Papírová princezna
Erin Watt
Royalové / Royalovci série
1. díl >
Ella Harperová se v prvé řadě snaží přežít. Spolu se svou přelétavou matkou se celý život stěhovala od města k městu, bojovala o přežití a věřila, že se na ni jednoho dne usměje štěstí. Po smrti matky ale Ella zůstala sama… Dokud se neobjevil Callum Royal. Vytrhl Ellu z chudoby a odvezl ji do svého sídla, za pěti syny, kteří ji nenávidí. Bratři Royalové jsou jeden přitažlivější než druhý, ale nikdo ji nepřitahuje tak jako Reed Royal, jenž je však odhodlaný poslat ji zpátky do slumů, ze kterých vzešla. Reed o ni nestojí. Prohlašuje, že Ella mezi Royaly nepatří. Možná má pravdu. Bohatství a luxus. Intriky a lži. Nic podobného Ella ještě nepoznala, a jestli má v paláci Royalových přežít, bude se muset naučit, jak být jednou z nich – a zůstat přitom sama sebou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Paper Princess, 2016
Příjemná oddechovka. Trošku předvídatelná, ale nic to neubírá na její čtivosti. Těším se na další díly...
kniha pěkná a má strhující děj jen nechápu jak mohla být zařazena do literatury pro děti když je tam tak velké množství erotiky a vulgarizmů !!!! to bych svým dětem nikdy číst nedala.
Cetla jsem o tehle knize i dost negativnich komentaru...Mně se ale kniha dost libila. Ma dobry dej,ale konec... Je dobre,ze ho autorka nechala fakt hodne otevreny,takze si velka vetsina ctenaru proste musi precist dalsi dil...Ja patrim mezi ne a opravdu se na dalsi dil tesim...
Kniha byla čtením, které mě ze začátku příliš nepobavilo, dokonce ani nezabavilo. Spíše se jednalo o výzvu pro mě, kolik stránek od začátku přečtu. Kniha mě neoslovila, protože začátku se jednalo o téma POPELKA. Poté se kniha předělala na knihu zajímavé pojednávání o skutečném životě a předsudcích společnosti. Šlo o román ze střední školy, tedy bylo to docela obvyklé a nejednalo se o žádnou raritu. Autorka se na konci knihy dostala do přílišných podrobností, ve kterých se jednalo o témata v tajné místnosti naši společnosti a mládeže, pokud víte co myslím. Kniha ve mě zanechala dojem odpočinku a zároveň čilosti.
příjemné oddychové čtení. Svižné a má to spád. Spousta tajemství, která Vás nutí se těšit na odhalení. Poslední kapitoly snadno nalákají na čtení dalšího dílu.
PÁNI !!!
Zbožňuji tyhle autorky,ale čtení této série jsem dlouho odkládala.Nezaujala mě ani obálka ke knize a ani mě nějak neupoutala anotace-princezna, palác...oproti předešlým sériím z hokejového prostředí asi nic pro mě.Ale co, nakonec je to přece Erin Watt a ty skvělé komentáře..
Tak jsem tedy začala.Bylo to tak úžasně čtivé, poutavé, energické a vtipné.Ella byla sympatická, milá a něžná dívka.Reeda jsem postupně začala taky zbožňovat.Líbilo se mi to neustálé popichování a jiskření mezi nimi.
Skvělé čtení a teď jsem ráda, že mám všech pět dílů a můžu číst jeden po druhém.Navíc ve druhém díle střídavý pohled Reeda i Elly, což je ještě lepší.5*-jak jinak.
Jako bych znovu četla serii Rosemary Beach.. Tím že moc nečtu anotace tak většinou nevím do čeho jdu.. Viděla jsem jen ohlasy jak je to super knížka tak jsem to zkusila a nestačila jsem zírat.. Tohle jsem nečekala někdo mi měl říct o těch sexy řadách možná bych si to pak nebrala do práce na noční :D Je to čtivé úplně jsem tomu propadla a přečetla to na jeden zátah.. Určitě při téhle knize přijde člověk na jiné myšlenky..
Konečně se nějaký příběh odehrává v jiným kontextu, než jen sexuálním. I když to tam je samozřejmě taky, ale jde tam i o další věci. Po dlouhý době klidný a odpočinkový čtení.
Jo, tohle bylo dobrý. Po všech thrillerech a detektivkách, který mám za sebou to byla krásná oddechovka. Je to čtivý, ale má to strašně moc nedostatků. No, prostě je to taková pohádka, ale i tak mě to moc bavilo. Konec byl hodně, hodně otevřený a já si určitě přečtu i další díl, protože mě jednoduše zajímá, co bude dál.
Jediný, čím jsem byla dost překvapená byl popis sexuálních scén. V knihovně jsem tuhle knížku našla v dětským oddělení :D Po přečtení bych ji možná zasadila mezi 50 odstínů, protože některé ty popisy...noo
Ten konec jsem nemohla rozdýchat . Celkem mě naštvalo,že to končí zrovna takhle . Knížka se čte sama za den jsem ji celou zhltla a vrhla jsem se na další díl.Za mě pět hvězd.
Jako vážně? Takový konec? Čelist jsem měla až na zemi a zapomněla jsem dýchat.... Původně jsem si myslela, že je knížka úplně o něčem jiném, ale nakonec jsem byla ráda, že je to tip, co se čte rychle a můžete úplně vypnout od starostí a příjemně se odreagovat lehkou četbou... Ale ještě jednou...takový konec? :-O
Téhle knize bych dala 2,5 hvězdiček, jako průměrné. Na knihu jsem se moc těšila, protože byla vychvalovaná, ale po pravdě mě ani moc nezajímalo, co se tam stane... Žádnou postavu jsem si úplně neoblíbila a další díl si asi nepřečtu. Každopádně to nebylo zas tak špatné.
Přidávám se k ostatním, taky za odpoledne přečteno. Rozhodně čtivé, napínavé, vtipné, dokonce i smutné a ten konec? Štěstí, že mám po ruce hned druhý díl :-) a jsem neskutečně zvědavá, co bude v těch ostatních, když je jich pět :-)
Super! jen jsem netušila, že to je na pokračování, takže jsem byla fakt překvapená, že to nebylo ukončeno... no takže hurá na další díly.
Skvělá! Nemohu si pomoci, ale Reed mi nepije krev, naopak zeru ho! I Ellu, líbí se mi jak je ze začátku drsná, člověk si říká, ta holka už si něčím prošla, ale postupne odhaluje svoje opravdové já, které je nezkazene, nezne, roztomilé..
Knihu jsem přečetla za jediný den. Je úžasne ctiva. Miluju když děj plyne a nemusím preskakovat stránky. V druhé polovině jsem si říkala, ze si ji určitě přečtu znovu. Jedeme daaaal!
Úžasné.
Jediná chyba je dle mého názoru, že chybí pohled Reeda. Ale v příští knize už by měli vypravovat oba dva.
Jedno velké klišé, které je ale napsáno dokonalým stylem.
A to já prostě žeru !!!
Výborný začátek série !!!
pro děti milostné romány anglická literatura zrada první láska rodinné vztahy střední školy společenské rozdíly pro dospívající mládež (young adult) rodinná tajemství
2017 | Papírová princezna |
2017 | Prokletý princ |
2017 | Palác lží |
2018 | Něco skutečného |
2018 | Padlý dědic |
Upřímně, jsem ráda, že jsem tuhle sérii objevila až teď... Nevím, co bych dělala, kdybych si přečetla první díl a nemohla se hned vrhnout na druhý...