Prokurátor - Paulina Świst | Databáze knih

Prokurátor

Prokurátor
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406607/bmid_prokurator-V5x-406607.jpg 4 915 915

Prokurátor série

1. díl >

Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Nestačilo, že přistihla svého muže při nevěře, ale navíc se musela zhostit případu nebezpečného zločince zvaného Šedivák. A co hůř, tento zločinec je její nevlastní bratr, s nímž už hodně dlouho neměla – a nechtěla mít – vůbec nic společného.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Kontrast

Prokurator, 2017

michaela3618
03.01.2020 5 z 5

Knizku jsem precetla behem chvilicky. Uplne me vtahla do sveho deje mezi Kingu a Lukasze. Nedokazala jsem se od knihy odtrhnout, uz jen z toho buvodu, jak to nakonec mezi hlavnimi postavami dopadne. Rekla bych, ze v knize je trochu adrenalinu, napeti i sexu. Uz se tesim az si prectu Komisare :)

0197
08.12.2019 5 z 5

Tuto knihu jsem si koupila těsně před tím, než vyšla navazující kniha od této autorky (Komisař). A obě rozhodně patří k těm nejlepším co jsem tento rok četla. Příběh je napínavý, neuvěřitelně čtivý a vtipný. Ten osobitý styl jakým autorka píše, střídání postav (pomocí značky paragrafu - originální), břitký jazyk a trochu té erotiky (která se tam hodí a rozhodně není na škodu). Příběh je dle mého 50 na 50 romantika (žádná přeslazená to opravdu ne) a detektivka. Detektivní zápletka zajímavá. Tím, že se to odehrává v Polsku, působí vše tak nějak skutečně více uvěřitelně. Jména nebyla počeštělá což se mi líbilo. Od příběhu jsem se nemohla odtrhnout.
U některých knih jsou občas hluchá místa, nebo se děj okecává a trochu táhne. Tady rozhodně ne. Jak se píše na obálce je to jízda a to od začátku až do konce. Jedním slovem dokonalost.

JessieEx
04.12.2019 4 z 5

Jsem mile překvapena, bála jsem se že to bude horší! Tohle je důkaz, že i erotické romány se dají napsat celkem obstojně. Dokonce i příběh tu byl, byly tu pasáže jak erotické a romantické, tak napínavější. Rozhodně to není příběh toho typu, kdy "to" hlavní aktéři "dělají" co pět stránek. Krátké odstavce, kdy se ve vyprávění střídala Kinga a Lukasz, mi vyhovovaly a dělaly knížku ještě dynamičtější a čtivější. Moc mi nesedly Lukaszovy popisy sexu, šlo poznat že to píše žena, takže se záměrně snažila to psát co nejhruběji.
Jako oddechovku naprosto doporučuji!

Ketfl
03.12.2019 5 z 5

Tak tohle jsem vůbec nečekala. Čekala jsem klasicky erotický příběh, ale tohle byl teda poradně propracovaný děj s pořádnou dávkou jiskření. Určitě si přečtu i další knihu/knihy od této autorky. Tato kniha se mi opravdu líbila :-)

werastk
22.11.2019 5 z 5

Bola som príbehom milo prekvapená, užasnutá a sklamaná, že som knihu tak rýchlo prečítala. Super-6 hviezdičiek je málo... :-)

2688
16.11.2019 5 z 5

Skvělé napsaný celý příběh jsem si užila

Lenka_S
11.11.2019 5 z 5

Napínavý příběh s erotickým podtextem to je Prokurátor. Bavilo mě sledovat, jak to mezi hlavními hrdiny jiskří, i to, jak si každý z nich vykládal věty toho druhého úplně jinak než byly myšleny, jako by byl každý z úplně jiné planety. Zároveň jsem s napětím sledovala jak to dopadne se Šedivákem, zda vyhraje podsvětí nebo zákon. Opravdu dobre pokládáný příběh a já se těším na další díl.

Ceeca
05.11.2019

Kniha celkem bavila, ale tohoto druhu znám i lepší. Nicméně doporučuji

Agida
03.11.2019 5 z 5

Skvělá knížka, kterou jsem četla na doporučení a ihned mě vtáhla do děje. Zajímavý příběh advokátky a prokurátora u kterých se mi líbilo jejich věčné hašteření, trocha erotiky (nic přehnaného) a také detektivní zápletka.....doporučuji a určitě si pořídím i další díl Komisaře....

jinbr
29.10.2019 5 z 5

Tak tohle bylo moooc hezké. Dobře rozvinutá zápletka, je vidět, že autorka je z branže. Není tam zbytečně moc popisů, které by neúměrně prodlužovaly. Velmi příjemně mě to překvapilo. Doporučuji

fidáš
25.10.2019 5 z 5

Moc pěkně se četla. Doporučuji.

sasa.vrankova
22.10.2019 4 z 5

Nevím proč, ale trochu jsem váhala, jaká bude kniha od polské autorky. Možná to bylo jen tím, že většinou čtu jen české nebo americké autory. Kniha mi dala přesně to co jsem očekávala - oddych a romantiku. Překvapilo mě, že tam byla i trochu detektivní zápletka. Za mě dobré, okořenilo to příběh. Těším se na další autorčinu knihu, kterou si určitě přečtu.

Evitsa
21.10.2019 4 z 5

Knížka se hezky četla,byla napínavá a pořád jsem si říkala kdy se to v dobré obrátí a ono pořáááááád nic. :-)
Ale ten konec mě tedy upřímně zklamal jak tak to bylo hopem ukončené,škoda.
A to ani nemluvím jak dlouho jsme musely čekat na eknihu!!!

1moniccka
15.10.2019 4 z 5

Bylo to super a bylo fajn ze tam nebilo tolik erotiky nehodilo by se to k tomu. Knizka byla ctiva

1alena1
09.10.2019 3 z 5

Dobře se čte, ale je to červená knihovna současnosti. Určitě si knížka své čtenáře najde.

Kiwicatko
19.09.2019 4 z 5

Tohle me bavilo....neprislo mi sice, ze by tam byla ta eroticka linka jako stezejni, ale mozna i prave proto to bylo velmi ctive. Nekdy je fajn cist vice te bezsexove omacky :)

Anna415
19.09.2019 5 z 5

Kde asi jen začít… no zřejmě takto: Už dlouhou dobu se mi nestalo, že by mě kniha takto pohltila a odmítala pustit. Celou knihu jsem přečetla během pouhých dvou dnů, a to jen po večerech. Už nějaký ten pátek jsem měla problém, že jsem nemohla dlouhou dobu najít žádnou knihu, která by mě nadchla, a opravdu mě bavilo ji číst dnem i nocí – a nyní jsem ji našla.

stehlicek
16.09.2019 5 z 5

Velmi příjemné překvapení. Čekala jsem další ze záplavy předvídatelných erotických slaďáků a ejhle - ona je to slušná detektivka/thriller. Lechtivé scény jsou tam jen jako třešnička na dortu. Hodně mě bavily slovní přestřelky mezi oběma protagonisty (kam se hrabe 50 odstínů...) Kniha je hodně čtivá, patří k těm, kvůli kterým obětujete spánek :-) Doporučuju.

bosorka382
15.09.2019 5 z 5

Super,kniha mala vsetko co od takeho zanru ocakavam. A hlavny hrdina mi bol veeelmi sympaticky

pavlikova9332
13.09.2019 5 z 5

Pěkná kniha, četla se mi dobře. A příběh byl napínavá místy zábavná záležitost