V kleci
Ellison Cooper
Sayer Altairová série
1. díl >
Neuropsycholožka FBI Sayer Altair odhaluje zlé úmysly v nejhlubších zákoutích. Aby zapomněla na tragickou smrt svého snoubence, zabývá se výzkumem mysli sériových vrahů. Když policie ve Washingtonu D.C. objeví děsivou vražednou scénu – dívku, která byla dlouhou dobu uvězněna v kleci a pomalu umučena k smrti, je Sayer vyzvána, aby vyšetřování vedla. Obětí je dcera vysoce postaveného senátora a Sayer tuší, že tento případ bude bedlivě sledován.... celý text
Moc často se nepouštím do nových knih, na které ještě není skoro žádná čtenářská recenze. Ale tato kniha mne lákala a proto jsem si řekla, že to risknu - a vyplatilo se! Je to skvělá kniha, čtivá a i přesto, že jsem ji teprv dočetla, už teď se těším na další případ se Sayer.
skvělá kniha, četla se jedním dechem... sympatická hlavní hrdinka, těším se na další knihy
......hodně dobré čteníčko .....nebudu přirovnávat k žádné jiné knize....tohle je samostatná parádička ..... doufám, že se Sayer Altairovou ještě stačím setkat někdy v další knize
100%
Musím se přiznat, že jsem od knihy mnoho neočekávala a myslela si, že půjde o další průměrnou detektivku, což se nakonec nepotvrdilo. Hlavní hrdinka mě ihned přirostla k srdci a příběh byl uvěřitelný, přestože jsem tušila, kdo je pachatel. Velmi povedená detektivka, která se skvěle četla. Doporučuji. Snad bude další díl!