Odvrácená strana půlnoci
Sidney Sheldon
Půlnoční série série
1. díl >
Krásná Noelle prožije bouřlivý milostný vztah s americkým pilotem Larrym, který ji svou láskou a slibem manželství úplně okouzlí. Jenže ten ji po krátkém bouřlivém vztahu beze slova opouští. Noelle je rozhodnutá svého svůdce najít a pomstít se… Stane se vynikající herečkou a pečlivě si vybírá muže, kteří by jí mohli přivést na stopu bývalého milence.... celý text
Bohužel zásadní chybou bylo se neinformovat a přečíst si jako první Vzpomínky na půlnoc.... No co už se mnou :-) Každopádně kniha byla opět luxusní, jak už to u Sheldona bývá. U většiny jeho knih mám také po přečtení pocit prázdna. Zde tomu tak nebylo, páč mi nikdo z hlavních hrdinů k srdci nepřirostl. Ovšem charaktery opět vykresleny bezchybně .
Celý komentár by sa dal zhrnúť do jedného príslovia: Kto druhému jamu kope, sám do nej padá. Aj s pomocou podvodných advokátskych praktík.
Aj keď pri druhej časti (Vzpomínky na půlnoc) sa píše, že je voľným pokračovaním, jednoznačne knihy na seba nadväzujú a jedna bez druhej je ako vták bez krídel.
Zajímavé, on ani jinak psát neumí. Rozuzlení až na posledních stránkách . Líbilo se mi to . A umí to navíc moc hezky napat. Je to Pan spisovatel . I když toho napíše hodně, tak jsou to kvalitní příběhy, vždycky mi něco přinesou.
Spolu se Vzpomínkami na půlnoc naprosto dokonalé. Když jsem obě knihy dočetl, byl jsem zklamán, že už je konec, což se mě u sheldonovek stává velmi často.
2011 | Pokud přijde zítřek |
1998 | Dokonalé plány |
2002 | Odvrácená strana půlnoci |
2013 | Hněv andělů |
1995 | Nic netrvá věčně |
Naprosto skvělá. Od začátku do konce udržuje čtenáře v napětí. Nutí ke čtení a nedá se od ní odtrhnout. Přesto, že jsem ji četla s odstupem času podruhé, nedá se ji nic vytknout. Prostě nemá chybu.