Přítelkyně
Michelle Frances
Laura má zdánlivě všechno, co si může přát. Úspěšnou kariéru, bohatého manžela a pohledného syna Daniela. Ten se jednoho dne seznámí s Cherry a bezhlavě se do ní zamiluje. Objevila se tahle okouzlující dívka v Danielově životě náhodou? Jaká tajemství skrývá? Aby Laura ochránila svůj vztah se synem, uchýlí se k nestoudné lži, která bude mít pro všechny nedozírné následky.... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2018 , XYZ (ČR)Originální název:
The Girlfriend, 2017
Interpreti: Kateřina Lojdová
Hneď po dočítaní mám zmiešané pocity... toto je pre mňa jedna z kníh, kedy reklamná kampaň urobí z priemernej knihy očakávanú novinku. Dve ženy - matka a priateľka - bojujú o jedného muža. Používajú pri tom zákerné prostriedky, až to vyústi do nešťastných udalostí. Po celý čas som čakala na nejaký spád, akciu, drámu alebo čokoľvek, z čoho ma aspoň trochu zamrazí, ale dočkala som sa iba rozpačitého a nedotiahnutého záveru.
První polovina příběhu velmi slabá. Byl to takový zbytečně zdlouhavý úvod. Pak se to začalo lepšit a poslední čtvrtina knihy byla skvělá. Škoda toho začátku.
Tak toto byla lahudka.Opravdu skvela kniha.Od zacatku do konce napeti.Stranky jsem hltala a precteno behem jednoho dne.Doporucuji.
Po dočtení byly mé pocity velmi rozpačité. Kniha se četla skoro sama, na to si opravdu nemůžu stěžovat. Vykreslení obou hlavních postav a celková zápletka je velmi dobré. Ale ten konec? Co to sakra bylo? Prolog je absolutně nedotažený. Čekala jsem nějaké velké zakončení, ale závěr knihy je podle mě nedotažený.