S hlavou v oblacích (pejru)
Kateřina Petrusová
Stačí okamžik a váš život může být vzhůru nohama! Něco o tom ví i Markéta, kreativní ředitelka malé reklamní agentury, které víkend v jižních Čechách změní život. Kam se poděla profesionálka z města, která to má v hlavě srovnané? Pár sebevíc příjemných chvil na vesnici po boku typického "vidláka" jí přece nemůže změnit celý pohled na svět! Nebo snad ano...?... celý text
Páni! Teprve touhle knihou mi K. Petrusová ukázala, že je opravdu Spisovatelka s velkým S. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, četla jsem až do noci i když se mi chtělo strašně spát a mít kniha více stran, tak omdlím vyčerpáním. :D
A taky chci potkat takovýho Marvina! A Markéta byla skvělá! Smála jsem se takřka celou knihu a jsem jen ráda, že jsem se do jejího čtení nepustila někde na veřejnosti, jinak by se na mé záchvaty smíchu lidé asi divně dívali. :)
K. Petrusovou mám moc ráda, všechny její dosud vydané knihy mám doma a vůbec nelituji. Tuhle jednohubku jsem slupla za jedno dopoledne, knížka se mi líbila, i když byl děj prostě předvídatelný, ale toho jejího Marvina já prostě miluju:-) Markétu bych občas nakopala někam, ale možná je to i tím, že jí toho Marvina asi trošku závidím, no:-)
Katko jen tak dál, už se těším na jaro a na Plyšáka!!!
Katka opět nezklamala. Knižku jsem zhltla za pár hodin a bylo mi líto, že už je konec. Marvina jsem si zamilovala, příběh byl velmi vtipný, svižně napsaný. Určtiě se ke knize budu vracet.
Úžasná knížka..a i když byla místy na mě až moc romantická se mi strašně líbila a hodnotím ji 5 hvězdičkami, myslím si že si tolik možná ani nezaslouží, ale dala jsem o jednu hvězdičku navíc jenom kvůli tomu že mi dokázala strašně zvednout náladu (a to se nikomu už celkem dlouho nepovedlo, knížka pomohla :D) :). Doufám že Katka toho napíše ještě moc :), protože u jejich knížek se nejvíc pobavím a dokážou mi zvednout náladu (jak jsem už psala :D) :).
No, tak nadšení se nekoná. Nějak mi nesedl způsob vyprávění a chování hrdinky. Třeba ve srovnání s Poslední aristokratkou, která taky peprnějšími výrazy nešetřila, mi tady těch výrazů připadalo použitých nadmíru (u ženy). Asi to bude tou hrdinkou, která ale jistě jiným čtenářkám bude blízká a její příběh též. Ale několikrát jsem se pousmála, to jo.
Velmi hezký humorně romantický příběh. Nenáročná oddechová kniha pro dobrou náladu. Kniha se mi velmi líbila, Kateřina Petrusová mě zkrátka ani tentokrát nezklamala.
Na začátku jsem si říkala, že je knížka strašně tenká....ale pak jsem zjistila, že v ní bylo řečeno vše podstatné tak, abych se zasmála a prožila si s hrdinkou bláznivý, humorný a romantický příběh.
Tahle autorka patří mezi mé oblíbené :-) Knížka se mi opravdu líbila... Smála jsem se, až jsem brečela, nedoporučuji číst na veřejnosti, ostatní by si mohli myslet, že jste se zbláznili... taková jednohubka na večer :-)
Kniha mi líbila, je čtivá. Mám ráda autorky styl psaní, humor a dialog hlavních postav. Kvůli tomu, že kniha je krátká a na mě moc romantická ( ve srovnání s již vydanými knížkami) dávám autorce 3 hvězdičky..
Knížka se mi moc líbila, jen mi trochu vadilo, že uběhlo docela dost času, než se ti dva opět viděli a vše si vysvětlili a taky to, že byla knížka trochu krátka...četla bych totiž dál a dál. :-)
Skvělá a zábavná jak jsem očekávala. Jen na můj vkus trošku krátká a málo popsané postavy.
Mrzí mě to, ale půjdu asi trochu proti názoru většiny. Knížečka je to čtivá a ano, bylo v ní pár míst, kde jsem se zasmála, ale že by mě příběh nějak nadchl nebo ohromil, o tom, bohužel, nemůže být řeč. Zkrátka, čekala jsem asi trochu víc.
Výborně jsem se bavila :) tahle malá knížečka splnila přesně to, co jsem od ní čekala a líbila se mi mnohem víc než předchozí dva romány...
Po Nebezpečné lásce a Nepříteli mého nepřítele jsem nečekala, že přijde nějaká knížka, kterou si hrdě vystavím v knihovničce a budu ji doporučovat kamarádkám, které mají duši stejně romantickou a naivní, jako já. Po přečtení této knihy jsem i já uvěřila, že se prostě dobré věci dějí a každý to své štěstí jednou najde, i když se ho urputně snaží odehnat. Vřele doporučuji a věřím, že se zasmějete stejně jako já, neboť o tomhle svět literutura je - zasmát se, poplakat si, zamyslet se, ale hlavně si něco odnést. Já si uchovám ten pocit, který přišel, když jsem zavřela knihu. Za mě pět hvězdiček.
Kruciprdel mě dostala. :D
Naprosto úžasná knížka,dlouho se mi nestalo ,abych si poplakala i smála se jak cvok v jednu chvíli.Jen škoda že byla tak krátká,dala jsem ji za jeden večer a část noci.Četla jsem i obě předchozí knihy autorky a rovněž můžu doporučit.
Ze všech knih, co jsem kdy četla, jsem jen u dvou brečela smíchy. Jednou z nich je tato a druhou Nebezpečná láska :-)
kočky sex humor venkov těhotenství podniky, firmy vulgarismy, nadávky
2012 | Nebezpečná láska |
2014 | Zakázaná přitažlivost |
2014 | Pekáč buchet |
2013 | Nepřítel mého nepřítele |
2013 | S hlavou v oblacích (pejru) |
Je to jako když jste se svojí kamarádkou u kafe o ona vám vypráví, jaká ftipná příhoda se jí stala:-))
pěkné ftipné a fakt rychlé, čtení k víkendové kávičce od které se neodtrhnete!