Reportér

Reportér
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310296/mid_reporter-Cig-310296.jpg 4 433 433

Dawson Scott, uznávaný reportér, se doslýchá od svého informátora z FBI, že se objevily nové informace o případu, který začal už před čtyřiceti lety. Ví, že by z toho mohla být mimořádná reportáž, a když začne zkoumat okolnosti, upoutá ho mladá vdova Amelia, která je s tímto případem spjatá. Pak je zavražděna chůva jejích dvou malých synů a dochází k zásadnímu obratu. Dawson se pouští po stopě unikající zločinecké dvojice a odhaluje překvapivé tajemství… Napínavý i vášnivý román je příběhem o lžích, které říkáme sami sobě, abychom přežili, a o nemožnosti skutečně uniknout vlastní minulosti.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Deadline, 2013

BiancaB
02.02.2018 3 z 5

Je to má první kniha od této autorky, trošku jsem bojovala s tím, že jsem se nemohla zhruba celou první třetinu pořádně začíst. Tempo bylo takové pomalejší a nějak mě nic nenutilo číst dál. Naštěstí pak přišel zlom a děj se rychle posouval dopředu. O překvapivé momenty ke konci opravdu nebyla nouze. Celkový dojem z knížky je kvůli nevyváženosti za tři hvězdičky a ráda si od autorky přečtu další knihy.

lifeoptimist
18.11.2017 5 z 5

Skvělá.......opravdu výborně vymyšlené, luxusní zvraty a překvapení na strhujícím konci. Můžu jen doporučit a určitě si přečtu další knihy autorky. Moc se mi líbila

konicekbily
04.11.2017 4 z 5

Profesionálka v psaní thrillerů i slaďáků nezklamala a namíchala nám plnokrevný román s důkladně popsanými postavami a prošpikovaným dějem. Některá jednání hrdinů je nelogické, ale od toho jsou fikce, aby nás přinutily (ty fikce), se nad tím zamyslet. Ale úplná špička autorky to asi není.

jankaander
30.10.2017 5 z 5

Doporučuji......

jluky
29.10.2017 5 z 5

Kniha splnila všetky moje očakávania, Sandra Brown v najlepšej forme.

ArwenAragorn
15.10.2017 5 z 5

Pro mě je to spíš taková oddechovka, ale pořád velice povedený román, kde není nouze o napětí, je tam dobře vystavěná zápletka a k mé spokojenosti tam není zase až tak moc romantiky, kterou zrovna nevyhledávám.U Sandry Brown jsem ochotná nějaké ty vášnivé scény ustát, pokud si příjemně počtu.

mišák1262
15.10.2017 5 z 5

opět mě kniha nezklamala.....autorku mám velice ráda píše moc hezky detektivka s romantikou dohromady autorce to velice sedí. A pro mě krásně čtení...

simika
05.09.2017 4 z 5

Sandra Brown v té nejlepší formě. Soustředí se spíš na detektivní příběh než na milostnou linku a to jí i příběhu svědčí. Překvapivý, i když trochu překombinovaný závěr. Ale rozhodně čtivé a dobrá oddechovka.

zuzepka
28.08.2017 5 z 5

Po delší době kniha,která mě vtáhla do děje od první stránky a svým dějem splnila očekávání.

Danago
23.08.2017 4 z 5

Sandra Brown mě opět nezklamala. Dokázala napsat velice napínavý a zárověň vášnivý román, tak jak to umí jenom ona. Příběh je o lžích, které říkáme hlavně sami sobě, abychom mohli dál žít. O tom, že nejde uniknout vlastní minulosti. Knížka je velice poutavá, napínavá, akční. Nemohla jsem se od ní vůbec odtrhnout. Opravdu dobrá detektivka pro ženy, ta trochu červené knihovny je v každé knížce od této autorky. Já doporučuji.

SelenaDemi428
19.08.2017 5 z 5

Opět mě knížka od této autorky nesmírně vtáhla, dnes jsem přečetla skoro 200 stran, snad každá kapitola skončila dost zajímavě a musela jsem vědět jak to bude dál. Bylo tam hodně zvratů, což jsem ocenila. Nemůžu se dočkat, až se dostanu k další knížce od této autorky.

alfinha2321
08.08.2017 4 z 5

Docela dobrá detektivka s geniálním zakončením. Takový dějový zvrat jsem nečekala.

shay
18.07.2017 5 z 5

První kniha, kterou jsem od autorky četla. Ze začátku mě moc nebavila, ale dočetla jsem ji až do konce a jsem za to ráda. Děj se tak zvrtnul, až jsem se divila. Za mě spokojenost :)

Luciska13
09.07.2017 4 z 5

Dobrá kniha, ale po Skrytém zlu to pro mě bylo trochu zklamání. Nezačetla jsem se tak, jako u něj. Příběh byl hezký, napínavý, trocha té romantiky, která k autorčiným knihám neodmyslitelně patří a nečekaný zvrat na závěr. Opravdu dobrá kniha, ale v porovnání s předchozí dávám pouze čtyři hvězdičky.

MelodyFox
30.06.2017 5 z 5

Sandra Brown mě baví. Taková moje oddychovka. Mám ráda její romantické zápletky a způsob, jakým se pomaličku rozmotává děj a vyústí v nečekaný závěr. Reportér se mi moc líbil.

Dousabel
29.06.2017 4 z 5

Velice slušná detektivka, která mě moc mile překvapila. Nemám moc ráda romány pro ženy, což je kategorie, do které je kniha zařazena, takže jsem raději moc neočekávala a po dočtení ten štítek "román pro ženy" moc nechápu:) Thriller, který nemá žádná hluchá místa, výborně se čte, i když je děj trochu předvídatelný, jsou tam momenty, které mi opravdu vyrazily dech :) A ta trocha té "červené knihovny" se dá vydržet :D

amysa
28.05.2017 4 z 5

Zajímavá zápletka, napětí, jiskření... to je zase Sandra, tak jak jí mám ráda... Erotické pasáže mohla klidně i vynechat, nějak mi tam tentokrát moc dobře nepasovaly, ale to bude asi jen můj osobní pocit a je zkrátka znát, že už u mě kriminální příběhy pomalu, ale jistě, vítězí nad romantikou...

kozisek1
13.05.2017 3 z 5

Pokud autorka nemíchá žánry- napětí a vztahy , které jsou mnohdy moc až přehnané, je to ke čtení. Pokud se drží jednoho či druhého,ok.

Channach
03.05.2017 2 z 5

Ráda bych napsala, že knihy Sandry Brown doporučuji k přečtení, protože tomu tak vždycky bylo. Ale tohle nejde. Jisté aspekty mě šokovaly, vryly se do mě a tím víc mě rozčiluje, že vynikající potenciál nápadu a momentu překvapení byl utopený ve změti zbytečnosti, nesmyslnosti a odfláknutosti. Více v mé recenzi v záložkách.

SimonaP
29.04.2017 3 z 5

Nic moc, spíš nuda.Trošku napětí na konci, ale to mi nějak nestačí na označení bestseler.

americká literatura thrillery napětí romantika

Sandra Brown
americká, 1948