Přísně tajné
Elle Kennedy , Sarina Bowen
HumříKraťasy, 21 let Sportovec. Potají magor do přírodních věd. Zatraceně sexy. HumříKraťasy: Tak. Je to tady. K narozeninám by moje přítelkyně ráda trojku. Hříšník3: Tak to jsi na tý správný seznamce. HumříKraťasy: Už jsi nad tím někdy přemýšlel? Že by sis užil s jiným klukem? Hříšník3: Pořád. Jsem za rovný příležitosti. Co ty? HumříKraťasy: Ehm… Hříšník3, 21 let Student oboru finance. Potají striptér. Zatraceně sexy. Hříšník3: Já bych to bral, jestli i ty. Můj život je teď tak trochu jeden velkej chaos. Škola, práce, stres s rodinou. Jo, a taky bydlím s tím nejotravnějším klukem na světě. Potřebuju rozptýlení. Určitě to tak chceš? HumříKraťasy: Možná to chci o něco víc, než by se mi chtělo přiznat. Hříšník3: Hele, posouvat hranice je fajn, na tom není nic špatnýho… HumříKraťasy:To říkej mýmu fotrovi, co potřebuje mít všechny pod palcem. A navíc co když bude ta trojka trapas? Hříšník3: Tak to bude trapas. Se přece pak už nikdy nemusíme vidět, ne? Hlavně mi slib, že se do mě nezamiluješ. HumříKraťasy: To by byla docela změna…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Top Secret, 2019
Žhavý,sladký,hravý,vtipný..a hlavně!
♡upřímný příběh sebepoznání;-)
„Svoboda nabývá své plné hodnoty teprve přijetím pravdy.“
Další skvělý příběh, osobně jich asi nikdy nebudu mít dost. Kluci jsou opět skvělí, příběh je vyvážený, navíc je proložen spoustou humoru. Takže opět doporučuji! Tyhle autorky to prostě umí.
Bože tohle bylo skvělé. Po delší době, kdy jsem četla dost podprůměrné knížky, tohle bylo něco, co jsem potřebovala, abych se zpátky dostala k čtecí náladě.
Naprosto jsem si zamilovala hlavní postavy, oba mi přišli moc sympatický. Bylo mi líto Luka a jeho života, hlavně co se týče rodiny. Jsem na nej hrdá, jak se dokázal přes vše dostat, přemoct svůj strach a stala se z nej silná osobnost. Ne každý by dokázal, žít v takových podmínkách, jako on.
Samozřejmě že jsem hrdá i na Keatona, na to, jak si sel za svým, nenechal se strhnout názory jiných a prosadil si, co v životě chce a považuje za důležitý.
Tenhle pár mi šíleně přirostl k srdci, přečetla bych klidne další knihu jen o nich. Tenhle příběh byl žhavý, milý, čtivý, každá stránka dávala smysl a tvořila super děj. Příjemná atmosféra, kdy jsem se pristihla, jak se u knihy semtam směju a často usmívám, určitě to není moje poslední kniha od těhle autorek.
Joo tohle je můj šálek kávy, sladký, vtipný a milý příběh s dávkou reality a smutku - všem moc doporučuji !
HIM, US a teď humří sex. Já to prostě žeru a potřebuji víc. Začínám být závislý... Knihy které vždy zpříjemní den. Neočekávám od nich nic velkolepého o čem by mluvil svět ale nenáročný lehce lechtivý příběh plný lásky, přátelství a porozumění. A to splňují do puntíku.
(SPOILER) Tááákže....humří sex: "samice načurá do samcova úkrytu. A samec je celej JO, KOTĚ! Pak na sebe navzájem načuraj. Ona vleze k němu domů a svleče krunýř. On ty její hadry odkopne jak plesový šaty. A pak to dělaj na misionáře.".... A to je jen ždibínek z příběhu. Skvěle napsané, vážně jsem se pobavila :o)
Jakmile je někte podepsaná Elle je to skoro jistota, že to bude dobré čtení. Tohle sice není úplně můj šálek kávy, ale i tak se mi to líbilo.
Tak tohle,tohle byla úplná pecka.Bylo to žhavý,vtipný,úžasný a mohla bych se tu rozplývat klidně celý den.Bylo to proste dokonalý
HIM a US to sice nebylo, ale četlo se to úplně samo.
Mezi hlavními hrdiny to vážně skvěle fungovalo.
Strašně se mi líbily některé dějové zvraty. Ne, že by byly úplně nečekané, ale autroky měly vždy spoustu možností, pro kterou se rozhodnout, a volily tu, která mi vyhovuje.
Svižné i vtipné, erotiky na mě teda trochu moc, ale s tím se u autorek už počítá.
Ona to svým způsobem byla taková novodobá Popelka.
PS: Stejně si myslím, že by Luka jakožto striptéra v kampusu někdo dávno poznal.
Překvapivý příběh ,kterému nechybí jiskra a vtipné hlášky.. :-)
Po přečtení jsem zase vzdělanější v oblasti sexu zvířat :-D
Tak k tomu se dá napsat jediné - to můžu! Bylo to vtipné, zvláštně nekomplikované (hlavně tedy v postoji ' no tak jsem gay a co má být'), a přece jsou tam chvilky k zamyšlení. Jo, povedená kniha.
Knížka je super .Lukova složitější povaha a Kaetonovo poznávání sebe sám a reakce okolí to vše je skvěle popsané a mě se hrozně líbilo , takže se těším na další tvorbu od autorek.
Tak to byla opravdu paráda. Další skvělá kniha od tohoto úžasného dua. Bylo to skvělé čtení. Nejprve fakt vtipné zprávy mezi kluky (oprvdu mě pobavily příběhy z živočišné říše :)), potom vzájemné poznávání, ať už fyzické, nebo emocinální a velice dojemný konec. Opravdu se mi moc líbilo, jak se zachoval Keatnův otec. Velice to připomíná knihu ON. Luke byl úžasný svým nevrlým chováním, sebevědomím, cílevědomostí a skrytou zranitelností. No a Keaton byl fakt labrador :). Opravdu velice citlivý kluk. Ti dva se vážně hledali :).
Milé, vtipné, iskrivé... čo dodať? Ďalší veľmi pekne spracovaný príbeh s homosexuálnou tematikou. Týmto autorkám to znovu vyšlo na plný počet hviezdičiek. Len tak ďalej! :-)
Autorku mám ráda, tak jsem se ani nedívala o čem kniha je, jenom jsem po ní sáhla, byla jsem trochu překvapená tématem. Ale musím říct, že jsem se dlouho nesmála u knížky, jako teď. Hlášky mezi Hříšníkem a HumíříKraťasy byly velice zábavné. Jsem ráda, že jsem se ke knize dostala.
Přiznávám, že jsem během této knihy stihla přečíst ještě další, protože mě ten začátek strašně nebavil. Druhá poloviny byla rozhodně lepší a mnohem mnohem lépe se četla.
Je to sladký co si budem povídat, ale krásný a relaxační a vůbec. Další pecka od těchto autorek a upřímně musím říci, že společné knihy se mi líbí víc.