Ocelová princezna
Rina Kent
Royal Elite série
Princezna by neměla sesadit krále. Elsa Řekl, že mě zničí, a přesně to také udělal. Možná jsem prohrála bitvu, ale válka ještě ani zdaleka neskončila. Říká se, že každý převrat začíná prvním tahem. Nikdo se ale nezmínil, že mě král při svém pádu strhne s sebou. Aiden Pokud malá princezna od Steelových chce válku, pak ji dostane. Existuje jen jedno pravidlo: buď moje pravidla, nebo žádná. Jen se nestyď a ukaž mi, co v sobě máš, miláčku. Ocelová princezna je druhým dílem série Royal Elite. Je to temná romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Steel Princess, 2019
Myslela jsem si, že tato série nemá už čím šokovat, ale to jsem se sakra spletla. Tento díl je ještě čtivější a úžasnější než ten první. Ano jde to! Nemůžu se dočkat pokračování série. Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček.
Připravte se na vražedné tempo a nemravné, zvrácené a temné čtení.
Ocelová princezna je lepší tvrdší,odolnější ,upřímnější a konečně si začíná vzpomínat na své dětství, které je pro její toxický vztah s Aidenem zásadní.
Aiden je neodolatelný jako bůh a nebezpečný jako bestie, jeho divoká majetnicknost a nekontrolovatelná šílenost nutí Elisu našlapovat velmi opatrně.
On ví všechno a snaží se Elisu držet při smyslech tím co umí nejlíp a to je sex, tvrdý a spalující.
Oba potřebuji dojít k vytoužené pravdě a odpuštění aby mohli najít to co v životě oba potřebují . A je zřejmé, že to je.... být spolu.
Konec byl opět... Sakradoprčicpráce to snad neeee!!!!
Až moc toxická kniha :( To se i někomu líbí takové jedovaté vztahy? Všichni mi přišli jak psychopati, zcela zbytečného sexu na tři pornofilmy, zajímavý děj na 3 stránky. Trochu normálního chování by knize prospělo.
Vždycky se za tebou vrátím, miláčku. Jsi královna, ne pěšák.
První díl Zvrhlého krále byl pecka a obzvlášť konec naláká čtenáře na druhý díl.
A tak tu teď jsem samozřejmě i já s recenzí na Ocelovou princeznu. Asi to tu nebudu raději moc okecávat, ať vám náhodou něco nevyspoileruju.
Většina knihy se točí okolo jednoho a toho samého. Navíc hlavní postavy své problémy neřeší tím, že by spolu komunikovali. Ne, oni je řeší sexem. Což asi není úplně novinka, minimálně od Aidena nikdo z nás nic jiného nečeká. Není to žádný bad boy, kterého může napravit a přivést na světlou stránku jedna dívka. Stejně jako u Šílené posedlosti, i Aiden je hrozně majetnický, nedovolí Else se přiblížit k nikomu mužského pohlaví, kromě jezdců. On už prostě takový je a bude. Avšak Elsa byla jako na houpačce. Chvíli jsem si říkala jo, budu jí fandit, teď se chová docela rozumně. No, chvíli na to bum a zase jsme sklouzli tam, kde jsme byli.
Koho jsem si tu však docela oblíbila byli právě jezdci. Jsem zvědavá na jejich příběhy. Plus musím zmínit, že nad Ronanovými hloupostmi/hláškami jsem se opravdu bavila.
Posledních cca 100 stran je pak vážně jízda, kdy vás Rina Kent přesvědčí, že další díl prostě chcete číst. Jelikož to co se dozvíte, co se všechno stane musíte vědět jak to dopadne!
Jednoduše dark-bully romance Královská elita není pro každého. Ovšem stojí to za přečtení. A já jdu nedočkavě vyhlížet Zvrácené Království.
(SPOILER) V tomhle díle už se dozvídáme víc všeho. Proč Aiden Elsu chtěl zničit a proč už nechce. Nová postava Knoxe je příjemné osvěžení a začala jsem mít ráda kluky z Elites. A dost by mě zajímalo, co se vlastně stalo mezi Kim a Xanderem. Snad se to všechno dozvíme v závěru trilogie.
U druhého dílu jsem měla z počátku stejné pocity jako u krále. Ale přesto mě to nutilo číst dál. Konečně se příběh někam hnul a nemůžu se dočkat jak se vyvine dál.
IG: Books_by_Dee
Druhý díl je tedy opět o Else a Aidenovi a samozřejmě se tam objevují i jejich kamarádi a příbuzní. Na konci 1 dílu si pro nás Rina připravila cliffhanger, který pomalinku a polehoučku rozklíčováváme v průběhu celé knihy. Nebudu spoilerovat, takže neprozradím, zda jej rozklíčujeme úplně. Ale víte určitě, že je ještě 3 kniha, která se věnuje Aidenovi a Else
Už v prvním díle jsme milovala Elsu, ale tady v tomhle ji naprosto zbožňuju. Máme tady POV jak Aidena, tak i Elsy a dle mě to knížce neubírá na kráse ba naopak. Za mě je kniha o dost lepší než ta první. Máme tady více zvratů, více žárlení, více informací z minulosti a asi i více sexu.
Jak říká Veru z @once_upon_a_book_and_me u Riny člověk nemůže předvídat, protože i když si myslíte, že víte kam míří, ona to směřujeme úplně někam jinam. Je prostě nepředvídatelná a to mě na ní hrozně baví.
Včera jsem po zveřejnění recenze na Zvrhlého krále četla recenze ostatních tady na Bookstagramu a překvapilo mě , že někdo sérii přirovnával k sérii After. Tak jsem jen chtěla říct, že After sérii srovnávat s tímhle?? To je jak srovnávat Oscarový snímek s nějakou trapnou B-čkovou komedií. After za mě fajn, ale Královská elita - boží.
Jestli jste ještě nečetli Zvrhlého krále, tak prostě musíte, jinak se s váma nebudu kamarádit a přestanu vás sledovat Předem ale varuju, že jakmile začnete číst, tak nepřestanete. Bude to jako droga. Ano jsem závislá na Královské elitě a nebojím se to přiznat.
Knížky od téhle autorky mně tak chytly až to není možné. S napětím jsem dál četla, až na to množství sexuálních scén (ale co taky čekat ), skvělý příběh a už aby vyšel poslední díl
Druhy dil jsem zhltla s jednou prestavkou a jsem natesena, jak to rozvine autorka v treti casti, uz aby vysla :-)
Jaaaj bože. No. Tak ako prvý diel, aj tu pokračujeme na štýl Amo Jones a teda toxickým vzťahom medzi Elsou a Aidenom. Tak ako ona, aj my sa dozvedáme odpovede veľmi pomaly a vo veľmi malom množstve, pomedzi to sa to ešte viacej pletie a pletie a pletie... už som mala sto chutí niektoré strany proste preskakovať ale človek je taký napätý pri čítaní a normálne si musí dávať pozor a pomedzi riadky snoriť...a aj tak samozrejme som ostala maximálne prekvapená, znechuteno zaujatá, s názormi meniacimi sa asi každú 10tu stranu. Ono, mne sa vlastne nepáči ani Aiden ani Elsa. Ja som si tam vlastne neoblúbila ani jednu postavu - možno teda Ronana a Kim, ale aj tí majú určite niečo za sebou.. a napriek tomu, to stále čítam a nenormálne chcem vedieť ČO SA TO DOPEKLA STALO???!!! Tie ich matky?? Otcovia?? Bratia sestry tety strýkovia?? Čo dopekla tam dávajú do vody, keď sú všetci padnutí na hlavu?? Okej okej, odprostime sa od reality, pootvorme všetky naše hranice, morálne, mravné, právne, intímne lebo inak sa toto zvládnuť nedá proste. Amo Jones je proste len jedna a toto by sa chcelo tej jej zvrátenosti priblížiť a ako som povedala pri prvom diele, je to taká zlátanina, ktorá ale veľmi motivuje čítať ďalej. Takže čakám na 3. diel. A ak tam nedostanem odpovede na všetky otázky, budem zlá.
Tohle byl příběh, který mě po dlouhé době pohltil a bavil, ale pořád nechápu proč? Když jsi vezmu o čem to vlastně celé je, tak mi to hlava nebere, na druhou stranu je to celé fikce a o tom to je...
Těším se na další díl...
Druhý díl dočten, děj pokračuje přesně tam, kde skončila první kniha. Tajemství jsou zde odhalována velmi pomalu, ale mně se to i tak líbilo. Kniha má opět otevřený konec, takže budu nedočkavě vyhlížet další díl. Autorka opět nezklamala a potvrdila, že umí psát opravdu čtivě.
Druhý díl je slabší. Ještě víc se v tomto dílu zvýraznilo, že se tu prakticky 75 % stran nic neděje, jen pomalu dochází k odhalování tajemství. Ještě více se tu opakují situace, nedorozumění, chování. Trošku se poodkryly vlastnosti dalších Jezdců. Opět by tomu slušelo méně stránek, aby to dostalo větší spád. Sérii ale dočtu. Jsem docela zvědavá na Kimberly a Xandera.
Druhý díl nás opět vrhne do světa plného tajemství a nepředvídatelných postav. Upřímně? po přečtení 1. dílu jsem měla rozporuplné pocity. Kniha byla čtivá, ale ten jejich vztah mě úplně neoslovil. A určitě to není tím dark romance vibem mám přečtené všechny knihy od Amo Jones, a ty si moje zvrácená mysl dost užívala :D
Na pokračování mě výrazně navnadil až konec temná tajemství mě prostě zlákala. A Ocelová princezna? Půjdu proti proudu, ale kniha mě zklamala výjimku tvoří posledních cca 70 stran.
Elsu jsem si oblíbila, stála si za svým a měla jsem z ní pocit, že nebude tak snadno zmanipulovatelná. No, chyba lávky. Tady jsem začala lehce pochybovat o jejím psychickém zdraví :D Kniha má 363 stránek, a z toho na 290 s. se omílá jedno a to samé. Over and over again. Nenávidím Aidna, nechci s ním mít nic společného, miluju Aidna, nemůžu bez něj být. Fůha. A jako bonus - jako hlavní komunikační prostředek tu slouží sex. Well done :D
Autorka píše opravdu čtivě, ale jediné co u čtení udrželo moji pozornost, byly ty střípky minulosti, které nám autorka pomaličku drobila jak drobečky z perníku v Jeníčkovi a Mařence. A taky těch posledních již zmiňovaných 70 stran, které stály za to. Tam se děj hezky rozběhl a chytlo mě to, mělo to spád a samozřejmě opět zvrat na konci. Jen je to za mě trošku málo
Přečtu si další díl? Asi jo, nerada nechávám věci takto otevřené a chci vědět jak to dopadne, ale asi se budu muset obrnit trpělivostí :D
PS: Po přečtení knihy mám alergii na slovo "miláčku" nebo "že, ano miláčku?" :D Celkem by mě zajímalo, kolikrát tam to slovo padlo.
Kniha drží stejnou úroveň jako první díl.. je plná klišé, předvídatelná, ale čtivá, užila jsem si ji a na další díl se překvapivě docela těším
Kniha byla opět stejně nerozhodná jako první díl. Střídají se pocity, že knihu už číst nebudu a nemohu ji odložit. Za mě tedy autorka nechá děj stále dokola opakovat a pak se spustí lavina odpovědí, které si pak člověk ani moc vychutná. Avšak jsem zvědavá na závěr příběhu.
Série pokračuje velmi kvalitně, i když první kniha pro mě byla natolik silná, že druhá už byl přeci jen malinko odvar. Nicméne pořád velmi chutný odvar, co jsem přečetla prakticky na jeden zátah. Konec vás opět naláká, ale pravda je, že už se na třetí díl netřesu tolik jako na druhý. Nicméně autorka by si zasloužila překlad dalších knih do češtiny!
Zamilovala jsem se do této série. Líbil se mi první díl,tak i ten druhý. Celé jsem to zhltala a četla dál až jsem nedokázala přestat. Myslím že jsem se do to silně vžila,že teď na nic jiného nedokážu myslet. Opravdu povedené a nemůžu se dočkat až vyjde v překladu češtiny i třetí díl. Snad nebudeme čekat rok a bude to kratší čekání :)
sex pomsta střední školy rodinná tajemství vyrovnání se s minulostí
2022 | Zvrhlý král |
2023 | Ocelová princezna |
2023 | Zvrácené království |
2024 | Černý rytíř |
2023 | Vláda kráľa |
Už aby byl k mání poslední díl. Tento byl ještě lepší než díl první a ani zde není nouze o překvapení. Doufám, že i ten další díl bude tak zdařilý.