Reportér
Sandra Brown
Krimipříběh Dawsona Scotta, uznávaného novináře, který se nedávno vrátil z Afghánistánu. Dawson Scott, uznávaný reportér, se dozvídá od svého informátora z FBI, že se objevily nové informace o případu, který začal už před čtyřiceti lety. Když se noří do případu, stále víc mu záleží na mladé vdově Amelii, která je s tímto případem spjatá. Pak je zavražděna chůva jejích dvou malých synů a dochází k překvapivému obratu… Napínavý i vášnivý román je příběhem o lžích, které říkáme sami sobě, abychom přežili, a o nemožnosti skutečně uniknout své minulosti.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
Deadline, 2013
Mám tuto autorku velice ráda. Její knihy jsou napínavé a zároveň romantické, zkrátka pro ženy. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě.
Jediné, co mi příliš dobře nesedlo a za co ubírám jednu hvězdu, byla první sexuální scéna. Připadala mi tzv. "nahrubo" naškrábaná a v celkovém kontextu působila jako nedotlučený hřebík v plaňkovém plotě, který krásně lícuje. Prostě mi tam tak nějak divně trčela :-)
(SPOILER) Opět autorka nezklamala..mám její knihy ráda a vždy se k nim s radostí vracím..chvílemi sem při čtení kroutila hlavou, že se něco takového může dít..jak může někdo být tak ovládaný svým otcem, že je schopný zabít i svou bývalou manželku, se kterou má dvě krásné děti..nicméně to aspoň vylepšovaly scény s Dawsonem..příjemné čtení
Opět kvalitní detektivní příběh plný překvapivých zvratů a k tomu romantická linka. Tahle kniha se četla opravdu výborně. Dawsona jsem si i s jeho problémy zamilovala a Amelii s oběma syny si také oblíbila.
Příběh je skvělý. Opravdu si čtenář cca v půlce myslí,jak na všechno kápnul, ale i tak ho kniha táhne dál a dál. A nakonec se ukáže, že je to vlastně trošku jinak.
Nevěřila jsem, že kniha opravdu může být tak dlouhá - děj se nezdál tak zamotaný, ale autorka překvapila a skutečně to dokázala natahovat pořád víc. Konec byl pro mě skutečně velkým překvapením, trochu se proklínám, že jsem si nespočítala všechny ty roky. Možná by mi pak došlo, že na Jeremym něco nesedí, ale jsem ráda, že jsem si mohla to napětí užít naplno.
V polovině jsem si myslela, ze všechno vím :D ale jako vždy Sandra B. překvapila a cele to bylo nakonec úplně jinak. Tohle mě na jejich knihách opravdu baví. :)
Super napínavý příběh, ze začátku pomalejší rozjezd, ale pak vás to úplně pohltí a odrovná! Dobrý poměr mezi krimi a romantikou, hlavní postavy jsem si zamilovala, určitě doporučuji.
Tato autorčina kniha mne nejdřív lehce nudila, než se děj rozjel. Ale potom to byla opravdová jízda jak na horské dráze! Většina postav je sympatická, což je velké plus ;-). Dawsona a Amélii jsem si oblíbila hned na první dobrou. A to, jak je příběh vystavěný - střídá se v něm napětí s volnějšími a dokonce i romantickými momenty, je prostě dokonalé. Autorka psát umí, jak jsem se přesvědčila také u jejích předchozích knih, takže pokud se čtenář do nějaké její knihy ponoří, tak už není úniku :-). Zde mi bylo hodně líto nejen Fiony, i když její volba byla dobrovolná, ale i dalších zmařených lidských osudů (a životů). Nechci však toho prozrazovat moc, kniha má nakonec poměrně dobrý závěr - a to je nejdůležitější...
Po nějakém čase jsem opět sáhla po knížce od Sandry a musím říct, že jsem byla nadšená. Romantický příběh s nádechem krimi. Závěř byl určitě jedno velký překvapení a no a Bernie??? tak toho jsem odhalila správně...pěkná odděchovka, která stojí za přečtení.
V noci na dnešek dočtena. Nemůžu jinak, než souhlasit s předchozími komentáři. Bernie nepřekvapil, místy se dal děj předvídat, ale i tak moc dobře napsaná detektivka.
Knihu jsem přečetl během pár dní, kolikrát jsem se od ní nemohl odtrhnout. Hlavní hrdina je svéhlavý švihák a občas překvapí svým chováním, které se nicméně ukáže správné.
Velice dobře čtivá kniha. Detektivní zápletka mě upoutala a některé dějové zvraty jsem opravdu nečekal. Jediné negativum pro mě byl romantický patos, který mi připadal nucený. Kdyby ho autorka vynechala, ději by to neuškodilo, spíš naopak. Ze slušného thrilleru se stala červená knihovna.
zase skvělá knížka od sandry...mám ráda její knížky s detektivní zápletkou, takže jsem byla zase napnutá jak kšandy...
Upřímně jsem si myslela, že Skryté zlo a Skandál od této autorky již nic nepřekoná. Každopádně po přečtení této knihy budu muset zvažovat, která u mě zvítězí. Ano ... je to typická kniha od této autorky. Tedy čtivá se zamotaným příběhem a opepřené trochou romantiky. Člověk jen napnutě čte a nemůže se dočkat konce, jen aby věděl, jak to dopadne.
Jednu knihovnu doma mám plnou knih, které čekají, až mě potěší. Román Reportér patřil mezi ně. Konečně došla na tuto knihu řada a moc se mi líbila. A potěšila mne. Jak jinak, vždyť ji napsala má oblíbenkyně :-). Napětí se střídalo s romantikou a všeho bylo tak akorát. Možná, že jsem málo kritická, ale já mám Sandru Brown moc ráda.
Výborná kniha. Romantika propojená napětím, detektivní zápletka, vše úžasně autorkou propracované a třešničkou jsou prokládány úryvky z Deníku Flory, které doplňují celý děj této knihy. Při jejím čtení cítíte radost, bolest, strach, ale i šumění moře.
americká literatura thrillery napětí romantika
Třetí kniha od Sandry Brown, a pořád to není ono, nemůžu tomu přijít na chuť a něco mi tam vždycky chybí. Jinak příběh byl fajn, ale že by mě to nějak strhlo, tak to se říct nedá.