Rockové tango
Monika Wurm
Rockové tango série
1. díl >
Někdy se právě ze splněného snu může vyklubat ta nejhorší noční můra. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Sunshine Lawsonová, když se jí po letech podařilo setkat se s jejím zbožňovaným idolem. Jenže sukničkář Damien Shane není jenom populárním rockerem, ale také bezcharakterním ničemou, který nemá respekt před ničím a nikým. Kdo by si myslel, že setkání zrzavé Sunshine a zpěváka Damiena skončí láskou na první pohled, je na velkém omylu. Právě naopak, nenávist, zklamání a vystřízlivění jsou pocity, které si zdravotní sestra a bývalá profesionální tanečnice ze setkání odnáší. Lidé se v životě vidí vždy dvakrát a jinak to nebude ani tentokrát. Damien Shane se po těžké nehodě musí stáhnout do ústraní. Množství operací není ničím v porovnání s tím, že přišel o zrak. Jeho ošetřovatelkou se stává dívka, které kdysi ublížil. Vzpomene si na ni arogantní hudebník? Sunshine je totiž první ženou, která mu nemíní darovat absolutně nic a navíc ho nutí přemýšlet o sobě. Nečekaný konec příběhu vás přinutí zamyslet se nad tím, že v životě opravdu nic není zadarmo. Autorka úspěšného milostného románu Pákistánská princezna.... celý text

Tak to prostě musím okomentovat. Kniha je naprosto klišé jak tady už někdo zmiňoval. Tolik věci zakomponovat do jednoho díla, to se mě zdá už moc, strašně hodně náhod na jednu knihu. Popravdě jsem od této knihy nic nečekala, dokonce jsem ani nečekala, že mě bude bavit vzhledem k poměrně nízkému hodnocení (není to červená barva :-D) a co už sem vůbec nečekala, že mi ukápne slzička nad takovou pitomostí. Já vlastně ani nevím jestli ji doporučuji k přečtení nebo ne, protože je to takový brak, že to ani není možné, ale prostě mě to nějak chytlo :-D

I když je to romantická pohádka na častokrát zpracované téma knížka se mi hodně líbila. Je napsaná poutavě a velmi čtivě. Zatím to nejlepší, co jsem od autorky četla.

Táto kniha je tak plná klišé, ale sakra dobre sa čítala. Jedno klišé za druhým, až sa človek nestíha čudovať, čo všetko sa dá do jednej knihy natesnať , no napriek tomu som bola úplne pohltená dejom a vzťahom medzi arogantným rockerom, ktorý pri nehode stratil zrak a jeho opatrovateľkou/faninkou, ktorá si ho nechce pustiť k telu.

Úžasná kniha, četla se sama, ale pocity smíšené a teď jsem nějaká přepadla.
Na začátku nevinné, poté pocity naštvanosti, které přešly k smíchu a zamilovanosti a vše skončilo tragédii a totálním smutkem. Zatím u žádné knihy jsem nevystřídala tolik pocitů jako u této, vážně mě vzala u srdce... Druhý díl určitě přečtu jedním dechem ☺️
Byl by pěkný film!

Nějak nechápu, proč "spisovatelka", která pochází ze Slovenska a žije o kousek dál, situuje svá díla do vzdálenějších zemí? Jestli to pak má být zajímavější....nevím. No, ale zato dobře vím, že jestli má kniha zaujmout, neměla by být tak pitomoučká a prvoplánová. Lituji, stačilo pár kapitol, a končím. To se vážně nedá číst a snad jen nedospělým dívenkám stačí to, co se hemží na papíře.

Mám smíšené pocity. Jedna moje půlka je nadšená z toho, co v knize všechno bylo. Slepý rocker, který má pěkně pohnutou minulost. Hlavní hrdinka, které provedl hlavní hrdina hroznou věc a ani o tom sám nevěděl. Změnil se kvůli dívce, kterou miloval a ani ji neviděl. Občas mi tam připadalo, že hlavní hrdina ani slepý nebyl. A moje druhá polovina je příšerně smutná z toho konce. Je sice dobře, že mu to pomohlo, ale takováhle cena?! Je dobře, že to není zase happyend, ale zrovna v téhle knize bych happyend chtěla! Nemělo to dopadnout takhle. Proto jsem nemohla dát plný počet. Ale zase se mi líbilo, že byla autorka originální. Musím se přiznat, že jsem brečela jako dítě.

Úžasná knížka, ale ten konec..... dočetla jsem to v noci a celou noc byla naštvaná :D Jako chápu že né vždy musí být happy end, ale tohle...

Neskutečné! Dechberoucí příběh! Asi každá z nás žen jsme jako dívky měly nějakého idola, dá se říct až modlu a když jsem četla tento příběh, tak jsem i v mých 25 letech vzpomínala po čem jsem toužila.... ten konec je vážně neskutečný, brečela jsem, tohle jsem vážně nečekala... klobouk dolů, cítila jsem se jako hlavní hrdinové. Dávám 5 hvězdiček a doporučuji knihu dál.. já sama si přečtu nějakou další od paní Moniky...

Tak za ten skvělý a nečekaný konec jsem musela přidala hvězdičku. Jinak příběh nic moc. Hlavní hrdinka mě nijak nezaujala. Kdo zůstane tak dlouho pannou, je znásilněn a pak se do člověka, který ji tak ublíží zamiluje????

Nesedl mi styl psaní a zdálo se mi, jakoby se autorka snažila kopírovat Moyosovou a její Než jsem tě poznala. V polovině už mi došly nervy, zaklapla jsem a nedočetla. Měla jsem trochu chuť prohodit tu knížku oknem za stupiditu hlavní hrdinky.

Nádherná kniha.Překvapivý děj a ten konec...nemusím asi ani psát,že jsem hrozně brečela...Chci pokračování,kdy bude i tady v ČR?!?

No sakra,takovej konec??? To mě fakt dostalo,čekala jsem cokoli ale tohle,nee. Docela mě to mrzí že to autorka takto zakončila,nevim jestli budu mít chuť do dalšího dílu,po tomto konci:( Škoda jelikož děj mě bavil,sice klasika o napraveném kurevníkovi a k tomu hvězdě,ale bylo to čtive. No až na konec

Musím říct, že takový konec sem nečekala. Měla sem slzy v očích, ale aspoň nějaká knížka, která nekončí happy-endem. Líbilo se mi, jak Sunshine dokázala bojovat s tím, co k Damienovi cítí. Momentálně čtu druhý díl, tak sem zvědavá, co se vyklube z něj.

Tentokrát jsem docela váhala s výběrem této knihy. Nelituji !! Již jsem znala knihy paní Moniky a ona opravdu píše krásně, s lehkostí, má talent. Kdybych byla mladá dívka, pak bych byla z této knihy nadšená. Určitě. Rockové tango je výborná kniha ve svém žánru, jedna z nejlepších. Jen já si ji už nedokázala až tak vychutnat, prožít, i když se mi líbila... Závěr knihy mě doslova pohltil, to žádný čtenář nečeká, moc krásně napsáno! Děkuji, Moniko a těším se na další knihu !

Za mě osobně plná palba bodů - důvod? Ve zkratce velice jednoduchý
1) Nečtu CZ a SVK tvorbu a když se pokusím většinou skončím na druhé kapitole. Jelikož jsem to dočetla až k Epilogu tak za to jedna hvězda.
2) Děj se odehrával v zahraničí s obsáhlou kulturní vložkou takže díky za žádné klišé z Prahy za to druhá hvězda.
3) Byť mi hlavní hrdinka lezla chvílemi krkem a pořád si říkáte kdy se to dozví kdy se to dozví tak ten charakter byl uvěřitelný byť tedy ta Mercy tak uvěřitelná nebyla. Hvězda třetí
a hned dva body za poslední stránky .. kdy jsem se zmohla jen no to si děláš ***** :D protože to jsme vážně nečekali. A jelikož nemusíme navazovat na další sérii tak se mi líbí, že příběh je ukončený a nebude žádné další sdílení jak se Sunshine pere s popularitou atd.
Kniha se krásně čte a opravdu klobouk dole na to, že to je SVK tvorba.

No tak to byla zase pecka. Musím říct, že Monika Wurm nikdy nezklame a její knihy se pro mě už dávno staly sázkou na jistotu!

děj je nereálný, ale i tak se knížka četla dobře a děj mě dokázal vtáhnout...sladké happyendy nemám zrovna v oblibě, ale u této knížky, mě ten konec spíš naštval.

...podle meho nazoru velmi ctiva kniha,dej je sice nerealny, ale je to kniha a v te se fantazii meze nekladou... zaver knihy absolutne necekany, doporucuji!
2015 | ![]() |
2018 | ![]() |