Prokurátor - Paulina Świst | Databáze knih

Prokurátor

Prokurátor
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406607/bmid_prokurator-V5x-406607.jpg 4 915 915

Prokurátor série

1. díl >

Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Nestačilo, že přistihla svého muže při nevěře, ale navíc se musela zhostit případu nebezpečného zločince zvaného Šedivák. A co hůř, tento zločinec je její nevlastní bratr, s nímž už hodně dlouho neměla – a nechtěla mít – vůbec nic společného.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Kontrast

Prokurator, 2017

lucakuca
26.09.2020 3 z 5

Erotická pohádka Jak buran k princezně přišel. Taková matematická rovnice. :-) Nejdřív jsou na sebe zlí, pak muchli muchli a klídek. Někdo cizí něco řekl, jsou na sebe zlí, muchli muchli a klídek. Práce, jsou na sebe zlí, muchli muchli a klídek....

Evaho73
20.09.2020 4 z 5

Nedávno išiel u nás v telke poľský seriál Správna Agáta z prostredia právnickej firmy, a táto kniha spolu s hlavnou hrdinkou mi ho svojím obsahom veľmi pripomenula.

Za mňa príbeh hodnotím za celkom príjemné odpočinkové čítanie, kde som uvítala hlavne trochu inú mentalitu postáv, na akú som bežne pri čítaní zvyknutá.

Inak je zápletka v celku jednoduchá a predvídateľná, ako sa to pri žánrovo podobných príbehoch často stáva.

Ivca05
14.09.2020 4 z 5

Velmi čtivá oddechová kniha. Určitě si přečtu další díly.

Janík61
24.08.2020 3 z 5

Za mě dobrý, lehce erotický krimi příběh. Na dovolenou super.

mistrikova
16.08.2020 4 z 5

Nechci se příliš opakovat v komentářích pode mnou. Nicméně bych knihu hodnotila jako čtivou erotickou krimi pro ženy. Oddychovka, od které nelze očekávat nějaké bourání stereotypů či hluboké myšlenky. Prostě žánr, kdy hlavní hrdinka je sice chytrá a úspěšná ve svém oboru, ale zároveň naivní a hraje si na emancipovanou. A jak to tak většinou bývá, zamiluje se do typického macha alias klátiče žen, který je unášen v osobním životě pudem a v práci nesnáší buzeraci. Nevím, jestli bych si knihu někdy znovu přečetla, ale jako letní čtení doporučuji všem, které nechtějí nad dějem knihy nijak přemýšlet.

ciaram
04.08.2020 3 z 5

Nevyvážené, i když čtivé, logika věcí se sem tam ztrácela v nerozhodnosti autorky, jestli to má být víc erotika nebo thriller. Pak ale mé zamýšlené hodnocení rozsekal jeden předimenzovaný cholerický agresivní záchvat 192 cm vysokého hovada se zálibou v kickboxu. Tohle prostě ne - ne k ženě.

fifinka8
03.08.2020 4 z 5

Knihu bych označila jako "polských 50 odstínů šedi", avšak se zajímavější zápletkou (tedy alespoň pro mě). Začátek byl trochu kostrbatý, konec zbytečně natažený, ale ve výsledku se mi to líbilo. Bylo to čtivé, mělo to spád...
Při čtení mě však napadla jedna věc: proč jsou hlavní hrdinové "erotických románů" totální cholerici, a hlavní hrdinky se po jedné větě začnou chovat iracionálně? Vypadá to, jako by někdo pro tento žánr vymyslel mustr, kterým se musí všichni řídit. Škoda...

michaella03
01.08.2020 5 z 5

Nikdy jsem tuhle knížku číst nechtěla. Když jsem ji ale viděla v obchodě ve slevě, řekla jsem si, že když je tolik vychvalovaná (a v akci :D) tak že jí teda zkusím taky. A když se mi bude líbit, dokoupím i zbývající díly.
A dobře jsem udělala.
Ze začátku jsem si musela zvykat na autorčin styl psaní, ale po 50 stránkách mi to nějak sedlo a čtení jsem si užívala. Byla to změna a super zápletka, líbilo se mi to.
Jde se dál!

marta14
24.07.2020 4 z 5

Prvních 40 stran jsem byla zklamaná a zvyknout si na styl psaní taky dalo zabrat. Každopádně se mi to pak líbilo. Tedy až na toho náladového Lukasze, který mě jednu dobu fakt naštval. Ta detektivní zápletka to zachránila a já se těším na další díl!

sebemi
22.07.2020 1 z 5

A za mě teda neee. Styl psaní mi nesedl,chlap se tam chová jak naprostý deb..., ženská taky rozumu moc nepobrala a ten konec bože, to už jsem fakt nedávala :D Chlap pronese jednu větu, která nemá význam vůbec a ženská mu udělá papa a já musela číst dalsich xstran než se konečně zase dali dohromady. Za mě utrpení!

Janiss_89
21.07.2020 5 z 5

Asi bych tomu nedala štítek - erotický román - ale spíš eroticke krimi. Ani by mě nenapadlo si to přečíst, ale dvě kolegyně mi to doporučily, a tak jsem se do toho pustila. Mě to teda bavilo hodně. Napínavé, poutavé a zase něco jiného. Což fakt oceňuji.

Red-haired
19.07.2020 3 z 5

Na začátku příběh vypadal slibně, ale když se vám zprotiví hlavní postavy, to se jim pak těžko fandí. Knihy z právnického prostředí moc nečtu, takže jsem se docela těšila na zpestření, ve výsledku se ale žádné velké wow nekonalo. Že by to mezi hlavními hrdiny nějak zvlášť jiskřilo, jsem také nepociťovala, navíc byl hlavní hrdina v chování k ženám (odpusťte mi ten výraz) strašné hovado a krásně to završil scénou, kdy chtěl svou milovanou fyzicky napadnout...
Jedinou zajímavou postavou byl paradoxně psychopat Šedivák, který v příběhu hraje roli záporáka, a určitě bych uvítala, kdyby se objevoval častěji, protože tohle byla stejně lepší love story. :D
Ve výsledku se jedná o opravdu průměrnou knížku, někoho může nadchnout víc, ale já se k ní už určitě vracet nebudu

Knihomol.ka
19.07.2020

Bože to je ale brak!!!

Pitraska
16.07.2020 3 z 5

Zkusila jsem nový žánr a ono to vůbec nebylo špatné. Provázanost příběhu mě moc bavila. Pohled ženy a muže mi přišel jako dobrý nápad. Prostě drama, chtíč, napětí, sex, humor. Nebudete se nudit.

Pajule35
14.07.2020

Jako ficak, lepší jak 50 odstínů.. Přečteno za 24hod. Jdu hned na další díl..

Pralinka1910
11.07.2020 4 z 5

Polska autorka boduje! Asi tím, ze píše o prostředí, které sama dobre zná a je velmi dobrý vypravěč. Jen těch cigaret by mohlo být méně a nemám rada agresivní rysy chování u mužů. Nicméně břitký příběh jsem zhltla za dva dny dovolené.

NicaCola
09.07.2020 5 z 5

Tak tohle bylo super...

astra3
05.07.2020 4 z 5

Takový jednodušší příběh na víkend. Hlavní postavy sympatické. Občas krkolomné kriminální propojení.

katerina9365
05.07.2020 3 z 5

Tato knížka byla pro mě moc těžká na čtení. Nedokázala jsem se na ní pořádně soustředit. Nijak mě nenadchla. Od autorky si zkusím přečíst Komisař a Podezřelý,snad mě tyto dvě knihy nadchnou vice než Prokurátor

Petriii
04.07.2020 5 z 5

Tak tohle můžu :) chvíli mi teda trvalo než jsem si zvykla na časté výměny postav,ale pak mě to začalo o to víc bavit,vidět každou tu akci z obou úhlů. Erotika byla tak akorát,klidně bych ji tam brala víc,hlavní postavy se mi fakt moc líbilo,takže ta vášeň mezi nima byla super :)