Přistižen
Harlan Coben
Chynna má stejně jako většina mladistvých, jimž Dan Mercer pomáhá, vážné problémy. Telefonicky ho naléhavě žádá o návštěvu. Dan ví, že pokud jí vyhoví, zničí si život. Přesto to udělá. Past sklapne – televizní reportérka Wendy Tynesová ve svém pořadu Dana usvědčuje z pedofilie.
Výborná kniha! Nedokázala jsem se od ní odtrhnout a po dočtení jsem měla skoro slzy v očích. Jedna z těch knih, které ve vás zanechají zvláštní pocit ještě dlouho po jejím přečtení...
Kniha má rychlý spád a nedá Vám vydechnout až do poslední stránky - postavy jsou dobře vykreslené, hlavní hrdinka - investigativní novinářka, docela sympatická. Co je u této knihy zajímavé - uvědomíte si , jak lehce se někdy nechá člověk ovlivnit, jak snadno uvěří, jakou sílu má "veřejné mínění" a kdo a co vlastně ho vytváří.Stojí za přečtení.
( četla jsem v angličtině, takže překlad neposuzuji)
Kniha se mi velmi pěkně četla, jako autorovy ostatní knihy. Zajímavé téma, překvapivé rozluštění.
Čtivé, svižné, napínavé, nepřekombinovaná zápletka a zajímavé, ne za vlasy přitažené rozuzlení ( jak tomu často bývá ). Moc se mi to líbilo, thriller přesně dle mých představ.
Od této knihy jsem neočekávala žádné přemrštěné nároky, ale byla jsem mile překvapena. Příběh zpočátku působí jednoduše, ale s každou další stránkou se stává zamotanější a dokonale vás pohltí. A nejvíce překvapí závěr příběhu a odhalení vraha, které je skutečně nečekané.
Dobře napsaná kniha....na 5 hvězdiček to není, ale kniha byla napínavá a dobře se četla... :-)))
Moje první kniha od tohoto autora, začátek se mi zdál dost nezáživný, od druhé poloviny mnohem lepší. Celkem překvapivý konec. Zas tak napínavá mi nepřišla.
Napínavé čtení,jako jiné knížky co jsem od tohoto autora četla mě děj knihy / lehce a svižně psaný/ udržel v napětí od začátku až do konce. Překvapivý závěr knihy se mi líbil. Autor mě nezklamal. Doporučuji.
H. Coben opět na vrcholu. Velmi zdařilá kniha. Napínavá, čtivá a nelze odložit. Smysluplná zápletka, na konci věrohodně vysvětlená.
Jak vyjádřit názor ve dvou slovech? "Dost dobrý!"
Jakmile jsem knížku otevřela a přečetla si první větu, věděla jsem, že tohle bude bomba.I holý fakt, že jsem knihu přečetla za necelé dva dny, svědčí o všem. Ta kniha je prostě zlo v tom nejlepším možném světle. S každou další stránkou pronikáte hlouběji do příběhu. Čím víc se zamotáváte, tím víc vás to nutí číst dál a konečně zjistit, jak to všechno bylo. A když už jste skoro u konce a myslíte, jak jste na všechno přišli a jak je všechno jasné, dokáže vás pár vět přesvědčit o naprostém opaku.
Skvostně napsaná kniha, která prostě stojí za přečtení!!
2016 | Cizinec |
2015 | Chybíš mi |
2008 | Temné lesy |
2014 | Šest let |
2017 | Smrt v zádech |
Bohužel jsem byla zklamaná, jelikož na mě bylo rozuzlení a konec až moc nereálné.. Nicméně určité pasáže donutí k zamyšlení.