Šéf
Vi Keeland
Když jsem poprvé potkala Chase Parkera, neudělala jsem zrovna dobrý dojem. Schovávala jsem se právě u toalet v restauraci a nechávala svojí kamarádce vzkaz na záznamníku, ve kterém jsem ji zoufale prosila, aby mě vysvobodila z jednoho příšerného rande. Chase prošel kolem a zaslechl mě, načež mi začal dávat nevyžádané vztahové rady a prohlásil, že jsem pěkná mrcha. Řekla jsem mu, aby si hleděl sám sebe – a že byl na něj docela pěkný pohled, to se musí nechat – a odešla jsem zpátky ke stolu. Když kolem nás o chvíli později prošel, ušklíbnul se na mě a já sledovala, jak jeho arogantní sexy zadek odchází za jeho vlastní společností. Nemohla jsem si pomoct a zbytek večera jsem po něm neustále pokukovala. Nejednou mě při tom přistihl a mrknul na mě. Když se ten pohledný cizinec i se svou stejně pohlednou partnerkou objevili u našeho stolu, myslela jsem, že mě Chase přišel napráskat a vyslepičit, jak jsem plánovala zdrhnout. Místo toho ale předstíral, že se známe, přisedl si a začal vyprávět ponižující a zcela fiktivní historky z našeho smyšleného společného dětství. Z nudného rande se vmžiku stalo bizarně zábavné rande. Když jsme se toho večera všichni rozloučili, nemohla jsem na něj přestat myslet, i přesto, že jsem věděla, že se už nikdy nepotkáme. Jaká byla totiž pravděpodobnost, že na sebe dva naprostí cizinci narazí podruhé, navíc ve městě s osmi miliony obyvateli? Jaká byla pravděpodobnost, že se o měsíc později stane mým novým šéfem?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Ikar (CZ)Originální název:
Bossman, 2016
![MonaLisa42 MonaLisa42](https://www.databazeknih.cz/img/users/70_/70504/m_70504-1NG.jpg?v=1459854946)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Velice hezká a zábavná kniha, přečtená během dvou večerů.
V první třetině knihy jsem se častokrát dusila smíchy. Reese měla takovou smůlu (štěstí): pokazit pracovní pohovor, nešťastné rande a ze všeho nejvíce ta náhoda s plochou obrazovky a ve fitku. :-D Chasova minulost mi přišla dokonce i napínavá. Musím přiznat, že na jména: Reese a Chase, jsem si prostě nemohla zvyknout. Charaktery hlavních postav mi nepřipadaly příliš sympatické a častokrát jsem měla problém se do nich vžít. Ale obdivuji, že si dokázali z patra vymýšlet takové zábavné historky ze svého smyšleného života. Epilog byl naprosto úžasný. Díky!!!
![liletka_a liletka_a](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/33980/33980-lom.png?v=1487693896)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Docela příjemné překvapení.. Podle obálky jsem čekala spíš takovou bezpříběhovou zábavnou knihu o sexu, ale děj se překvapivě točil i ohledně vážnějších témat a světe div se na nějaké to “dobrodrůžo” si počkáme až do půlky knihy..;) Za mě dobrý! :)
![Etule Etule](https://www.databazeknih.cz/img/users/92_/92643/m_etule-n9r.jpg?v=1567627900)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Výborná oddechovka se sympatickými hlavními postavami. Jiskření mezi nimi mě hooodně bavilo. ;)
![bellinkabell bellinkabell](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/255284/m_bellinkabell-G0c.jpg?v=1542974802)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Úžasná kniha s jednoduchým, ale zajímavým dějem, která se dá jedním dechem zhltat ve dvou dnech. Jsem moc ráda, že existují i takové oddechové knihy, u kterých se nemusí přemýšlet, ale stačí se nechat vtáhnout do příběhu. Hotový relax. :)
![malazluta malazluta](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/31147/malazluta-niX.png?v=1541055305)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Typické odpočinkové čtení, tradiční příběh, který jste v různých obměnách asi četli již mnohokrát, ale co na tom. Knížka je pěkně napsaná a opravdu mě bavila vzájemná interakce hlavních hrdinů... příjemná oddechovka, doporučuju.
![Kory98 Kory98](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/270264/m_kory98-QAf.jpg?v=1580232274)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Musím se přiznat, že na knihu jsem byla zvědavá. Taky když se na obálce dočtete, že se jedná o erotický román, navíc jsem byla jsem zvědavá i na autorku samotnou. Přiznám se, že mě kniha jako erotický román nepřipadala, asi mám jiná kriteria, možná bych řekla, že má pouze erotický obsah. Ale musím ocenit pointu příběhu z amerického prostředí, který má svým způsobem pohnutý děj. Hlavnímu hrdinovi se následkem krutého činu zastaví svět a nádavkem zjistí, že tomu sám napomohl. Život s výčitkami svědomí je nezáviděníhodný i když jsou věci, za které tak úplně nemůžete. Ale přesto se z nich nepřestáváte obviňovat. A naučit se věřit někomu dalšímu, s někým sdílet všechny pocity to chce novou dávku otevření duše i těla a kdo ví jestli to vydrží. Ale ve dvou se všechno zvládá lépe.
![Karola050716 Karola050716](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/167006/m_karola050716-Nxw.jpg?v=1541324281)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
U čtení jsem se bavila a knihu přečetla za dva dny, po týdnu už si ale pomalu nevzpomenu, o čem to vlastně bylo. Takže na oddech super, hlubší zábavu asi od žánru nečekáme.
![Saryinka Saryinka](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/272250/m_saryinka-qWG.jpg?v=1638997065)
Nebyla to špatná kniha.
Řekla bych, že je nejslabší ze všech autorčiných knih, ale i přesto je to taková pěkná oddechovka.
Je potřeba však nemít přehnaná očekávání.
![adela2230 adela2230](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/148000/m_adela2230-659b0654d541a.jpg?v=1704658517)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělý příběh, je to opravdu skvělá autorka. Příběh byl poutavý, super byly vymyšlené historky i celkové pojetí vztahu.
![salča salča](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Zábavný,čtivý a odpočinkový příběh.
Dost jsem se bavila u vylhaných historek, které Cheese sypal z rukávu:).
Oba hrdinové byli sympatičtí a hezky se prolínala minulost a přítomnost.
Krásné romantické zakončení, které mohlo mít i o pár stran víc.
![NicaCola NicaCola](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/8073/m_nicacola-65d2619d7ae57.jpg?v=1708286366)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Bylo to oddychove a vtipné ;-) po dlouhé době jsem vzala do ruky erotický román a moc děkuji kamarádce za doporučení :-*:-)
![oresvo oresvo](https://www.databazeknih.cz/img/users/48_/48012/m_oresvo-650ca375a262f.jpg?v=1695327094)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Romantika, humor, obě kombinace skvěle propletené.
Velmi dobře se to četlo od začátku po konec ????????
![Damonka12 Damonka12](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Skvělá kniha, velmi vtipná i se skvělým námětem. Velice rychle se čte. Za mě druhá kniha od autorky a je stějně dobrá. Je vidět že autorka umí psát. Jediné co mě malinko zklamalo byl konec. Jako v každé knize se před svým štěstím musí ještě rozejít. Je to tak všude. Ale jinak naprosto doporučuji.
2018 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
Zajímavá kniha, kde se děj postupně rozjede, a to přes vtipné seznámení a ještě vtipnější historky až po závažnější témata. Jak je již uvedeno v anotaci, Chase se stane shodou náhod šéfem Reese, ale tím to asi spíš začíná. Oba dva mají za sebou náročnou minulost. Moc pěkný je epilog.
A musím podotknout, že zde prostě platí: "nesuďte knihu dle obalu". :)
Přečteno za den.