennem, místy to bylo až rušivé a dost mě to rozčilovalo.

MishkaPlacha
08.06.2021 5 z 5

Opět skvělá Angela Marsons se zajímavým příběhem, kniha má spád. Na to, že se jedná o 11. díl mě série nenudí a těším se, co autorka vymyslí příště. Tady se drží laťka hodně vysoko od prvního dílu. Za mě skvělé čtení.

Ilona
06.06.2021 5 z 5

Stále stejně originální, stále stejně napínavé, krátké kapitoly udržují dokonalé tempo, kterým se tato skvělá série řítí. Kdy vychází další díl?