Rudá galerie

Rudá galerie
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442772/bmid_ruda-galerie-gWU-442772.jpg 3 599 599

Rudá série

1. díl >

Mona Lisa St. Jamesová učinila u matčiny smrtelné postele slib, že udělá cokoliv, aby zachránila její uměleckou galerii. Naneštěstí je Rudá galerie nejen vymalovaná červeně, ale topí se i v červených číslech. Zrovna když Moně dojde, že nemá jinou volbu než galerii prodat, objeví se po zavírací době záhadný muž a učiní jí nabídku. Zachrání Rudou galerii, pokud bude Mona souhlasit s tím, že se mu na dobu jednoho roku podvolí. Ten muž je hezký, Angličan, a nadto neskutečně svůdný. Matka však určitě nezamýšlela, aby se její dcera prodala nějakému cizímu člověku. Na druhou stranu však Mona dala slib, že udělá cokoliv, aby galerii zachránila…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

The Red, 2017

Verunka4444
05.07.2021 1 z 5

Asi takhle...knihu jsem přelouskla během jedné hodiny,víc času nebylo potřeba.Podle recenze jsem čekala erotiku,ale porno ne a jeho fanoušek nejsem,takže za mě opravdová hrůza.

kamca4151
01.07.2021

Tak tohle bylo nejvetsi wtf co jsem cetla. Myslela jsem si, ze nic horsiho nez After a 50 shades byt nemuze a olala! Virgl vazeni, je to tady!

Knizku jsem koupila na zaklade rozplyvajicich se recenzi, ale tohle? Muze mi nekdo rict, co autorka brala kdyz to psala? Sorryjako, ale tohle snad odmitam jakkoliv hodnotit hvezdami.

saryk93
26.06.2021 ztráta času

(SPOILER) Co to sakra mělo být?! Dlouho jsem nečetla větší kravinu a dlouho jsem se nemusela tak přemáhat, abych to vůbec dočetla. Ač to není můj styl, výchozí téma knihy mě celkem zaujalo a řekla jsem si, že ji tedy zkusím. Začátek nebyl úplně zlý a kniha se četla celkem rychle. Za to dávám jedinou hvězdu. Ale zbytek katastrofa. Popis sexuálních scén cca od třetí kapitoly byl naprosto absurdní, perverzní, vulgární a na hlavu. Za polovinou už jsem se musela opravdu hodně přemlouvat, abych knihu zvládla dočíst, pomohla mi zvědavost, jak příběh dopadne. Ale konec? Doufala jsem, že ten můj celkový dojem z knihy alespoň trochu vylepší, ale popravdě tomu nasadil spíš pomyslnou korunu. To jako vážně? Ve chvíli, kdy jsem se dozvěděla, co byl hlavní hrdina zač, jsem se chytla za hlavu s tím, že nic horšího už v příběhu nenajdu a ejhle, o pár stránek později to bylo ještě absurdnější :D Vracím se k detektivkám, thrillerům a hororům a raději končím s experimentováním s žánry.

kristie
21.06.2021 2 z 5

Rudou jsem obcházela obloukem. Nečtu erotické romány, kdysi jsem přelouskala první díl odstínů a tím to haslo. Ale tahle knížka neustále vzbuzuje diskuze a rozhořčení jaká je to úchylárna a porno na papíře, až jsem se v pátek rozhodla si to koupit jako eknihu a zjistit, co tak šíleného v té knize teda je.

Asi nikdo nemůže od tohoto žánru čekat nic světoborného. A přiznám se, že jsem přeskakovala stránky, chtěla jsem jen vědět, co lidi tak pobouřilo, takže myšlenkový pochody Mony jsem přeskočila ( ne, že by tam toho bylo víc jak 20 možná 30 stran :D ).

No, ale k věci. Ano, je to vyloženě psané porno. Místy je to ujetý. Ale po některých komentářích jsem čekala něco daleko horšího... Konec mě upřímně pobavil. :D

Starlet
17.06.2021 1 z 5

Rudá galerie se mi dostala do rukou úplně náhodou díky @miki_jura a @dnes.ctu a upřímně jsem ani nevěděla co od ní čekat. Ano, věděla jsem, že to bude hodně velká erotika, přeci jen, už jen ten název to potvrzuje.

Ovšem co jsem dostala bylo regulérní porno... Upřímně nechápu, co autorka během psaní brala, ale tohle byla síla. Jedním slovem ÚCHYLÁRNA.

Celá kniha je psaná velice jednoduše a tak vám stránky ubývají pod rukama (řekla bych díky bohu). Sexuální scény, které byly popisovány, byly někdy opravdu už moc a to jsem četla už hodně eroťáren, ale už i tohle bylo na mě moc.
Děj zasazený do uměleckého prostředí byla ale příjemná změna.

Co se týče samotného závěru, musela jsem se velice často chytat za čelo, bizarnější konec snad ani být nemohl.

Knihu čtěte jen na vlastní nebezpečí.
A pokud bude chtít nějakou dobrou fantasy eroťárnu, doporučuji Bratrstvo černé dýky.

JáŠárka
05.06.2021 3 z 5

Dobrá oddechovka, malo děje, hodně akce, sem tam zajímavost z umění. Dá se přečíst za jeden večer.

Aya81
06.05.2021 3 z 5

On někdo u takového titulu, obálky a anotace čekal nějakou hodnotnou literaturu? Erotická literatura nemůže být nikdy "chytrá" a uvěřitelná. Nebo by snad někoho bavilo číst o tom, že má hlavní hrdina potíže s erekcí, hlavní hrdinka oslnila playboye svou celulitidou a ten milerád počkal se sexem na příští týden, protože když hrdinku potkal v baru, měla bohužel zrovna měsíčky. Zápletka je vymyšlená docela zajímavě, erotika sice není erotická, spíš pornografická, ale aleluja! Kdo se pohoršuje, ať zůstane u sladkých románků z období romantismu. S Dostojevskym, Remarquem nebo Mornštajnovou bych knížku nesrovnávala, vzhledem k žánru - já se bavila.

MilackovaN
05.05.2021 1 z 5

I po ne moc dobrých recenzích jsem tomu dala šanci a... Tohle už je teda moc i na mě... Knihu jsem přečetla jen proto, že nemám ráda nedočtené věci, ale stálo mě to teda hodně přemáhání. Jedna hvězdička za trochu propracovanější konec, jinak velký špatný.

MíšaS.
24.04.2021 ztráta času

Kdyby to mělo alespoň nějaký děj, kdyby hlavní postava nebyla taková blbka, kdyby to mělo alespoň nějakou gradaci děje, kdyby ten konec nebyl tak blbý, tak by si to alespoň tu jednu hvězdičku zasloužilo, ale takhle, divím se, že to vůbec někdo vydal. A ještě víc se divím, že i když jsem věděla, že to bude blbý, tak jsem si to v té knihovně stejně půjčila...

P.S. Ještě se mi vejde i ČV 21 :)

wendy944
20.04.2021 5 z 5

Vcelku dobře se četla jsem celkem spoky
Uvidím co druhý díl

dooky
19.04.2021 3 z 5

Něco úplně jiného než jsem dosud četla. Celkem drsné porno a vzhledem k té troše děje, jsem byla místy zmatená, o co tam vlastně jde. Konec to ale zachránil, kruh se uzavřel a celkový dojem z knihy mi vlastně i vylepšil.

Knihontýnka
18.04.2021 2 z 5

(SPOILER) Hodně se o této knize psalo, tak jsem si řekla, že za 69 tematických korun využiju jako protiváhu k Trhlině, kterou moc po večerech číst nechci. Trochu jsem se obávala, že to bude stejně hloupé jako Fifty Shades. Bylo to, no, prostě jiné. Kdyby se vyškrtaly sexuální scény a změnila zápletka (aby motivem “služby” nebyl sex a hrdinka se třeba do obrazů vydávala zachraňovat lidi), myslím, že by mě to fakt bavilo a mohla by to být celkem zajímavá fantasy :). Na obálce je napsáno, že lze dle Library Journal doporučit “všem, kdo hledají vkusný romantický příběh okořeněný erotikou”. Vkusné a romantické to tedy nebylo ani trochu a v LJ si někdo plete erotiku s pornem. Autorka má potenciál, ale myslím, že by se měla vykašlat na prasárny a napsat něco normálního.

Jita160
10.04.2021 5 z 5

Netopýrek1985 nejsi jediná čtenářka,které se to líbilo.
Mám tuto autorku moc ráda,protože je určitě mimozemšťan,když píše takové příběhy.
Vždy se těším co si na nás zase vymyslí a vždy mě moc překvapí.

zuzana0307
04.04.2021 3 z 5

Moje hodnotenie: 3+ stars
BDSM | MYSTERY | EROTICA

Toto NIE je román.
Nie je to o jednorožcoch a dúhach, krásnej a sladkej romantike. Je to temné, bolestivé, erotické, nádherne sadistické, podmanivé a rozdielne od všetkého, čo som predtým čítala. Sexuálne medzihry boli veľmi horúce, popisné a časté (ak keď sa odohrávali len raz za mesiac), ale v niektorých momentoch, už toho bolo aj na mňa trošku cez hranu. Rozhodla som sa pustiť po dlhšej dobe do tejto knižky, aby som skúsila opäť niečo mimo mojej komfortnej zóny.

Tiffany Reisz prináša škandalózny príbeh plný tajomstiev, ktorý prekypuje sexom a je plný sviežej atmosféry. Prostredie renomovaných umeleckých diel, vás prinúti uvažovať o minulosti a prítomnosti, ženskej sexualite a prostitúcii. Rudá začína tým, čo sa môže javiť len ako nedôstojný návrh.

Výmenou za jeden rok úplného sexuálneho poddania jej Malcolm, neznámy anglický gentleman pomôže zachrániť zdedenú galériu umenia The Red. Matke pri smrteľnej posteli sľúbila, že urobí všetko čo bude v jej silách, aby galéria ostala otvorená. Malcolm si určuje čas a prostredie, ktoré je spojené s pózovaním ako rôzne slávne maľby napríklad ako Manetova Olympia.

Ich výstredný a pestrý sex, sa odohráva v rôznych podaniach a prostrediach testuje Monine fyzické ale aj psychické hranice.
Ak hľadáte jedinečnú a na zamyslenie pôsobiacu erotiku, vyskúšajte túto.

Ksyu
03.04.2021 ztráta času

Nesedlo mi to.
Nemám nic proti erotickým romancím, ale tohle bylo moc.

vladus.r
03.04.2021 ztráta času

Já se přiznám ze já knihu v vnímám jako naprosto ztracený čas. Možná kdyby tam byl alespoň částečně nějaký zajímavý dej, bylo by to alespoň o něčem. Toto už opravdu ne :-D

Krchnaida
03.04.2021 2 z 5

Rudá galerie se mi do rukou dostala díky akci “Putovní kniha”. Po přečtení recenzí jsem byla připravena na to, že půjde v téměř celé knize o sex, ale ten konec mě teda rozsekal :-D . Kroutím nad tím hlavou ještě teď :-D.

katallinka
02.04.2021 3 z 5

Kniha se ke mě dostala náhodou, není to žánr, který vyhledávám. Překvapilo mě hodnocení na konci ,,vkusný romantický příběh okořeněný erotikou,, takové to rozhodně nebylo!! Jen sex!! Nicméně kniha byla velmi čtivá a nápad s uměleckými díly byl skvělý. Dala bych 4*, ale poslední kapitola mě dost zklamala.

LilluLong
26.03.2021 4 z 5

Mna zaujala aj tato séria i ked autorka prekvapila žánrom ktorý by som štítkom nevedela označiť.za mna 4*

netopýrek1985
25.03.2021 5 z 5

No nevím asi jsem divná ale moc se mi líbila. Četla se úplně sama no ????

sex sexuální úchylky umění pro ženy erotika

Tiffany Reisz
americká, 1975