Rudá galerie

Rudá galerie
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451286/bmid_ruda-galerie-eVe-451286.jpeg 3 601 601

Rudá série

1. díl >

JEDEN Z NEJODVÁŽNĚJŠÍCH EROTICKÝCH ROMÁNŮ SOUČASNOSTI | VHODNÉ PRO 18+ Mona Lisa St. Jamesová učinila u matčiny smrtelné postele slib, že udělá cokoliv, aby zachránila její uměleckou galerii. Naneštěstí je Rudá galerie nejen vymalovaná červeně, ale topí se i v červených číslech. Zrovna když Moně dojde, že nemá jinou volbu než galerii prodat, objeví se po zavírací době záhadný muž a učiní jí nabídku. Zachrání Rudou galerii, pokud bude Mona souhlasit s tím, že se mu na dobu jednoho roku podvolí. Ten muž je hezký, Angličan, a nadto neskutečně svůdný. Matka však určitě nezamýšlela, aby se její dcera prodala nějakému cizímu člověku. Na druhou stranu však Mona dala slib, že udělá cokoliv, aby galerii zachránila… „Ptala jste se mě, proč k vám chci být štědrý. Odpověď je jednoduchá – protože chci. Pro mne je to dostatečný důvod. Pokud si přejete, abych byl konkrétnější, nuže, jak jsem již řekl, jste krásná. Nádherné nohy, fantastické kotníky. A miluji dívky s rudými vlasy, i kdyby byly obarvené. Vaše pleť je světlejší, než bych upřednostňoval, ale ruměnce a kousance na ní budou dobře vidět. Vkusně si upravujete vlasy. V dnešní době je ženy nosí nakrátko ostříhané nebo nesvázané a neupravené. Než jdeme do postele, tak to ničí kouzlo, když jsou již rozpuštěné. Vy je nosíte vyčesané a sepnuté nahoru a já si představuji, jak asi vypadají, když jsou pak rozpuštěné. To mám moc rád.“... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red

The Red, 2017

jana3845
16.11.2020 3 z 5

Kniha mě nijak extra nelákala ke čtení, ale i tak jsem ji dočetla. Až v poslední kapitole mě zamrazilo. Tento styl popisu erotiky moc nevyhledávám. Ale úplně k zatracení kniha nebyla.

den_i
14.11.2020

Knihu jsem do četla jen abych měla jasno.

Květinka48
13.11.2020 3 z 5

Pokud to budete brát jako erotickou porno pohádku,no tak budiž. Autorka má bujnou představivost. Něco bylo nápadité, vzrušující a něco tak absurdní, až mě to nutilo ke smíchu. Poslední kapitola byla nejzajímavější a rozhodně mě zajímá, jak to bude pokračovat.

Wasylka79
13.11.2020 3 z 5

Kniha se mi četla celkem dobře,ale ten konec no nevim no...Rudá je trilogie tak dojem snad trochu napraví další dva díly.Zatim spíše průměr.

Denny94
11.11.2020

Jako čekala jsem od této knihy,že bude drsnější než 50 shades,ale tohle bylo předčilo veškerá mé očekávání.Nic horšího jsem vážně nečetla,takže za mě opravdu už nikdy víc!I V pornu myslím,že jsou víc diskrétní..Knihu jsem četla vše společném čtení a stejný názor máme všechny tři...

happy19
07.11.2020 3 z 5

Tak tohle mělo fakt hloubku...:-D
☆☆☆ za obálku,čtivost a Únos Sabinek...
Už teď si "děj"nepamatuji:-D,ale další díl si ze zvědavosti přečtu :-D
„Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu.“

Janiss_89
06.11.2020 1 z 5

Bylo to jedno velké wtf!

Moniska2410
03.11.2020 4 z 5

Neměla sem velké očekávání, ale knížka mě mile překvapila. Ano byly tam věci trochu víc přitažené za vlasy, ale takový malý únik z reality nikomu neuškodí. Moje bujná fantazie jela na plné obrátky a už se těším na druhý díl. Doufám, že bude stejně perverzní ????????

janakovak
02.11.2020 1 z 5

Tahle kniha je za mě jedno velké COŽE A PROČ?! Kniha má teda hodně detailní popisy sexuálních scén, někdy až moc na můj vkus.
Mně se to teda moc nelíbilo v reálu je tohle naprosto nemožné a ten konec byl zvláštní. Za mě teda znovu NE-E.

Gabusza
30.10.2020 4 z 5

Tento příběh se nemůže stát v reálu teda ani omylem nikomu! :)) Kniha je zvláštní. Děj má, a je tvrdě perverzní :))
Mě teda bavila, ten konec byl jak ve špatném filmu... taková porno perverzní pohádka :)))

hadenka
30.10.2020

Přečteno za 1 den,kniha protkaná sexem,erotikou,děj opředen tajemstvím,jen ten závěr nic moc.

-markéta-
28.10.2020 2 z 5

Upřímně přemýšlím, jestli jsem přeci jenom neměla dát 3 hvězdičky.
Ze začátku mi to přišlo jako nepovedených 5O odstínů, poté mi to přišlo jako kravina, ale zamilovala jsem si hlavní mužskou postavu a musím říci, že dloooouho jsem neměla pocit, že prostě musím číst dál a dál bez přestávky.
Líbila se mi to napětí, že vlastně nevíme, co je opravdové a co ne a jak to vlastně celé je. Dělala jsem si několik závěrů, ale tohle mě nenapadlo.
Kniha se četla hezky, jazyk jednoduchý, pocit horka mě nejedenou polil.
Nic světoborného, ale příjemná oddechovka na jedno odpoledne.

JanuldaN
24.10.2020

Porn without plot! A ten konec? Wtf... Asi nemám slov.

maličkán
23.10.2020 2 z 5

Nevěnuji se čtení erotické literatury, no tuhle jsem zkusila. Nevadily mi vulgární slova ani sexuální praktiky, ale opravdu jsem postrádala děj. A co z toho nakonec vyšlo, to už přesahuje všechny meze. Ještě, že byla knížka tak útlá, jinak bych ji nedočetla.

anet6693
22.10.2020 4 z 5

Když jsem začala číst tuto knihu, celkem jsem se lekla. Nejsem zvyklá na taková vulgární slova a dá se říct, že i jednání. Nicméně na začátku to pro mne bylo trochu zneklidnujici ale zároveň i vzrušující. Bála jsem se, že tuto knihu nedoctu. Přišlo mi to trochu zcestné a,,fantasmagorijni,, ale když to pominu a vemu to jak to je, nebylo to zas tak zle. Jakmile jsem se pořádně zacetla a dala tomu sanci, začal mne příběh zajímat víc a víc. Když pominu pár scén, které se udály v této knize byl to v celku zajímavý příběh. K 50 odstínů bych to rozhodně neprirovnavala jako někteří čtenáři. Každý příběh či kniha má něco do sebe a nedá se to úplně srovnávat.
Jinak je to krásný příběh plný erotiky, snění a vášně.
Pokud hledáte romantiku rozhodně v této knize ji nenajdete,je to spíše takový pornopříběh.

Čtecímaniak
21.10.2020 2 z 5

Vyjádřím se takto. Písemný a detailní porno. :D
Někdy mi to přišlo hodně... přitažený za vlasy? Neříkám, že autorka neumí psát, to vůbec, ale děj a linka mě vůbec nenadchly.
Hlavně jsem si jí kupovala díky obálce a té slibované erotice. Občas mi to bylo i nepříjemné.
Postavy mi nebyly sympatické, bohužel.
Někomu se to může líbit, ale já nedoporučuji.

Terez9119
21.10.2020 3 z 5

Než začnete číst, projděte si zdejší komentáře. Dost vám to usnadní rozhodování, zda opravdu číst, případně vám to usnadní i samotné čtení. Když se oprostíte od toho, že by to měla být romantická kniha a čtete to jen jako erotický příběh, který vás má vzrušit (jako jakékoli jiné erotické povídky zdarma na internetu), tak to není tak zlé. A tím závěrem to dostává krásný ujetý smysl. Takže je to takové příjemné fantazy porno, málo děje, málo oblečení. Ale kdyby to dala radši autorka zadarmo na net, tak bych to spíš pochopila. Peníze bych za to ale nedala. (čteno v angličtině)

rampapa
21.10.2020 5 z 5

Knížka se mi moc líbila.Ake je to přece spíš porno ale to mi nevadí. Moc se mi líbil námět knížky.
Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

Mesicnililie
19.10.2020 1 z 5

A to má být co? Začátek celkem slibný ale děj je jedno velké porno. Konec? Hodně přitažený za vlasy.
Přijde mi jako by autorka byla hodně nadržená když to psala. A konec už dopsala jen aby to byla kniha hotová.
50 odstinu mělo děj. Příběh napětí a erotiku. Tohle je hodně slabý pokus o erotický román.

Sammy.Boy
18.10.2020 3 z 5

Tenhle rádoby milostný příběh z prostředí umělecké galerie je sice hodně odvážný, hříšný, vzrušující a efektně napsaný, přesto je to ale podle mého názoru tak trochu prázdné čtení, na které si za chvíli nevzpomenete a celá RUDÁ GALERIE tím ztrácí svoje kouzlo.

sex sexuální úchylky umění pro ženy erotika

Tiffany Reisz
americká, 1975