Vytočenej na Maxx
Melanie Moreland
Maxx Reynolds potřebuje pomoc. Jeho práce, dům i celý život jsou v rozkladu. V zoufalství hledá na internetu a chce najmout nového zaměstnance. Čeká, že do jeho firmy přijde chlapík jménem Charly a usnadní mu život. Místo toho se objeví svérázná zrzka jménem Charlyn. Jenže místo aby se mu život zjednodušil, zašmodrchá se ještě víc. Nejenom že je vtipná, ale navíc taky neuvěřitelně schopná, a hlavně – je to žena! Starého mládence Maxxe to vytočí na maximum. Sice ji nemůže vystát, ale taky jí nedokáže odolat. Sex je ve vzduchu… Jak tohle asi skončí?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Revved to the Maxx, 2020
To může být. Odsýpalo to, bylo to vtipné, smutné, a hlavně čtivé. Moc se mi to líbilo. Normální lidé, uvěřitelný děj, rychle to běží. Klidně si to dám někdy znovu.
Za mě jednoznačně nejlepší kniha od této autorky, kterou jsem doposud četla. Hodně se mi líbilo, že příběh vypráví o obyčejných a normálních lidech. Už jsem trochu potřebovala odpočinek od všech těch dominantních milionářů, hollywoodských hvězd a nebezpečných mafiánů.
Příběh jednoduše plyne, bez nějakých větších zvratů, ale přesto nenudí. Především díky vzájemnému kočkování mezi Maxxem a Charly. Konec je přesně takový, jaký se od těchto knih očekává, nicméně i tak vykouzlí úsměv na tváři.
Úžasná kniha, velmi dobře se četla, děj neměl chybičku. Rozhodně doporučuji si přečíst.
Tady nemohu jinak než dát plný počet hvězd...Krásný, svěží ,humorný a sexem nabitý příběh dvou skromných lidi ,kterým život hodil pár klacků pod nohy.
Moc jsem se bavila a příběh si užila od první stránky až po tu poslední.
Rozhodně doporučuji!!!!
Tak tahle kniha měla vše, co si čtenář může přát. Maxx a Charlyn byli oba naprosto úžasní a já nemohla knihu odložit. Určitě jeden z těch nejpovedenějších románu pro ženy / erotiky co jsem četla.
Moc se mi libílo prostředí, do kterého to bylo zasazené a "obyčejnost" hlavních postav. Určitě doporučuji !
Když jsem ve Výměně roli vzala autorku na milost, zkusila jsem to s ní znovu. A dobře jsem udělala, protože se mi tato kniha líbila ještě víc. Jak už bylo řečeno v předchozích komentářích i já musím ocenit, že oba hlavní hrdinové byli v podstatě docela obyčejní pracující lidé s běžnými problémy, kteří vyrůstali v milujících rodinách, a které jen potkala smůla. Pravda, v případě Charly to mělo větší následky, které se ale Maxxovi podařilo bezvýhradně napravit. Celý příběh znamenal takové pohlazení na duši, zvlášť potřebné v této době.
Tentokrát to bylo z jiného soudku než jsme od autorky zvyklé. Bylo osvěžující, když byl hlavní hrdina obyčejný chlap, žádný zazobaný kravaťák s vlastním tryskáčem ....
Tak tohle byla pecka!
Příběh automechanika Maxxe, který vlastně neměl moc štěstí na lidi kolem sebe a jedný zrzavý holky, která se snažila utéct před svým dosavadním životem.
Musím říct, že jsem ani nečekala, že mě tahle kniha tolik chytne. Ale opak je pravdou. Četla se skoro samo, navíc kousavé rozhovory mezi rozmrzelým , protivným Maxxem a sympatickou, milou Charlyn tomu dodávaly ještě něco navíc. Navíc jsem se dost bavila u jejich hry s oblečením a neustálým špičkováním.
Moc se mi líbilo, že to nebylo z prostředí bohatých lidí, nejlépe ještě s firmou na Manhattanu... Ale byl to příběh z vesnické autodílny, kde se široko daleko všichni znají a nemají ani ponětí o tom, jak jedna holka dokáže změnit životy jim všem.
Všem knihu doporučuji!
"Nikoho nemůžete změnit. Buď lidi milujete takové, jací jsou, nebo je nemilujete.“
"Nech ten den odejít. Prostě ho nech za sebou."
Anotace zněla famózně a já se na příběh opravdu těšila a autorka opět nezklamala. Jsem ráda, že se u nás její knihy překládají a jsem zvědavá na další. Na úvod zkritizuju původní obálku. Proč mají tak skvělé příběhy, tak otřesný obálky? Proč sakra? Díky bohu za tu celkem hezkou českou (oproti původní stokrát lepší).
Moc mě bavila hlavní hrdinka Charlyn. Byla temperamentní, pracovitá, správně přidrzlá. Práce ani Maxxe se nebála. V servisu i v domě si uměla poradit. Nečekala jsem, že se seznámí takto, ale super. I když ji Maxx několikrát dal najevo, že mezi nimi nic trvalého nebude i tak se nevzdala. Líbilo se mi, jak ho provokovala tím, co si vzala na sebe i tím co pronášela. Jejich slovní výměny nemají chybu. Větší věkový rozdíl je za mě velké plus. Zbožňuji ho v knihách.
Maxx. Náš starý bručoun a mrzutý mládenec. Věčně nevrlý a podrážděný. Bavil mě od samého začátku. Zrzka mu dávala co proto. Zároveň mu však pomohla jeho život zorganizovat. Přesně takovou ženskou potřeboval. Vtipný bylo, jak mu ve všem připadala strašně sexy a jak ho to vytáčelo. Bylo skvělé sledovat, jak se mu Zrzka dostává pod kůži. Snažil se držet dál kvůli něčemu, co celkem nedávno prožil. Úplně pochopitelné. To, že to ke konci nechal prostě plynout a už s tou přitažlivostí nebojoval se mi líbilo. Byl to správnej chlap, za kterého hovořily jeho činy.
Oblíbila jsem si celé to prostředí. Vesnice a autoservis. Tohle se nevidí v každé druhé knize a bylo to sakra osvěžující. Příběh měl jiskru, vtip a úžasnou chemii mezi hlavními postavami. Musím zmínit sexuální scény. Ty se opravdu povedly. Ze všech autorčin knih, co jsem četla, zatím tady byly nejlepší. Epilog vše nádherně završil a ani nebyl tak přeslazený, jak je obvykle u Melanie zvykem.
Velmi pekna, pohodova, vtipna a dynamicka kniha. Sympaticke postavy so spravnou davkou chemie medzi sebou. A konecne vidiek ako miesto, kde sa pribeh odohraval. Super.
Tak toto byla naprosto úžasná knížka. Moc se mi líbilo, že se děj neodehrává ve městě, ale na venkově. Maxx byl naprosto skvělý, líbil se mi i jeho věk a vlastně všechno jeho chování. Byl to fakt parádní bručoun, ale také skvělý, hodný člověk, kterému bylo dost ublíženo. A ta interakce se Zrzkou... No prostě paráda. Ty jejich slovní přestřelky a to k čemu vedly. No prostě skvělé čtení. Tento příběh se autorce opravdu moc povedl. Přečteno na jeden zátah. U knihy jsem se i dost zasmála. Hlavní postavy byly nesmírně sympatické. Prostě nádhera. Určitě si ji brzy přečtu znovu. Vřele všem doporučuji :).
Po dlouhé době super knížka. Konečně trochu něco jiného než jen prachatý chlap a spousta sexu. Příběh měl hlavu a patu, dobře se četl. Určitě si brzy přečtu znovu
Tohle mě fakt bavilo a krásně se četlo. Je to klasický příběh s jasným koncem, ale po několika knížkách kde je vždy muž neskutečně bohatý a mocný, se mi líbilo že je to z venkovského prostředí a Maxx není milionář. Obě postavy se mi moc líbily, navíc ty jejich slovní přestřelky byly vtipné a sexy. Za mě nejlepší kniha od této spisovatelky.
Taková romantická slaďárna s nádechem humoru. Zamilovala jsem si obě hlavní postavy. Kniha je strašně jednoduchá na čtení a bez větší zápletky. Přečtenou jí máte během chvilky.
Snad všechny knížky autorky jsou psány podle šablony. Ale mě to taaak baví! Knížka je opravdu psána čtivě, tak, že se člověk dokáže vcítit do hlavních hrdinů. Maxx i Charly jsou skvělá výbušná kombinace a rozhodně jeden druhého nešetří. Bavilo mě to a ke knížce se určitě vrátím.
Tak tento príbeh bol pre mňa po dlhom čase úplná lahôdka! :-) Hlavné postavy boli veľmi sympatické, nechýbalo medzi nimi typické iskrenie a provokácia, čo dodávalo knihe šmrnc. Tiež oceňujem, že dej bol zasadený do neobvyklého prostredia autodielne, čím sa autorka vyhla klasickému klišé šéf a asistentka. Práve to bolo vítanou zmenou v porovnaní s tými "kancelárskymi" príbehmi.
Hlavná hrdinka s podrezaným jazykom a chlap "bručoun" sa postarali o mnoho zábavných situácií, takže knihou sa prelúskate veľmi rýchlo.
Kto hľadá milú, vtipnú a iskrivú oddychovku, už ju našiel. ;-)
Vtipny,sexy,nepredvidatelny a měl spád. Příběh ,který mi neskutecne sedl. Hlavní i vedlejší postavy skvělý a co si víc přát?! Doporučuji....
láska humor pro ženy zrada romantika úspěch přátelé ztráta blízkých dílna vášeň
Moja prvá kniha od autorky a musím povedať, že na začiatok to bolo fajn. Určite som z knihy nepadla na zadok. Čakala som na základe vysokého hodnotenia viac. Áno bavila som sa, najprv mi tie Charlynine slová liezli na nervy, ale potom som si zvykla a bolo to celkom zlaté. Ale príbeh v celku nič moc. Mala sexi Zrzka sa snaží skrotiť veľkého zatrpknutého medveďa. Tie ich doťahovačky boli super, hoci na môj vkus toho sexu tam bolo veľa. Štýl autorky mi až tak nesedel, neviem či je to prekladom, ale pôsobil tak zastaralo, ako by to písala staršia autorka. Chýbala mi tam nejaká dráma, možno nejaká hádka, rozchod. Proste kniha bola len o poznávaní a postupnom zamilovaní. Bolo to milé, sladké, ale ľahko zabudnutelné. Obálka mi moc ku knihe nesadla, hodil by sa na ňu starší muž, pôsobí mlado. Kniha fajn, taká oddychová.