Prozrazení
Sam Hayes
Nina Kennedyová, šťastně vdaná matka patnáctileté Josie, slaví úspěchy v životě i v povolání. Skrývá však tajemství z minulosti a po sérii podivných nehod se začnou naplňovat její nejhorší noční můry...
Wow.. tak téhle knize není co vytknout. Bála jsem se číst dál !! Tři příběhy, které spolu souvisí tak, jak by snad ani ze začátku nikdo nepředpokládal...
Prozrazení je naprosto skvělá kniha, která je správně zašmodrchaná! Celou dobu, co jsem jí četla, jsem byla napnutá a čekala, co přinese další stránka. Při hodnocení jsem ubrala jednu hvězdu za konec, který byl už hódně přitažený za vlasy..
Kniha je jako zašmodrchané klubko uzlíkaté příze. Snažíte se najít správná vlákna, pochopit množství a strukturu uzlíků a získat novou přízi. Jenže i když se vám to podaří, zisk není bezvýhradný. Zůstalo nebezpečí nových uzlíků a snížená pevnost i odolnost. Celkový dojem : ne každý přivítá tolik šmodrchů a ne každý má trpělivost se v tom klubku hrabat. I já bych přivítala trochu střízlivější a méně záhadnou ukázku, kde všude číhá nebezpečí.
Kniha se četla skoro sama, děj měl spád, konec byl řešen vskutku originálně. Vřele doporučuji přečíst, nudit se rozhodně u této knihy nebudete.
Po dlouhé době poutavá kniha, kterou jsem nemohla odložit a nemohla se dočkat rozuzlení:-)Pro mne jedna z nejlepších knih, co jsem v poslední době četla, a že jsem toho četla hodně:-)Zajímavě napsané a šokujících zvratů je tam hodně.
Co se týče příběhu, spisovatelka má hodně bujnou fantazii, ale rozhodně mu to neubere na zajímavosti a celkovému napětí. V knize se hodně přechází různými časovými liniemi a přesto člověk nestrácí nit a se zájmem hltá každičkou stránku, aby už se konečně dozvěděl co mají ty tři ženy společného. Určitě stojí za přečtení.
Naprosto precizní psychothriller pro milovníky tohoto žánru, kniha za 5 hvězdiček, jak jsem začala číst, nechtělo se mi odcházet od knihy, jak tu bylo řečeno, v půlce tušíte jak to spolu souvisí, nečekaný závěr, velice doporučuji
Nevím jak přesně hodnotit tuto knihu, konec mi přišel už tak moc zamotaný, skoro jako v americké detektivce, ale zase na druhou stranu jsem ji včera dočítala až do půlnoci a nemohla jsem se odtrhnout.
Opravdu by na manželovi za tolik let nic nepoznala ?? No ale možné je asi vše, projít bych si něčím tak příšerným projít nechtěla..
Dobrý román, s trošku smutnou zápletkou. V příběhu se stupňuje napětí a spěje k překvapivému konci.
Nemám ráda vyhrocené a (zbytečně!) dramatické závěry... nicméně jde o dílo zajímavé a velmi dobře čitelné, které jsem si až na na posledních pár stran vychutnávala plnými doušky.
Začátek,trochu zmatený,než si to člověk dá dohromady,ale konec je neuvěřitelný!
Supr kniha a perfektní příběh až z toho mrazí!
Chvilku mi trvalo než jsem se v těch 3 příbězích zorientovala. Pomalu mi to začlo docházet a konec naprosto šokující. Skvělá kniha, stojí za přečtení.
Výborně se kniha četla, i když jsem raději četla pečlivě, ať mi něco neuteče... :-))) překvapivý a šokující závěr...asi od poloviny jsem si říkala, jak to asi dopadne, ale závěr byl úplně jiný...super psycho...
Knížka byla dobře napsaná, dost dobrý psychothriller. Z počátku se celá knížka jeví, že v ní vystupuje více osobností se svými příběhy, a ne jedna žena "tří životů". Člověka zamrazí, co se všechno děje ve společnosti a co lidi nevidí...
Podobné příběhy jsou velmi čtivé, tento mezi ně patří také. Četlo se dobře, nemohla jsem se dočkat konce a ten byl dost překvapující. Je hrozné, že když jde o zneužívání dětí, je do toho zapojena často církev, spousta vysoce postavených osob, i z řad policie, která je ještě kryje...Hnus.
Skvělý psychothriller, který mě dostal do kolen. I když jsem už v poslední třetině věděla, jak to asi bylo, přece jen na mě čekal překvapivý a šokující závěr.
Kniha nebyla špatná. 3 dějové linie mě trochu mátly, pak se zbytečně dlouho čekalo na pointu a závěrem mě dostalo téma. Sexuální zneužívání dětí v dětském domově není opravdu nic co by bylo napínavé a lákavé. Smutné a nechutné, pro mě odpuzující. Na druhou stranu musím uznat, že autorka si musela dát práci a dílo bylo propracované. Nicméně nic pro mě :-( určitě bych knihu už po druhé číst nechtěla.