Políbená měsícem

Políbená měsícem
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222658/bmid_polibena-mesicem-222658.jpg 4 65 65

Revenanti série

< 2. díl

Po porážce Luciena, vůdce temné odnože revenantů, se zdá, že lásce Kate Mercierové a Vincenta Delacroix nestojí nic v cestě. Jak však jejich vztah nabírá na intenzitě, řeší oba zásadní otázku, jak skloubit život smrtelnice a nemrtvého. Vincent jen velmi těžko odolává pokušení obětovat se pro záchranu nevinných lidí. Slib, který Kate dal, totiž znamená nechat tyto lidi umírat. Na scéně se ke všemu objevuje nový, překvapivý nepřítel a svět revenantů se začíná otřásat ve svých základech. Každý si bude muset vybrat, na jakou stranu se postaví…... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Motto

Until I Die, 2012

Andýsek11
01.12.2015 5 z 5

Kniha Políbená Měsícem byla báječná! Stejně jako první díl téhle senzační trilogie, trochu mě mrzelo, že vztah Vincenta a Kate se „vlekl“ a zůstával občas na mrtvém bodě, ale i přes to to bylo skvělé čtení.
Knížku jsem měla přečtenou za pár hodin a už se nemůžu dočkat na další díl.
P. S. Víte, že v Americe mají mezi 2. a 3. dílem jeden speciální díl Die for Her (Revenants #2.5) z pohledu Julese.
Myslíte si, že vyjde i tady v Česku? Já teda doufám, že ano! :D

Markett
06.09.2015 5 z 5

Po přečtení prvního dílu, ze kterého jsem byla nadšená, mě nezklamal ani ten druhý. Upřímně je to velice originální kniha s originálními postavami a dějem. Ale mělo to i své mínusy. Nejenže se děj rozjel až na konci, trošku mě štval takový stereotyp v lásce Vincenta a Kate. Nevím proč, ale úplně se mi zdálo, jakoby ti dva zamrzli na jednom bodě a tam i zůstali, žádné budování vztahu, nic takového. To, že kniha byla taková nepříliš akční na začátku, měla jsem aspoň možnost poznat nové postavy, které mě velice překvapily, hlavně Violette. Knihu rozhodně mohu doporučit, ale myslím si, že nadchne spíš dívky. :)

Už aby bylo pokračování... :)

anibeni
03.03.2015 5 z 5

Skvělé pokračování prvního dílu, které navíc skončí v tom nejnapínavějším okamžiku.... Série o revenantech mne prostě baví...

muchomurka
18.01.2015 3 z 5

Druhý díl mi přišel zdlouhavější než první. Děj se pořádně rozproudil až na konci, na posledních 20 stranách. Oceňuji vtipné momenty, například s Julesem a Ambrosem, ale láska hlavních postav působila šroubovaně, málo spolu interagovali. Celkově tohle téma nabízelo dobrý potenciál, který nebyl příliš využitý. Je to škoda. Uvidíme, co přinese další díl.

KatnissLavender
05.01.2015 3 z 5

Pěkná a čtivá kniha, která se téměř vyrovná prvnímu dílu. Bohužel tu ale chybí pořádná akce a vlastně se skoro celou knihu neděje nic vyloženě zajímavého. Konec mi to ale docela vynahradil, protože byl akční, nepředvídatelný a opravdu hodně mě naladil a nalákal na přečtení dalšího dílu... Kniha mi ale nic světoborného nenabídla, takže zůstávám jen u tří hvězd.

Maragad
01.11.2014 3 z 5

Kniha Políbená měsícem je opět překvapivým dílem, které klade důraz na romantickou linku a právě proto bych knihu spíše doporučila čtenářkám. Oproti prvnímu dílu nás tentokrát nečeká uzavřený konec, právě naopak, budete Amy Plum proklínat a doufat, že poslední díl vyjde co nejdříve.

JanaDor
07.10.2014 4 z 5

Nepříjemně se mi zde připomenulo, proč nemám ráda rozečtené série, které nejsou kompletně vydané. Ten konec…Proč to muselo skončit v tom nejnapínavějším momentu? Kdo to má vydržet, když nevím, kdy bude třetí, závěrečný díl? Doufám, že nakladatelství bude ke mně hodné a já se dočkám co nejdříve. Jinak to bylo super.
Druhý díl si podržel kvalitu prvního. Nadále to bylo čtivé, zajímavé, i když o trochu méně akční. Dít se něco začalo až ke konci. Ale nudné to určitě nebylo.

Amy Plum
americká, 1967