Zvrhlý král

Zvrhlý král
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495899/bmid_zvrhly-kral-HCf-495899.jpg 4 871 871

Royal Elite série

1. díl >

Mám jednoduchý plán. Dokončit školu Royal Elite a dostat se na vysněnou univerzitu. Stačí ale jediný pohled od krále školy a celý můj plán shoří na popel. Jediný pohled a zadusí mě. Jediný pohled a vynese můj rozsudek smrti. Jeho první slova promění můj život v nenapravitelný chaos. „Zničím tě.“ Všechno na Aidenu Kingovi je černé. Černá mysl. Černé srdce. Černá duše. Měla jsem držet jazyk za zuby a přetrpět čas, který mi ještě zbýval. Nemlčela jsem. Udělala jsem neodvolatelnou chybu, provokovala jsem krále na jeho trůně. Ďábla v jeho pekle. A nyní za to zaplatím. Je nebezpečné, když vás Aiden King nenávidí. Ale když po vás touží, je to smrtelné. Zvrhlý král je romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. V Aidenovi žádného hrdinu NENAJDETE. Pokud však toužíte po padouchovi, tak s chutí do toho a vítejte ve světě zvrhlého krále. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Deviant King, 2019

Damonka12
24.12.2022 4 z 5

Kniha, která je opravdu trochu zvrhlá. Hlavní hrdina je opravdu bad boy, ale číst o něm mi ani tolik nevadilo, bylo jasné, že je to jen kniha a že v realitě by to nebylo dobré. A ten konec, jako co? musím vědět, co bylo dál.

syky245
20.12.2022 5 z 5

Tak tohle bylo jedním slovem Boží. Na začátku jsem si sice říkala co to je. Název knížky souhlasí s obsahem. Konec nutí čtenáře počkat si na další díl

badliar_id
17.12.2022 3 z 5

3.5/5*
Tohle byla tedy jízda. Četlo se mi to dobře a rychle, což jsem tedy nečekala.
Rina nás hned na začátku upozornila, že se jedná o dark romanci a hlavní hrdina není žádný princ, který by zachránil spící princeznu, ale spíše by jí uvrhl do ještě většího spánku.
Na bad boye jsem zvyklá, každopádně Aiden mi hrozně lezl na nervy. Občas byl vážně pozorný a laskavý (asi tak jen dvě nebo tři kapitoly), ale jinak jsem měla chuť mu vrazit. Ta jeho posedlost Elsou byla fakt něco.
Elsa byla velice sympatická a snadno jsem si jí oblíbila. Občas jsem jí tedy nerozuměla, ale jinak si myslím, že je to fajn postava. Uvidíme jak se ukáže v dalších dílech.. Nejvíce mě zajímala Elsina minulost a co se jí vlastně stalo. To mě taky hodně drželo při čtení.
A taky vedlejší postavy!! Hned jsem si oblíbila Ronana a Cola. A extrémně mě zajímá příběh Xandera a Kim!!
Elsino kamarádství s kluky bylo fakt pěkný!! Sice to pořád kazil Aiden, ale každou scénku, kterou s nimi měla jsem si hned označila.
O konci ani nemluvím, protože PANE BOŽE!! Nutně potřebuju další díl.. Jsem vážně zvědavá, jak se to všechno bude vyvíjet a co se dozvíme nového..
Nebylo to nic extra (aspoň tedy ten první díl), ale bavilo mě to a konec mě rozhodně nalákal na druhý díl..

Shanib
15.12.2022 4 z 5

Vezmu stranou to, že tohle by v normálním životě opravdu nefungovalo. Ani jeden z hlavních hrdinů není tak úplně v pořádku a takhle vztah určitě vypadat nemá. Nicméně je to pouze fiktivní příběh a kdyby byli Aiden nebo Elsa "normální", tak by to asi moc lidí nečetlo.
Příběh mě bavil. Děj plynul v postatě sám a čekám na další vývoj mezi ústřední dvojicí. Akorát tak trochu zjišťuju, že mě červená knihovna vyhovuje číst spíš v angličtině. Některé české výrazy mě zkrátka tahají za uši.

TVer
13.12.2022 2 z 5

Kniha se mi moc nelíbila.

Jasně, má to být drsné a ne klasická romance a to je ok, ale Aiden je totální psychopat, který by se měl léčit. Pokud se toto někomu líbí, tak fakt nevím. Má to veškeré znaky klasického toxického vztahu, kdy on žárlí tak, že chce zabít každého, kdo by sa na ni jenom podíval a chce s ní trávit veškerý čas a izolovat jí. Následně ji nějak ublíží, protože "ona nedodržela pravidla", které si on vymyslel před 5 sekundami a zůstali pouze v jeho hlavě.

Zráoveň mě udivuje, jak Else nedochází některé věci. Ani ji nenapadne, že by před ní strýc s tetou chtěli něco skrýt i když je to z jejich chování naprosto očividné. Zároveň si nemyslím, že kdyby si jednou za čas dala cheesebruger, tak by v tom momentě padla na zem mrtvá. Připadá mi pouze, že jí její teta chce mít neustále a ve všem pod kontrolou. I když je těte a strýci vděčná, co chápu, tak mi nepřijde v pořádku, že ji nechávají tak dlouho a často samotnou, zvlášť když pracují v jedné společnosti. To nemůže jeden zůstat pracovat přes noc, když už je to potřeba a druhý jít domů a trávit čas s Elsou? Zvlášť, když se o ní tak strašně bojí, že ji nedovolí ani sníst normální cestoviny a v momentě, když jim řekne, že měla noční můry, tak dostanou pomaly infakrt? Takže celá jejich péče mi tam trochu nesedí.

Dále Elsa tvrdí, že Aidena viděla poprvé první den školy, i když si prvních 8 let svého života nepamatuje. Je si naprosto jistá, že se dřív nepotkali. Jak si může být jistá, když si skoro polovinu svého života nepamatuje?? Poslední věc, která mě vytáčela bylo, jak si pořád říkala, že jeji noční můry přece nemůžou být skutečné. Opět, prvních 8 let svého života si nepamatuje, tak jak může vědět jestli jsou to vzpomínky nebo ne.

Další věc je, že "překonává" své strachy tím, že má s Aidenem sex na všech místech, co ji děsí.... vážně?

Něco zajímavého se stalo alespoň na konci, ale nemyslím si, že budu číst další knihu, zas tak mě to nezajímá. Celkově mi kniha moc nesadla a spíš jsem protáčela oči nad chováním jednotlivých postav než žeby mě to bavilo.

Blanka29
12.12.2022 4 z 5

Na zacatku knihy autorka varuje, ze se nejedna o klasickou lovestory. Takze jsem vedela, do ceho jdu, ale i tak se mi spatne ctou knihy o sikane. Musim priznat, ze jsem do pulky knihy mela pocit, ze ji nedoctu a Elsu jsem "premlouvala" aby utekla a uz se nevratila. Ale precetla jsem ji a tesim se na pokracovani :)

eliska2126
11.12.2022 5 z 5

Jako první je u téhle knížky důležité říct, že musíte vědět, do jakého žánru vlastně jdete. Je to DARK BULLY ROMANCE - to znamená, že se zde bude vyskytovat šikana, násilí apod. Než se do něčeho takového pustíte, zjistěte si, co za žánr vlastně čtete, protože za mě není fér odsoudit knihu na základě něčeho, co se vám nelíbilo, ale je to typické pro ten žánr. Ale teď už k samotné knížce.

Já jsem věděla do čeho jdu. Aspoň žánrově. Sledujeme příběh Aidana Kinga, krále Royal Elite school, a Elsy, školní vyvrhelky, na kterou si všichni zasedli. Elsa se mi jako postava opravdu líbila. I přes to, co se jí dělo, byla silná a snažila se zůstat nad věcí, chtěla dokončit školu a dostat se na Cambridge. Aiden byl klasický král školy. A je to přesně ten typ mužského "hrdiny" o kterém vás baví číst, ale doma byste to nechtěli. Je majetnický, extra žárlivý, ale myslím, že jeho city k Else ho kompletně vykolejily.

Jsem zvědavá, jak to s nimi bude pokračovat dál, protože na konci knihy bylo nastíněno nějaké tajemství a jsem přesvědčená o tom, že je Aiden součástí Elsiny minulosti, kterou si ona ale nepamatuje (to ale zjistíme doufám v druhém díle).

Autorčin styl psaní mi opravdu sedl a určitě to není poslední kniha, kterou budu číst. Příští rok vyjde druhý díl a už teď ho netrpělivě vyhlížím.

Vknihách
01.12.2022 5 z 5

Príbeh sa začal šikanou a nebolo to veru žiadne príjemné čítanie. A vlastne, šikana sa niesla okrajovo po celý čas, čo sa mi ale fakt páčilo, bola erotika. Elektrické výboje, erotické napätie a vášeň v tejto knihe hrala prím. Kniha nesie názov Zvrhlý král ale autorka je je jedna(pozor! toto nie je urážka) zvrhlá mrcha! S perfektným štýlom, postavami, ktoré sú svojské, ale dokážete si ich obľúbiť, zápletky nie sú nejaké dychberúce, niektoré však dokážu prekvapiť.Aj keď nerada porovnávam knihy, tentoraz spravím výnimku. Kto čítal Amo Jones a jej Elitní klub králů, druhá polovica knihy Zvrhlý král vám ju isto bude pripomínať. Aspoň ja som mala občas dèja vu pri niektorých scénkach, malo to “elitný vibe”, ale! Rina mi sadla oveľa,oveľa viac. Hlavná postava Elsa(áno, presne tá s kamošom snehuliakom Olafom- sama si z toho robí srandu)bola tvrdohlavý spratek, inteligentná a navonok nebojácna. To sa jej pri šikane zišlo. Sirota, ktorú vychovávali teta so strýkom, bojovala so svojimi démonmi a to nie len na školských chodbách. Hrdinom príbehu bol Aiden. Ako inak sexy, potetovaný futbalista, školský idol všetkých dievčat spolu so svojimi štyrmi kamarátmi.Nie je na ňom ani fň dobrého. Sám sa neraz angažoval v šikanovaní. Vraj kvôli Else a príťažlivosti, ktorej odolával. Z ničoho nič sa to zlomilo?! Toto mi po celý čas vŕtalo v hlave.Ak áno, prečo tak zrazu?!? Neraz sa správal ako magor, no nikdy nie ako romantik, skôr nadržaný majetnícky degeš. Ale presne toto u mňa fungovalo. Spolu títo dvaja tvorili vášnivo- bojovú dvojicu, o ktorej sa čítalo jedna báseň. Viacero tajomstiev hlavných hrdinov sa postupne odhaľovalo, niektoré si autorka nechala na ďalšie diely, tak som zvedavá, nakoľko budú originálne. Záver vás však dostatočne navnadí na pokračovanie.
Čo sa týka obálky,áno,sľubuje horúce scény, ale postavy na obálke rozhodne nemajú 17-18 rokov a to mi na obálkach prekáža. Nie však natoľko, aby to zmenilo moje hodnotenie ;D

barborelka
28.11.2022

Teda to byla blbost, řekla bych že autorka je asi kámoška Jo Amo jeji knihy taky vůbec nepobírám. Hlavní hrdinka přežije smrt rodiců, ztrátu paměti, týraní od školního blbečka co je fascinován její jizvou po operaci srdce a stejne před ním roztáhne nožky ....tsss :-) jediné co mě bavilo, bylo když jí hlavou probleskla vzpomínka co bylo před požárem jinak šílená slátanina

baslerka1
26.11.2022 2 z 5

(SPOILER) Je jedno, jak moc sexy je obálka, jak moc lákavá je anotace, jak moc žhavý je obsah.
King je psychopat. Tečka. Arogantní, egocentrický debil, který nebere ne jako odpověď.
Ano, my holky máme rády zlobivé kluky, ale narovinu - jestli se vám líbí tohle, měli byste najít odbornou pomoc.
Jde o příběh toxického vztahu na střední škole (Al Caponova státní?), kde je hlavní zbraní zneužívání (jakékoliv). Mezi hlavní dvojicí to jiskří (jako když si olíznete prsty a strčíte do zásuvky), ale Chocholoušek by si na nich ovšem smlsnul.

Veve721
25.11.2022 2 z 5

Vlastně ani netuším, proč jsem si pořizovala další román s natěšenou polonahou dvojicí na obálce, když vím, že u mě tato literatura většinou nesklízí úspěch. Ale nadšené recenze zmiňovaly "pořádně temnou romanci" a "drsného mužského protagonistu, který rozhodně není romantickým hrdinou". No pěkný odrb jakože. Sice se do popředí dostává toxický vztah s nesympatickým pitomcem, ale žádné překvápko neočekávejte, jde o další tuctovou romanťárnu s předvídatelným dějem.

Děsně chytrá studentka Elsa dokončuje třetí rok na soukromé střední škole, která by jí měla otevřít dveře prestižních univerzit. Studium je pro ni utrpením, protože ji zbohatlické děcka dennodenně šikanujou. Protože je ale strašně odvážná, nenechá si to líbit. Ani od Aidena Kinga, šéfa kinder mafie. Pak ji ale jednou ve školní zahradě násilně párkrát zmáčkne prso a roztrhne blůzku, což v cudné panně vyvolá nečekaný příval vášně...

A zase tu máme to tolik oblíbené tvrzení "vůbec ho nechci a absolutně nechápu, co mě k němu tak magicky přitahuje". Stostránkové repetativní omílání téhle věty vyústí v nečekaně prozření hlavní hrdinky, že ho vlastně chce. Jak překvapivé.

Pak třeba zmínit problematickou morální stránku, jelikož vztah hlavních hrdinů dalece přesahuje běžné hranice toxicity - šikana, opěvování násilných sexuálních praktik, fyzické napadení, sadismus, chorobná žárlivost,... Sice platí, že proti gustu žádný dišputát, ale mně to teda sympatické nebylo. Nejsem žádná puritánka, ale při čtení jsem tolik protáčela oči, až jsem se reálně obávala svalovice očního nervu.

Přesto je mi líto knihu úplně zatratit. Je psána nečekaně čtivě a svým způsobem jde o originální produkt na trhu. Uznávám, že romance s antihrdinou v hlavní roli může být dobrým způsobem, jak předvídatelný romantický žánr oživit. Nečekanou kladnou stránkou bylo i postupné odhalování minulosti hlavní hrdinky. Autorka by očividně dokázala napsat slušný thriller, pokud by vyškrtala trapné erotické scény a nešvary pubertálních romanťáren. Škoda, takhle jde jen o další tuctovku pro náctileté.

Dela90
18.11.2022 4 z 5

(SPOILER) Elsa má jednoduchý plán, chce dokončit úspěšně školu, aby se dostala na Cambridge. Jenže všechno změní, když hned první den jí král školy řekne, že ji zničí. Od té doby prožívá ve škole peklo. Každodenní šikana je na denním pořádku. Ještě, že má dobrou kamarádku. Jenže pak jednou zůstane s Aiden Kingem o samotě a všechno se změní. On je zvrhlý, jeho mysl i duše je černá a nějakým šíleným způsobem chce Elsu pro sebe. Elsa se brání, nechce být ničí majetek, ale taky má démony z minulosti, které začínají vyplouvat na povrch. Dokáže se mu ubránit? Bude královna nebo pěšec?

Název knížky je naprosto přesný s tím co najdete uvnitř. Aiden King je totálně zvrhlý chlap a král školy. Nehledě na to jméno. Je to surový, manipulativní chlap, který si jde pevně za svým a nebojí se použít své zvrhlé praktiky. Nedej bože, když někdo sáhne na něco co je jeho, to by zavraždil i vlastního přítele.

Knížka je plná tajemství ze strany Elsy, které se dere na povrch její minulost, kterou si vůbec, ale vůbec nepamatuje. Mám jistou teorii, ale tu si nechám pro sebe.

Kupodivu se knížka četla opravdu velmi dobře. Ke konci autorka dost napíná a vy prostě chcete odhalit, jak to je. Jenže ouha, otevřený konec. Vraždím!!! :D Je jasné, že další díl potřebuju číst, byť to bylo zvracené, ale o tom asi knížka opravdu je. Jdete do toho s tím, že to bude tvrdý. Ke konci mě Aiden docela překvapoval, ale no, uvidíme co se bude dít v dalším díle.

Lenka.Vílka
17.11.2022

(V druhé polovině možná trochu SPOJLEŘIM.)
Autorka píše hned na začátku:
"Mé knihy a hlavní postavy nejsou pro choulostivé publikum. Zvrhlý král je romance o středoškolském tyranovi, určená pro zralé mladé čtenáře, a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. V Aidenovi žádného hrdinu NENAJDETE. Pokud však toužíte po padouchovi, tak s chutí do toho a vítejte ve světě zvrhlého krále."

Hned na začátek: nejsem citlivka. Taky poznám rozdíl mezi hrdinou padouchem a debilem. Navíc nechápu, jak může někdo tvrdit, že "bully romance" je jeho oblíbený typ romance. Přijde mi, že tenhle úvod je v knize z jediného důvodu: aby čtenářky, kterým se to líbilo, mohli říkat, že tohle je jediný důvod, proč se kniha nelíbila druhým. Já osobně mám s tímhle subžanru problém, protože nedává smysl. Protože? Není nic víc romantičtějšího, než když se romantizuje špatný chování, je to část vzorce, takže vlastně norma a komu se to nelíbí, je divnej. Protože ještě ani nejsme na straně padesát, a už máme za sebou druhý škrceníčko během šikanování. A ještě nejsme ani na straně sto a už se rozjíždí něco jako pokus o fyzický mučení jako součást šikanování. Ale chlapci se z toho krev nahrnula z mozku do kalhot, takže vlastně předehra. Jsem to ale ťuňťa nechápavá! Takže ta romance je tedy v tom, že jedna strana si to nechá líbit, aby druhé straně udělala radost, aby postupně druhé straně docházelo, že uspokojení není v násilí a ponižování samotném, ale v časem, které spolu tráví, protože to začne být fajn.

"Ve starých čínských knihách o válce se říká, že pokud chcete někomu porozumět, je nejlepší podívat se na věci z jeho úhlu pohledu. Uvažovat stejně jako on. Tohle s Aidenem nikdy v životě neudělám. Zvrácení úchyláci si nezaslouží pochopení."

Ta holka mi byla vážně sympatická. Škoda, že si tenhle přístup neudržela až do konce knihy. Ale jak jsem se dozvídala víc informací, tak mi to začínalo být jedno. Protože ona je Elsa vlastně stejná jako Aiden. Jenom to nevíme hned od začátku. Ale to neznamená, že proto je budu vnímat jako normální a s myšlenkou "Kdo jsem, abych určovala, co je normální?" jako ubohou výmluvou.

Nechci soudit ostatní, co o nich vypovídá, že se jim tohle líbí. Jsem pouze šťastná, že vím, co vypovídá o mě, když se mi to nelíbí. Nemám ráda utlačovaní a sexuální zneužívání. Ale možná bych se na to dívala jinak, kdybych už od začátku věděla, že není důvod, aby mi bylo Elsy líto (teď nemyslím poslední stránky). Ale anotace se mě snažila přesvědčit, že mi jí líto být má. Včetně obálky, kde mám problém uvěřit, že tohle jsou postavy ze střední, ale chápu, že pravda by se asi špatně prodávala. A děj je ve výsledku stejně trapný jako jakákoliv jiná kniha v žánru a úplně nechápu, proč se to neodehrává o pár let později v životě postav. Přeci jen, chovají se, jako kdyby ve svých úchylárnách měli už deset patnáct let praxi. Zvláštní...

Závěrečné zjištění toho, proč se v knize všechno dělo bylo úplně stejně trapné jako třeba v After. A úplně stejně předvídatelné. Velký špatný. Potřebuju to nutně něčím vyrovnat!

petusska01
16.11.2022 3 z 5

Mala som dojem, že som túto knihu už čítala, napriek tomu, že som ju ešte nečítala. Prečo? Lebo L.J. Shen a sága Hriešnici. Lebo Erin Watt a sága Royalovci. Lebo Amo Jones a sága Elitný klub kráľov... Tento príbeh je akási zlátanina týchto príbehov, ktoré som čítala predtým. Takže nič nejako nové mi to neprinieslo. Avšak v konečnom dôsledku sa nesťažujem, nakoľko presne tieto príbehy ma bavia. Elsa je sympatické dievča, ktorá má veľmi tajomnú minulosť a ktorej sa stala nejaká neprávosť, ktorá samozrejme nebola stále odhalená a preto si musím počkať na ďalší diel. Je šikovná, príjemná, kamarátska, príliš milá a tiež aj oddaná a odhodlaná prežiť šikanovanie na škole. Aiden je sexi zvrhlík, zlý chlapec s asi príšerným detstvom, ktorý vládne škole a robí si čo chce. K tomu má partiu sexi kamošov, ktorí fajnovo dotvárajú atmosféru (spoločné dialógy boli veľmi fajn). Viac menej medzi Aidenom a Elsou ide o typickú "romancu", avšak sa tu objavujú Elsine nevysvetliteľné nočné mory a spomienky a na koniec aj "odhalenie". Zrovna tento tajuplný príbeh na pozadí ma zaujal najviac až samozrejme kniha končí a ttreba čakať na ďalší dej. Takže, ak máte radi tieto príbehy, do toho. Ak nie, netreba, sú aj kvalitnejšie príbehy (hore menované).

Lucyk01
12.11.2022 4 z 5

Máme tu další knižní recenzi, tentokrát na knihu ještě přečtenou v září.

Na začátku knihy jsem vůbec netušila, co mám od ní čekat. A možná, že to bylo i dobře. Trošku mě zaskočilo hrozné chování Aidena. Netušila jsem, že to bude až tak drsné. Jelikož já osobně nesnáším šikanu a ani nic podobného, tak mi to trošku dělalo problémy. Proto jsem si musela dávat během čtení mini pauzy. Ale postupem času jsem si jakžtakž zvykla.

Elsa mi byla už od začátku sympatická, ale u Aidena to bylo jako na horské dráze. Jednou jsem ho milovala, po druhé jsem ho nesnášela. A tak to šlo skoro celou knihu. Ale na konci už se jevil v pozitivním slova smyslu. Pak tu byla Kimberly, která mi byla sympatická už od začátku. Byla to kamarádka Elsy, se kterou se seznámila hned první školní den. Kolem její osoby bylo hodně tajemno a záhadno, proto jsem zvědavá na její příbeh. Protože tam bylo pár nevysvětlitelných věcí, které bych ráda věděla.

Skoro všechny postavy mi byly sympatické kromě otce Aidena. Ale asi nejvíc nesympatická postava byla Silver, u které jsem po každé měla pocit, že ji dám pár facek. Silver má i svůj vlastní díl v sérii a lidi říkají, že si ji ještě oblíbím a pochopím. Tak jsem zvědavá, ale asi ji dám ještě jednu šanci, protože chci vědět, co se u ní odehrává nebo odehrávalo.

Nicméně CO TO BYLO ZA TEN KONEC?? Okamžitě potřebuji další díl, protože takhle to snad nemůže skončit. Nechci nic spoilerovat, ale máte se na co těšit. Další díly si určitě přečtu i další série a knihy, které autorka kdy napíše. Její styl psaní mi sedl velice dobře.

Knihu jsem přečetla na jeden zátah a musím říct, že nezklame. Trošku mě mrzí, že pár na obálce nekoresponduje s popsaným párem v knize. Zdá se mi, že pár na obálce je vyspělejší a starší než pár popsaný autorkou v knize a taktéž v mé fantazii. Což je veliká škoda.

Každopádně není to na plný počet hvězd, protože za ten konec si to kniha nezaslouží. A pak je tu ta hrozná šikala Elsy a ta obálka. Jinak všem vřele doporučuji!!!

Elize
10.11.2022 5 z 5

Tak tohle se mi opravdu líbilo, je to prostě knížka na jeden den - ne, že by to bylo tak lehké čtení, ale zkrátka nejde odložit - takhle je to čtivé! Styl psaní mi připomínal L. J. Shen a bylo to prostě super... sexy, zvrácené, temné... a ten konec? Řeknu to tak, byla jsem tak v koncích, že jsem si musela druhý díl stáhnout originál v angličtině, abych se dozvěděla, jak to bude s hlavními postavami dál. Nechci spoilerovat, ale rozhodně je na co se těšit i v dalších dílech - minimálně nás v druhém díle čeká střídavé vyprávění a to mám moc ráda. Rozhodně knížku doporučuji a netrpělivě vyhlížím další díly - protože v originále už jich je několik!

nina3905
09.11.2022 4 z 5

Štýl písania autorky Riny Kent mi pripomínal tvorbu Amo Jones. Knihu som si prečítala a som zvedavá na pokračovanie. Dúfam, že preložia aj zvyšné knihy zo série. Záver knihy zostal otvorený, teda ako vravím na pokračovanie.

Ketfl
09.11.2022 5 z 5

Já tomu musím dát pět hvězdiček, i když ten kluk byl absolutní šílenec. Upřímně, trochu jsem byla v šoku, že se děj odehrává na střední škole. Nepřečetla jsem si totiž anotaci a dle názvu a obálky jsem si prostě myslela, že to bude něco o mafii (třeba na styl Meghan March). Takže jsem byla docela překvapená. Trochu mi to taky připomínalo knihy od L. J. Shen - ta taky umí napsat takové odporné charaktery postav, že by se jeden divil. Ale na druhou stranu mi to přišlo prostě neskutečně čtivé. A ten závěr? Zase si akorát nadávám, že jsem to četla a nepočkala na případné další díly. Protože to zase skončilo v tom nejzajímavějším, samozřejmě. Snad se tedy brzy dočkáme pokráčka.

anna7852
08.11.2022 3 z 5

Ach jo co ten konec zase. Opět v nejlepším když už se to rozmotavalo. A zase cekacka na bůh ví kdy další dil.
Jinak jak uz bylo zmíněno, také mi to připomínalo slabší Amo:)

Peťa2110
08.11.2022 3 z 5

Veľmi rada si občas prečítam nejakú oddychovku mimo svojho preferovaného žánru. Nalákala ma obálka ale hlavne sľubná anotácia. Moje veľké očakávania však kniha nesplnila. Hoci tento "žáner" beriem trošku s rezervou, budem sa opakovať "oddychovo", dajú sa nájsť aj lepšie počiny. Prvý diel série mi prišiel kostrbatý a neuveriteľní, preto s oboma privretými očami u mňa 3z5 hviezd. A budem dúfať, že druhý diel sa podaril o trošku viac (ak sa odhodlám ho čítať kvôli napínavému konci).